Şubat 2009 Annleri-Bebekleri Oyun Grubu Yapalım Mı??

nestle76

Guru
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2008
4.041
20
318
İstanbul
arkadaşlar,

melek81 arkadaşımız mart anneleri oyun grupları yaparak toplanıyor diye bir bilgi vermişti...biz şubat anneleri olarak malum biraz tembel ve asosyal çıktık...yavaş yavaş diyorum bizde bebeklerimizi kaynaştırsak..aynı yaş grubunda bebekli aile bulmak zor etrafta..hazır böyle bir grubuz bizde başlayalım derim...daha önce bir alışveriş merkezinde buluşma fikrimiz vardı ama ne biz ne çocuklar rahat edemeyecekti öyle..bir de domuz gribi araya girdi...şimdi ilk olarak ben evimi açmaya talibim..hastalıksız-gripsiz anneleri ve bebekleri bir cumartesi günü ağırlamak istiyorum...evim müsait...her türlü dezenfaktan mevcut:)))...2-3 kişi olsak bile farketmez...çocuklarımıza da değişiklik olur..özlem78 arkadaşımız okeyledi...aşağıya liste açıyorum...katılmak isteyenler lütfen eklesinler kendilerini...bu arada evim istanbul/üsküdar da...her türlü vasıtanın geçtiği merkezi bir yerde...şimdilik tarih olarak 26.12.2009 - cumartesi diyorum..umarım herkese uyar...melek81 sende fikir anası olarak davetlisin canım...

*nestle76 (ev sahibi)
*özlem78

aylin canım bende bu konuyu araştırıp duruyordum malesef bu gruplar hem bütçeyi zorlucak tarzda hemde, ders saatleri bana uymuyordu.Süper olur böyle evde buluşmalar.gerçi ben çok zorlanırım üsküdar tarafı için ama bakalım artık:))

aylin canım bende bu konuyu araştırıp duruyordum malesef bu gruplar hem bütçeyi zorlucak tarzda hemde, ders saatleri bana uymuyordu.Süper olur böyle evde buluşmalar.gerçi ben çok zorlanırım üsküdar tarafı için ama bakalım artık:))

yazdım gitti seni de hülyacım...

*nestle76
*özlem78
*hayaletorka
*vidi

Cok uzuldum cok ısterdım erdemle gelmeyı oglum mutluluktan cıldırıdı heralde ama farklı sehırlerde olmanın dezavantajını yasıyoruz..

bende çok istedim buluşalım bebişlerimiz kaynaşsın die ama olmadı.. kesinlikle katılırım bende evde çok sıkılıyor kuzucuğum bi çocuk görsün deli oluyor... bende evimi açabilirim büyük bi memnuniyetle... kabül ederseniz gelirimde.. hafta sonu olduğu için babımız rahatlıkla götürür bizi .

bende çok istedim buluşalım bebişlerimiz kaynaşsın die ama olmadı.. kesinlikle katılırım bende evde çok sıkılıyor kuzucuğum bi çocuk görsün deli oluyor... bende evimi açabilirim büyük bi memnuniyetle... kabül ederseniz gelirimde.. hafta sonu olduğu için babımız rahatlıkla götürür bizi .

elbette kabul ederiz canım ne demek..hatta bir sonrakini de uygun olursa sende yaparız....yazıyorum hemen listeye...

biz napçaz aylin
bizim çocuklar napçak
böle olmuyoki ama
çokkkkkkkkk kıskandım çok

elbette kabul ederiz canım ne demek..hatta bir sonrakini de uygun olursa sende yaparız....yazıyorum hemen listeye...

elbette bi sonraki toplantıyıda bende yaparız.. çok güzel olur. şu an kızım çok ağlıyopr daha sonra özeline mail adresimi yazarım adres almak için .. öpüyorum

biz ne olceezzz?? bizim apartmanda var kızımın ayında bebek arkadaşı, bir kaç arkadaşın da bebeği var arada buluşuyoruz, idare ederiz artık

kızlar bana bakın caymak yok..bu yağmurda cam sildim bugün geleceksiniz diye ona göre...perdelerimi yıkadım..yarın bir detay temizlik...haftaya da yine bir dezenfekte çalışması...ohh miss gibi....gelecek arkadaşlar öyle bezdi filan taşımayın hepsi var...mamada var...yaparız bir çorba hepsi içerler aynı çorbadan....

valla aylin hasta gripli olmasın diyine biz dedik şimdiden hastalanalım haftaya kalmasın :tomato:şaka bi yana iaşllah gelicez canım bend eiçerenköydeyim hatta bendede olur daha sonraki toplantılarda çok sevinirim

valla aylin hasta gripli olmasın diyine biz dedik şimdiden hastalanalım haftaya kalmasın :tomato:şaka bi yana iaşllah gelicez canım bend eiçerenköydeyim hatta bendede olur daha sonraki toplantılarda çok sevinirim

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 2 haftada 1 yapalım derim ben...hafta arası da uyar bana...ay nihayet kedi olalı bir fare tutucaz galiba şubat anneleri olarak:))ben haftaya perşembe hepinize adresimi ve telefonu vereceğim...dediğim gibi çok basit yerde evim...bulamam telaşınız olmasın...capitol ü biliyorsanız oraya çok yakın bir yerde...cadde üstü sayılır...

kızlar bana bakın caymak yok..bu yağmurda cam sildim bugün geleceksiniz diye ona göre...perdelerimi yıkadım..yarın bir detay temizlik...haftaya da yine bir dezenfekte çalışması...ohh miss gibi....gelecek arkadaşlar öyle bezdi filan taşımayın hepsi var...mamada var...yaparız bir çorba hepsi içerler aynı çorbadan....

ayy canım okadar samimi okadar içten yazmışsınki Allahdan bişey olmassa inşallah gelmeyi çok istiyorum .. eminim bizlerede çok iyigelicek bebişler oldukdan sonra malum kapandık evlere çok iyi değişiklik olucak hepimize.. benimde bi önerim var malum kuzucuklarımız ufak.. çay ve ikram hazırlamak zaman alır aynı şeyi kendim içinde düşünürekden bütün samimiyetimle yazıyorum.. gelen arkadaşlar 1 çeşid bişey yapıp evlerimizden getirebiliriz.. önemli olan kendimizi ağırlamak değil çocuklarımızın oynaması fakat illaki çay faslımızda oluyor bu bizim kültürümüzde var yemek ve içmek .:)))
beni eşim getireceği için ben tiramusu yapıp getirebilirim.. :))

ayy canım okadar samimi okadar içten yazmışsınki Allahdan bişey olmassa inşallah gelmeyi çok istiyorum .. eminim bizlerede çok iyigelicek bebişler oldukdan sonra malum kapandık evlere çok iyi değişiklik olucak hepimize.. benimde bi önerim var malum kuzucuklarımız ufak.. çay ve ikram hazırlamak zaman alır aynı şeyi kendim içinde düşünürekden bütün samimiyetimle yazıyorum.. gelen arkadaşlar 1 çeşid bişey yapıp evlerimizden getirebiliriz.. önemli olan kendimizi ağırlamak değil çocuklarımızın oynaması fakat illaki çay faslımızda oluyor bu bizim kültürümüzde var yemek ve içmek .:)))
beni eşim getireceği için ben tiramusu yapıp getirebilirim.. :))

valla tiramisu ya da bayılırım...hiç de hayır demem:))) annemle şimdi menüyü de oluşturduk arkadaşlar...cuma dan annem gelip yardım edecek..beraber hazırlarız onunla..ama getirmek isteyen, vakti olan olursa tabi ki getirebilir...yorganları yayarım yere..atarız çocukları üstüne..dökeriz de önlerine oyuncakları....yesinler birbirlerini:))) ay kimlerin bebişleri kızdı??? bebekle filan oynuyorlarsa erkek çocuk evinde bulunmaz ona göre...size doğum videomu da izlettiririm kızlar...

Back
X