Şubat 2009 Annleri-Bebekleri Oyun Grubu Yapalım Mı??

1 mayıs bana uyar ama her zamankı mazeretım karsı meselesı. sumeyye musaıt olursa o gun gelırse yanı ve benıde alabılırse gelırım bende.

kızlar özlemin anneannesi vefat etmiş geçen hafta aniden..bu yüzden cumartesi oyun grubunu onda yapamayacağız...duaları filan var...varsa cumartesi için talip ona gidelim

canım ben duymammıştım konuştum özlemle..
benim bi fikrim var o halde ben almak istiyorum ama biliyorsunuz durumu hastamız var .. bu hafta geçerlermi bilmiyorym biyerlere.. bende diyorumki dışarda buluşalım bu sefer.. ortak biyer karrlaştıralım.. eminönü olur taksim olur.. dışarda olursa bende rahat gelebilirim .. yaparım bi kaçamak daha .. ne dersiniz ????

o zaman parklı bahçeli bi yer olması lazım...fenerbahçe parkını öneriyorum...aslında emirgan korusu da olur ama hafta sonu feci oluyor...önerileri bekliyoruz...

emırgan korusu cok yoğun olur evet. yıldız parkında da cok bısey yok.macka parkı :)) tüm parkları sayalım...

kızlar bu park işinden vazgeçelim..malum 1 mayıs..taksimde kadıköyde çağlayanda filan kutlamalar var..nolcağı belli olmaz...evde olursa olur da dışarısı riskli olur...

Ya bende geleyim bu hafta olmaz malum eşim inşallah gidiyor :)) ama ondan sonraki buluşmaya kısmetse ama diğer tarafada yazdım kızlar burdan kadıköye değil yenikapıya varmış feribot orası neresi sizlere yakınmı

yeni kapı bana yakın canım .. sen gel ben alırım seni ordan . ciddiyim.. ama 1 mayıs olmasın diyor aylin haklıda.. kutlamalar filan eşimde müsade etmez sanırım bize.. sonraki hafta olsun ee sonraki haftada aylinin programı vardı anneler günü için ozaman daha sonraki hafta olsun.. ayy bu gidişle biz buluşamıyacağız sölimm size :)

ayyy valla ben çok istiyorum bende toplanalım.. ama olmuyor işte hafta sonu görümcem dedi götürüm sizi die ama babası gitmedi görümcem çalışıyor ilaçlarını ben veriyorum onlar tek anlamazlar die çok ilacı var çünkü.. anca diğer kontürolden sonra ozaman memlekete gitmek istediğini söylücez doktora .. kontürolumuzda haftaya salı..napsakkki

Back
X