• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama şubat 2011 de aşılama yaptıracak olanlar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
tebrikler...büyük ihtimalle hamilesin canım burada yazan silik çıktı diyen çoğu kişi hamileydi...olumsuz düşünme...sağlıkla kavuş bebeğine...:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

tşk ederim canım benim..inşallah dediğiniz gibi olur!!inanın bana okadar çok moral oldunuzki!!çok sağolun,inşallah birgün hepimizin kucağı dolacak:nazar::49:
amin canım,inşallah sağlıkla kavuşurum bebeğime..çok sağol!!:49::49::49::nazar::nazar::nazar:

Canım her işte bir hayır vardır derler ya... işte ben de sonuç bekliyorum ama dediğim Allah benim için hayırlı olacaksa nasip etsin eğer tutmamış olursa da demekki hayırlı değilmiş diyeceğim. Allah herkese hayırlısını hayırlı bir şekilde nasip etsin inşallah....

3.aşılamamdı tutmadı yıne 2ay dınlenme surecıne gırdım 4.ye Allah kerım sabır ver rabbım banaaaa:43:
Sevgili umudlar,
Canım Rabbim sabırlar versin.
Benim ilk aşılamamda yumurtalarım yanıt vermemiş ve büyümemişti. Doktor muayeneden sonra aşılama iptal diye hemşireye yazdırınca o kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamıştım ki. Gözyaşlarıma engel olamamıştım. Ama hep hayırlısını dilemiştim. Yine de bir umut oluyor işte insanın içinde.
Rabbim hepimiz için hayırlısını nasip etsin. Sağlıklı, sıhhatli hayırlı evlatlar versin.

Tekrar geçmiş olsun. İyi haberlerini tez zamanda alırız inşallah.

guzel dileklerınız için teşekkur ederım benı sadece siz anlarsınız en yakın arkadaşım bile benım neler yaşadıgımı bıldıgı halde yap artık sende bir bebek dıyo sankı anlamıyo gibi davranıyo nerden bıle bılırdım bu kadar zor oldugunu ama durmak yok yola devammm:49:

Güzelim boşver bazı insanlara yaşamadıkları için basit geliyor , düşünemiyorlar onları takma gülüp geç...

Güzelim boşver bazı insanlara yaşamadıkları için basit geliyor , düşünemiyorlar onları takma gülüp geç...

evet haklısın şekerim anlamıyolar ama neden sureklı sorarlar bende onu anlamıyorum ben kımseye sormam bana hep sorarlar bende dua edın olsun dıyorum

slm kızlar benim ilk aşılamamın sonucu 0 çıktı yani negatif benim aklıma takılan şu o kadar hormona rağmen değerin 0 çıkması normal midir? bilgilendirirseniz sevinirim allah hepimizin gönlüne göre nasip etsin...

slm kızlar benim ilk aşılamamın sonucu 0 çıktı yani negatif benim aklıma takılan şu o kadar hormona rağmen değerin 0 çıkması normal midir? Bilgilendirirseniz sevinirim allah hepimizin gönlüne göre nasip etsin...

normal canım bendede 0.1 çıkar hep kısmet değilmiş demekki:58:

merhabalar, bende 28 şubatta ilk aşılamamı yaptırdım şimdi bekliyoruz.
3,5 yıllık evliyim yaklaşık 2 senedir korunmuyoruz ama olmadı 6-7 aydır da doktor kontrolündeyiz. 3 kere klomen+çatlatma iğnesi oldu tutmadı. bakalım artık hayırlısı... :3:

lütfen birileri bana yardımcı olsun ne yapacağımızı şaşırdık 3 yıldır bebeğim olmuyor pko hastasıyım ama bugün dr um öyle bir sorun olmadığını söyledi hamile kalırsın diyor ama 3 yıl çok yordu bizi 1 kez aşılama yaptırdık olmadı bu ay 2. aşılama yapılacak adetm gecikmişti dr um farlutal verdi klomende kullanıcam birde çatlatma iğnesi artık çok yoruldumm çok yıprandımm ne olur birileri neler yapmam gerektiğini ne ilaçlardan fayda gördüğünü bana anlatsınn bu ay aşılamayla hamile kalamazsam tüp bebeğe geçielim diyor dr oda maddi açıdan çok zor yaptırmamız çok üzülüyorum

bende 1 yıl önce dış gebelik geçirdim ve 2 aylıktı.iç kanama geçirdim sol tüpüm alındı.pko hastasıyım.şubat 21 de ilk kez aşılama yapıldı ve şimdi hamileyim.asla umudunuzu yitirmeyin.

Back
X