şubat 2013 de hamile olduğunu öğrenenler buraya:)))

yas_0685

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2009
681
0
96
40
Ankara
5 haftalık hamileyim 4 5 gün oldu öğrenli neler yapmayız neler yapmamlıyız hep beraber paylaşalım:)))

kızlar benimde sizlere bir sorum olacak böyle durumları bilirsiniz belirsizlik insanı delirtiyor..benim adetim 8 gün gecikti idrarda negatif çıkıyor dün denedim ...bu aya kadar hiç umutlanmamıştım gecikince acaba dedim..şimdi bin bir heves bekliyorum aranızda hamişliğini geç öğrenen var mı bana yardımcı olun..

selam arkadaşım. benimde 10 gün geçti dün gebelik testi yaptım evde 2. çizgi silik çıktı. bugünde kanda yaptırdım pozitifti ama beta hcg daha düşük olduğu için iki günde bir test yaptırmam gerekiyormuş bende çok şaşkınım şu anda

ablamdada öyle olmuştu yükselene kadar dr kontrol ediyor hiç endişelenme muhtemelen gebelik yeni olduğu için düşük çıkmıştır iki gün sonra 2 kat artması gerekiyor

saol cnm. rahatlattın beni.çok soru soruyorum ama.epey bir süre geçmiş ama ablannın ilk testinde beta hcg değeri kaçtı birde adeti kaç gün geçmişti hatırlıyormudur

süpersin ya:) çok ii aydınlattın beni tşk.benimde adetlerim düzensiz birde polikistik var. benimde düzensizlikten geç döllenme olabilceni söyledi dr.ama çokta aydınlatmadı iyice kafamı karıştırdı.

süpersin ya:) çok ii aydınlattın beni tşk.benimde adetlerim düzensiz birde polikistik var. benimde düzensizlikten geç döllenme olabilceni söyledi dr.ama çokta aydınlatmadı iyice kafamı karıştırdı.

baya benziyormuş durumlarınız:) oyyyşşş maşallah taze hamiş seni:) bu arada ben hala adet olmadım bgün 9. gün bugünde test yaptım negatif ama sanırım adet olucam belim iice ağrıdan kopuyor bu gün bir de duygularım o kadar tavan noktadaki az önce eşimi yakapaça evden kovdum sinirden (( aklıma gelince gülüyorum şimdi karikatür gibiydi omuzundan tutup kapının önüne koyup kapıyı yüzüne kapattım teyyy allahım ya gelsinde şu adet herkes kurtulsun:)))

anlıyorum seni cnm. bende öyleydim.kist olduğu için hep geç oluyodum. eşimde alışmıştı o günlerde ne yaparsam sesini çıkarmıyodu

Merhaba arkadaşlar :) Ben de 20 Şubatta kan testiyle 2. bebişime 3 haftalık hamiş oldugumu oğrendim. Çok şaşırmıştık ayrıca cok da sevindik. Bundan önceki hamileliğim icin eşimde ben de tsetler yaptırmıştık. Eşimin sperm sayısı düşük benim de iki yumurtalığım kapalı çıkmşıtı. Renkli röntgenle tek yumurtalıgımı actıklarını ama yine de tüp bebek yöntemi önerilmişti. Fakat normal yollarla 2 ayda hamiş kalmıştım. Geçen sene kaza sonucu tekrar hamile kalmış ama haberim olmadığı için üzerine ilaç kullandıgımdan aldırmak zorunda kalmıştık. İkinci cocuk planımız yoktu bizim. Arada bir korunmadan beraber oluyorduk ama 8-9 aydır tutmuyordu. Bizde sağlık sorunlarımıza verip büyütmüyorduk. Ben yumurtalığımın tekrar kapandıgına inanmıştım. Şubat ayında yine korunmadan beraber oldugumuz günler icinde 3. kez hamile olduğumu öğrendik ve şok olduk :))) Yani, hem eşimin az sprem sayısı hem de benim tek yumurta kanalımın açık olmasına karşın bu 3. hamişliğim bize mucize gelmeye başladı. :)) Evren anne olmayı isteyen herkese sağlıklı bebişler versin diyorum. Hepinizi kucaklıyor ve öpüyorum

hayırlı olsun canım allah bebişine ve sana sağlık versin...

Amin Canımm benimm.. Allah razı olsun.. Allah sanada sağlıklı gebelikler sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşAllah. Allah ım tümm dileyenlere isteyenlere nasip etsin. Benim bundan önce1 dış 2 düşüğüm var o yüzden takvim bile yapamıyorum ama ilk defa 7.haftayı görmek nasip oldu. Mevlam kucağımıza almayıda nasip etsin. Tüm korkularımızı alsın inşAllah üzerimizden, hayırlısı olsun inşAllah hakkımızda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…