arkadaşım 8 gün geçmiş kan testi yaptır bence
selam arkadaşım. benimde 10 gün geçti dün gebelik testi yaptım evde 2. çizgi silik çıktı. bugünde kanda yaptırdım pozitifti ama beta hcg daha düşük olduğu için iki günde bir test yaptırmam gerekiyormuş bende çok şaşkınım şu anda
sabırsızlıkla bekliyorum bakalım ne olucak.. ablanın hamileliği devam ettimi.
saol cnm. rahatlattın beni.çok soru soruyorum ama.epey bir süre geçmiş ama ablannın ilk testinde beta hcg değeri kaçtı birde adeti kaç gün geçmişti hatırlıyormudur[/QUO
adeti çok düzensizdi dr hatta geç döllenme olayı karıştırmıştı lafa sanırım öyle bir durum söz konusu vardı yanlış hatırlamıyorsam beta hcg sine gelince şu an sormadım ama bende yanındaydım kan testinde ve beta sınırdaydı yani tam gebelik diyebilmemiz için 2 gün sora gel tekrar yapalım dedi ve iki gün sonra gittiğimizde 2 kat artmıştı...
5 haftalık hamileyim 4 5 gün oldu öğrenli neler yapmayız neler yapmamlıyız hep beraber paylaşalım:)))
süpersin ya:) çok ii aydınlattın beni tşk.benimde adetlerim düzensiz birde polikistik var. benimde düzensizlikten geç döllenme olabilceni söyledi dr.ama çokta aydınlatmadı iyice kafamı karıştırdı.
topiğin hayırlı olsunn bende seninle aynı haftaada gebeyim Allah hepimize sağlıkla kucamıza almayı kısmet etsin inşAllah
baya benziyormuş durumlarınız:) oyyyşşş maşallah taze hamiş seni:) bu arada ben hala adet olmadım bgün 9. gün bugünde test yaptım negatif ama sanırım adet olucam belim iice ağrıdan kopuyor bu gün bir de duygularım o kadar tavan noktadaki az önce eşimi yakapaça evden kovdum sinirden(( aklıma gelince gülüyorum şimdi karikatür gibiydi omuzundan tutup kapının önüne koyup kapıyı yüzüne kapattım teyyy allahım ya gelsinde şu adet herkes kurtulsun:)))
anlıyorum seni cnm. bende öyleydim.kist olduğu için hep geç oluyodum. eşimde alışmıştı o günlerde ne yaparsam sesini çıkarmıyodu
5 haftalık hamileyim 4 5 gün oldu öğrenli neler yapmayız neler yapmamlıyız hep beraber paylaşalım:)))
hayırlı olsun canım allah bebişine ve sana sağlık versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?