Şubat 2013'te hamile olduğunu öğrenenler....

pinokyo55

ÇINAR'ın annesi...
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2011
215
6
68
Ben bugün hamile olduğumu öğrendim...şoktayım...umutlarım azalmıştı artık...4 yıl sonra oldu sonunda...5 ay önce laparoskopi olmuştum tüplerim açılmıştı
Adet tarihimi unutmuştum saçımı boyayacaktım dur bi test yapayım dedim iki çizgi çıktı hemen eşimi aradım ağlaya ağlaya hastaneye gittik sonucu zor bekledik beta hcg 1200 küsür çıktı.Mevlid Kandilinde çok dua etmiştim şükürler olsun darısı tüm isteyenlerin başına kızlar dua edin bana sağlıkla kucağıma alayım.çok tuhaf hissediyorum kendimi ....
2013 uğurlu geldi bize yaşasın......

Tebrik ederim.. çok garip gelecek ama yazını okurken çok duygulandım,gözlerim sulandı resmen.
Neden bilmiyorum? Kim bilir ne güzel bir duygudur? Allah analı babalı büyütsün inşallah.

Sadece tebrik mesajı yazmak istedim.

Allah yüreği kanayan bütün kadınları görsün inşallah..

Tebrik ederim.. çok garip gelecek ama yazını okurken çok duygulandım,gözlerim sulandı resmen.
Neden bilmiyorum? Kim bilir ne güzel bir duygudur? Allah analı babalı büyütsün inşallah.

Sadece tebrik mesajı yazmak istedim.

Allah yüreği kanayan bütün kadınları görsün inşallah..

çok teşekkür ederim gerçekten çok güzel bir duygu. Dualarına katılıyorum Allah bu duyguyu isteyen herkese yaşatsın...

Ben bugün hamile olduğumu öğrendim...şoktayım...umutlarım azalmıştı artık...4 yıl sonra oldu sonunda...5 ay önce laparoskopi olmuştum tüplerim açılmıştı
Adet tarihimi unutmuştum saçımı boyayacaktım dur bi test yapayım dedim iki çizgi çıktı hemen eşimi aradım ağlaya ağlaya hastaneye gittik sonucu zor bekledik beta hcg 1200 küsür çıktı.Mevlid Kandilinde çok dua etmiştim şükürler olsun darısı tüm isteyenlerin başına kızlar dua edin bana sağlıkla kucağıma alayım.çok tuhaf hissediyorum kendimi ....
2013 uğurlu geldi bize yaşasın......

hamile olan herkese çok seviniyorum ama böyle uzun süre bekleyipte hamile kalanlara ayrı bir sevinç oluyor içimde :49:
rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :nazar:
bende bu ay bekliyorum inşallah rabbim hayırlısıysa 2. evladı nasip eder banada :34:

ben de bir anneyim ve ben de mesdajını okurken çok duygulandım. Allah'ım sağlıklı hayırlı bi evlat nasip etsin böyle haberlewr alınca kendimmişim gibi çok seviniyorum Allah isteyen herkese nasip etsin kimseyi evlatsız bırakarak sınamasın inşaallah.

bende dün itibariyle hamile olduğumu öğrendim :) habersiz geldi, süpriz oldu ama şahane bir süpriz oldu :) inşallah kazasız belasız sağ salim kucağımıza alırız yavrucuklarımızı :)

ben de dün test yaptım pozitif çıktı çoook mutluyum Allah herkese sağ salim bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah

Merhaba arkadaşlar,
Ben de bugün öğrendim hamile olduğumu. Aslında grip oldum diye gittim dr a ama deneme yaptığımızı söyledim. Tam da adet olmam gereken gündü. Bekleyelim o zaman dedi ilaç vermedi. Dün 2 gün gecikmiştim. Sabah kan verdim. Bugün sonuç pozitif :D Beta hcg değerim 10.35 çıktı. İdrar testim negatif çıktı hatta. Dr uma söyledim olsun emin olalım diye kan tahlili yaptı. İyi ki de yapmış. Ama çok erken yakaladık daha çok küçük dedi. 3 haftalıkmış bu değere göre. Şaşkınım insanın inanası gelmiyor. Eşim de değer düşük ya aaa değilmişsin derler mi ki sonra diye soruyor :))) Ailecek ne yapacağımızı bilemedik yani.

Benimle birlikte aynı sevinci yaşayanlar olduğunu öğrenince çok sevindim şimdi. İnşallah kucağımıza da alırız sağlıklı bir şekilde.
Bugünlerde başım fena dönüyor, gözlerim kararıyor hem korkuyor hem mutlu oluyorum. Çok değişik bir duygu kızlar ya. Sürekli tuvalete gidiyorum ya kanama olursam diye. 4 yıl bekleyince insan inanamıyor. Dün ilk doktor kontrolüme gittim. Kese göründü mercimek kadar daha tam bi mucize. 10-15 gün sonra kalp atışını duyacağız inşallah o :49:zaman içim daha rahatlar herhâlde.

Merhaba arkadaşlar,
Ben de bugün öğrendim hamile olduğumu. Aslında grip oldum diye gittim dr a ama deneme yaptığımızı söyledim. Tam da adet olmam gereken gündü. Bekleyelim o zaman dedi ilaç vermedi. Dün 2 gün gecikmiştim. Sabah kan verdim. Bugün sonuç pozitif :D Beta hcg değerim 10.35 çıktı. İdrar testim negatif çıktı hatta. Dr uma söyledim olsun emin olalım diye kan tahlili yaptı. İyi ki de yapmış. Ama çok erken yakaladık daha çok küçük dedi. 3 haftalıkmış bu değere göre. Şaşkınım insanın inanası gelmiyor. Eşim de değer düşük ya aaa değilmişsin derler mi ki sonra diye soruyor :))) Ailecek ne yapacağımızı bilemedik yani.

tahmin ediyorum halinizi ama bence çok küçük diye değer de küçüktür. İnşallah devam eder böyle ve anne oluruz aynı dönemlerde.. :D

tahmin ediyorum halinizi ama bence çok küçük diye değer de küçüktür. İnşallah devam eder böyle ve anne oluruz aynı dönemlerde.. :D

inşallah canım inşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırız inşallah sağlıkla da büyütürüz.
Kaç haftalıkmış canım senin şimdi? Bende hiç bir belirti yok. Sadece kasıklarımda ağrı var.
4.5 yıllık evliyim ben ama düşünmek nasip olmamıştı çocuk. Geçim sıkıntısıyla filan geçti günlerimiz hep daha bir yıl oldu eşim de ben de işe başlayalı. Bende pcos vardı bir de 6 ayda bir adet görebiliyordum. Bitki çaylarıyla filan geçti hastalığım. Bu ay da bir deneyelim bakalım demiştik. Kısmet işte. Değerim artsın diye bekleyeceğiz artık :) Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.

bende 1 şubatta öğrendim benim 2.çocuğum çok çok mutluyum Allah herkese nasip etsin bizde bugün minik keseciğimizi gördük kalp atışlarını duyamadık

inşallah canım inşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırız inşallah sağlıkla da büyütürüz.
Kaç haftalıkmış canım senin şimdi? Bende hiç bir belirti yok. Sadece kasıklarımda ağrı var.
4.5 yıllık evliyim ben ama düşünmek nasip olmamıştı çocuk. Geçim sıkıntısıyla filan geçti günlerimiz hep daha bir yıl oldu eşim de ben de işe başlayalı. Bende pcos vardı bir de 6 ayda bir adet görebiliyordum. Bitki çaylarıyla filan geçti hastalığım. Bu ay da bir deneyelim bakalım demiştik. Kısmet işte. Değerim artsın diye bekleyeceğiz artık :) Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.

Benim ki değerle göre 4-5 haftalık.Belirti olarak adet olurken yaşadığım tüm şeyler sadece adet yok işte bir de aşırı göğüs hassasiyeti diyebilirim. Benim de tüplerim tıkalıydı ağustos ayında laporoskopi olmuştum, 5 ay sonra hamile kaldım çok şükür. Aslında umudum yoktu adet günümü hatırlamıyordum, saçımı boyayacaktım ,nolur nolmaz diye bi test yaptım malum umut yok ama evde test var :) ,iki çizgi çıktı gözlerimi belki on kez ovuşturdum inanamadım zaten biraz panik atak var bende nefesim kesildi ağlaya ağlaya mutluluktan işte öle...Bu arada bir sürü doktor tüp bebek demişti bana hatta kist var diye ameliyat etmek isteyen bile oldu ama Allah'tan Dr. Yılmaz Şahin'i buldum( kendisinden Allah razı olsun dünyanın en tatlı doktoru) ve hayallerim gerçek oldu. Hakkımızda hayırlısı inşallah...

merhaba arkadaşlar;

Ben de gün itibariyle öğrendim hamile olduğumu.
Yarında inş. doktora gtcem kesnleşcek :)

31 ocakta öğrendim hamile olduğumu ilk denememizdi bu kadar erken geleceğini ummuyorduk çok şükür fazla bekletmedi bizi, ailelerimiz o kadar çok mutlu oldular ki onların mutlu olduğunu görmek bizi iki kat mutlu etti, Allah isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın inşallah...

merhaba arkadaşlar;

Ben de gün itibariyle öğrendim hamile olduğumu.
Yarında inş. doktora gtcem kesnleşcek :)

bugün en mutlu günün oldu desene :nazar:

ya bütün yazılanları okuyunca çok duygulandım bende bebek istiyorum aslında yasmini bırakalı 3 ay oldu daha çok yeniyim hamile olmam heralde ama yinede çoooooooooookkk istiyorum sizlerin haberlerini okuyunca:2:

rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Sizlerede sağlıkla kucaklamayı nasip etsin tabiki:nazar:

kızlar mrb bende forumda yeniyim.. 4 yıldır evliyim bir kere dış gebelik geçirdim ardından yapılacak bütün tedavileri yaptırdım sonra eşim başladı bundan 4 ay önce varikosel ameliyatı geçirdi ve artık sabırsızlıkla bebeğimizin geleceği günü beklemeye basladık.... bugun daha adet günüm bile gelmemişken bi kan tahlili yaptırıyım dedim ve sonuç 40 cıktı aslında pozitif ama çok çok küçük bi değer sevindim ama bi tarafdanda cok kaygılı endişeliyim inş bi aksilik cıkmaz 2 gün bekleyip tekrar yaptırıcam inş hevesimiz yarıda kalmaz

bende bugün beta hcg testi yaptım sonuç yarın çıkacakmış:18::18::18: inş yarın bende güzel haberi veririm:77:

kızlar mrb bende forumda yeniyim.. 4 yıldır evliyim bir kere dış gebelik geçirdim ardından yapılacak bütün tedavileri yaptırdım sonra eşim başladı bundan 4 ay önce varikosel ameliyatı geçirdi ve artık sabırsızlıkla bebeğimizin geleceği günü beklemeye basladık.... bugun daha adet günüm bile gelmemişken bi kan tahlili yaptırıyım dedim ve sonuç 40 cıktı aslında pozitif ama çok çok küçük bi değer sevindim ama bi tarafdanda cok kaygılı endişeliyim inş bi aksilik cıkmaz 2 gün bekleyip tekrar yaptırıcam inş hevesimiz yarıda kalmaz

inşaallaah olurda sevinirsin rabbim yardımcımız olsun. benim 5 gün geçti testi öyle yaptım 42.3 çıktı çok düşük dedi dok yarın tekrarlayacam testi yükselmişmi diye :-(

Back
X