Merhabalar bugün test yaptım ve hamileyim. 1 yıl önce düşük yapmıştım ve bir yıldır bu anı bekledim. sonunda bizim de bir bebişimiz olacak. burda birbirimizle bilgi alışverişi yapalım çünkü hamilelik hakkında hiç bilgim yok....
Merhabalar bugün test yaptım ve hamileyim. 1 yıl önce düşük yapmıştım ve bir yıldır bu anı bekledim. sonunda bizim de bir bebişimiz olacak. burda birbirimizle bilgi alışverişi yapalım çünkü hamilelik hakkında hiç bilgim yok....
mrb. bebişin hayırlı olsun bende bugün test yaptım ve hamileyimbenim ilk hamileliğim inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız.
Hayirli olsun benimde ilk hamileligim. Bende cuma gunu ogrendim ins hayirlisiyla saglikli kuzaklarimiza aliriz.
teşekkürler. sizinki de hayırlı olsun. kan tahlili yaptırdın mı?
Yaptirdim canim bu hafta doktor randevum var bakalim hayirlisi
kaç cıktı ? benim 6147 çıktı. 5 buçuk 6 haftalık dedı aile hekimim. kadın doğuma 2 hafta sonra gideceğim. 8 haftalık olunca kalp atışlarını duyabilirmişiz
canım öncelikle bebegın hayrlı olsun. bnde 9 ay önce bi düşük yaşadım ve hala hamıle kalamadım sen kendılıgındenmı gebe kaldın yoksa bı tedavı gordunmu
bende yarın kan tahlili yaptıracagım 34 yaşındayım. umarım sağlıklı bir gebeliğimiz olur ve sağlıklı bebeklerimizi kucagımıza alırız6851 cikti canim bende 6 haftallik falan bu hafta ici doktora gidicem bakalim ne dicek
bende yarın kan tahlili yaptıracagım 34 yaşındayım. umarım sağlıklı bir gebeliğimiz olur ve sağlıklı bebeklerimizi kucagımıza alırız
Amin canim senin de mi ilk bebegin. Bende 21 yasindayim 11aylik evliyim
hayırlı olsun canım. bir kaç gündür doktorlardayım. kalp şeklinde rahim dedi.bayagı bi korkuttu. umarım sorunsuz bir hamilelik yasarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?