şubat 2015 te bebişini kucağına alacaklar BURAYA..

matrakiye

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2012
28
28
43
Merhabalar bugün test yaptım ve hamileyim. 1 yıl önce düşük yapmıştım ve bir yıldır bu anı bekledim. sonunda bizim de bir bebişimiz olacak. burda birbirimizle bilgi alışverişi yapalım çünkü hamilelik hakkında hiç bilgim yok....

canım öncelikle bebegın hayrlı olsun. bnde 9 ay önce bi düşük yaşadım ve hala hamıle kalamadım sen kendılıgındenmı gebe kaldın yoksa bı tedavı gordunmu

mrb. bebişin hayırlı olsun bende bugün test yaptım ve hamileyim benim ilk hamileliğim inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız.

Son düzenleme:

Hayirli olsun canimmm. Bende hamileyim cuma gunu ogrrndim bende benimde ilk hamileligim allahim hepimizunkini saglikli kucagimiza almayi nasip etsin

canım öncelikle bebegın hayrlı olsun. bnde 9 ay önce bi düşük yaşadım ve hala hamıle kalamadım sen kendılıgındenmı gebe kaldın yoksa bı tedavı gordunmu

merhabalar, düşükten 3 ay sonra dr a gittim ve yumurta geliştirici hap verdi. 3 ay boyunca denedik ama olmadı bu seferde işi oluruna bıraktık ve bu sefer kendiliğinden oldu. dr a gittim ama bundan onceki düşükten dolayı progestan verdi. 2 hafta sonra tekrar gideceğiz 4 cm lik bi kese göründü şükürler olsun. umarım sende ugraşmadan kendiliğinden bebeişine kavuşursun.

kızlaaar bende varım benim 2.bebeğim Rabbim nasip ederse inşallah.kızım 2 yaşında.kan testi hcg 242 çıktı 1-2 haftalıkmış.Rabbim tamamına erdirsin inş.hepimizinkini hayırlısıyla.

Bebeğimi kaybetmeseydim su an 6.ayda falandim ve şubatta hatta doğum gunumde doğum yapacaktim ve de ilk bebegimiz olacaktı ama olmadı 8haftalikken kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum simdi basa sardim yine hamileyim ama 6 aylık değil 2 aylık ama hic isyan etmedim vardırbi hhayır allaha şükürler olsun ki bu kez herşey iyi gidiyor inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…