Benim is yerinde samimi olmadigim halde her ay rutin arayıp bişi var mı diye soran arkadasim var..görünce kaçıyorum direkt kendisinden..bir de simdi yok da 3 ay onceye kadar kilom fazlaydi gobegim cikiyordu yuzum sismisti herkes ama herkes kenara cekip bisi mi var diye soruyordu..deli oluyordum..bunlar genc okumus belirli bir kultur seviyesindeki insanlar yani..nasil bir mantiklari var anlamiyorum kesinlikle..ailede de romatizmam var ondan dolayi ilac kullandigim icin cocugum olmadigi fikrine kapildilar kendi kendilerine bende sesimi cikarmadim..kayinvalidem deli oluyor torun diye, bundan 5 ay once bunalima girdigim icin kedi almistik o kadar uzuldu ki kedi aldik bebek yapmiyoruz diye, her telefonda alttan alttan mesaj veriyordu, oysa kendiside ayni seyleri yasamis esim onlar evlendikten 4 sene sonra olmus kucuk yerde yasadiklari icin de dusunun artik neler soylemisler kendisine..ben de asla kimseye bebek yok mu, bisi mi var diye sormadim bugune kadar bu durumlardan once bile soramam yani ya yoksa uzersem diye..garip