• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

ben de öyle düşünüyorum 3. oldu bugün. sizi de meşgul ettim. inşallah doğrudur da bu kadar umut boşa gitmez...
canim olurmu öyle sey. sizinle yatip sizinle kalkar oldum ama mutlu oluyorum. tv izliyordum aklima geldiniz sen ve Karpuzcilek_d Karpuzcilek_d heycanla laptopa sarildim :) gec olsun güc olmasin canim. hayirlisi insallah güzel olcak:KK68:

canim suan nasilsin kimbilir heryerin titriyor. ben bugün inanamiyorum dünki rüyamiydi diyorum. belirtin oldumu :KK76:malum cok aradik ama ben de adet sancisina benzeye agriymis meger belirti :KK48:

Sersem gibiyim :) O kadar çok kasmisim ki kendimi suan ruyada gibiyim:)) Büyük ihtimalle yarın ben de senin gibi dusunucem ;)
Evet adet sancısı gibi belirti bende transferden beri vardı başlarda sanırım opunun etkisiyle oldu..sonra hafifledi..haftasonundan beri de şiddeti arttı. Dün akşam koltukta otururken öyle bir batma oldu ki nefesim kesildi resmen..hala da arada oluyor gülünce falan canım yanıyor.
Bir de midemde tokluk hissi var çok yemek yersem midem bulanmaya başlıyor. Hımm bir de feci bel agrim var, bacak aralarında da agri oluyor..Bugüne kadar okuduğum belirtileri yaşıyorum hala çok garip geliyor :KK48:

Karpuzcilek_d Karpuzcilek_d cok sevindimm umutsuzluk bosunaydii gördünmü hamilesinn istee Allah im biz bekleyenlere nasib etsin bugün cok üzüldük negatiflerden dolayi ana sevindirenlerde oldu papyonkilikli papyonkilikli canim vardir bundada bir hayir bak kuzum bekledikce degerlenir inan yüreginle ben inaniirum yaptir yarin yaz suraya bife bu gece uyumamazlik yapma

ŞUBAT TÜP BEBEK SON DURUM LİSTESİ

@serzenis87 :HAMILE:anneadayı: 5. Gün embiryosu, tek transfer:KK66:

miniss miniss : HAMILE:anneadayı:

dianthus dianthus : HAMILE:anneadayı: 3. Gün embiryosu,2 tane transfer edildi:KK66:

gygry gygry : HAMILE:anneadayı:5. Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi:KK66:

Spring2014 Spring2014 : HAMILE:anneadayı:5. Gün embiryosu,2 tane transfer edildi:KK66:

A ahalli : HAMILE:anneadayı: 5. Gün embiryosu

I ilk_snf : HAMILE:anneadayı:

Karpuzcilek_d Karpuzcilek_d : HAMILE:anneadayı:

admad admad : tedavi aşamasında:KK49:

dilaylay dilaylay : Tedavi aşamasında:KK49:

AsoKa AsoKa : Tedavi aşamasında:KK49:

S Sky_sun : 12 Mart test tarihi :KK17:

Doga14 Doga14 : 10 mart test tarihi:KK17:

R ravza54 : 9 mart test tarihi:KK17:

@shrkrsgr: 7 Mart test tarihi:KK17:

papyonkilikli papyonkilikli :7Mart test tarihi:KK17:

dnzderya dnzderya : Negatif:KK43:

miranaz05 miranaz05 : 5 Mart test tarihi:KK17:

@hln21 : negatif:KK43:

T topik26 : 4 Mart test tarihi:KK17:

E EgecanYagmur : Negatif:KK43:

sevil35 sevil35 : Negatif :KK43:

M muallime54 : Negatif:KK43:

321bieten 321bieten : Negatif:KK43:

neseli41 neseli41 : Negatif:KK43:

Enigma79 Enigma79 : Negatif:KK43:

nurse51 nurse51 : Negatif :KK43:

@tugceserdar: 28 yumurta toplandı,15 yumurta döllendi.Beklemede:KK55:

ceren20 ceren20 : Transfer için adet olmayı bekliyor:KK69:

btlsrdr btlsrdr :16 yumurta toplandı,11 yumurta döllendi.transfer için bekliyor:KK69:

Canım benim bence karsilasmamiz ikimize de uğur getirdi :KK19: Insallah saglikla kucagimiza aliriz bebislerimizi opuyorumm:KK15:
Evet canım bence de imkansızları yaşadık. Ben de farklı bir yöntem denendi. Sende iki günlük emriyo transferi oldu. Şükürler olsun ki Rabbim ol demiş ve oldu. Ben de öpüyorum seni ve bebişini...

Karpuzcilek_d Karpuzcilek_d cok sevindimm umutsuzluk bosunaydii gördünmü hamilesinn istee Allah im biz bekleyenlere nasib etsin bugün cok üzüldük negatiflerden dolayi ana sevindirenlerde oldu papyonkilikli papyonkilikli canim vardir bundada bir hayir bak kuzum bekledikce degerlenir inan yüreginle ben inaniirum yaptir yarin yaz suraya bife bu gece uyumamazlik yapma

Umutsuzlugum aslında kendimi negatif e hazırlamaya çalıştığım içinmis;) Allahım isteyen herkese versin

arkadaşlar merhaba. 14 şubatta 2 adet 6. gün embriyosu transfer edildi. B hcg değerlerim
8. gün:152
10.gün 363
12. gün 802
15. gün 2833
ctesi keseyi görmeyi gidicem. Bu 5. denemem. Allah isteyen herkese nasip etsin,gerçekten çok zor bir süreç sadece çeken bilir.
Ne mutlu sabrın mükafatını aldın desene darısı başımıza allahım kucağına almayida nasip etsin

Back
X