• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Rabbimin selami uzerize olsun arkadaslarim dert ortaklarim sabah bir odrar tahlili daha yaptim eger silik cizgi cikmasaydi kana baktirmayacaktim ama tekrat silik cizgi kanimi verdim 14.30 da sonucu alicam. :)
Canim sende Allah in izniyle hamissin dir insallah Allah gönlûnûze göre versin herkesinnn insallah

9.gün test 60 çıkmıştı.onun sonucu bi türlü çıkmayınca 1 gün sonra asıl test günümde yaptırdım kan testi
10.gün 104 bir günde artış nasıl iyi mi sizce?12.gün yine test var...:eek:
İki günde iki katına çıkması gerekiyor, gayet iyi sonucun..

Çok iyi hemde süper canım tebrik ediyorum

Süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, hamilesin bebişim..:KK73::KK73::KK73:

Benim de 8. günde 29 çıkmıştı, 12. gün 85 ve bugün yani 14. gün 206,7 çıktı.. Hamişlere hoşgeldin tatlım. Yine de katlanıp katlanmadığını görmek için iki günde bir kan vermen gerekecek...

BEN DEMİŞTİM 143 DİYE OLSUN 43 HARİKAAAAAA........... COK MUTLU OLDUM ARKADAŞIM CANIMMMMM ŞİMDİ YANINDA OLUP SIKI SIKI SARILMAK İSTERDİM SANA ALLAH ÇOK BÜYÜKSÜN COK ŞÜKÜR ........................................................

Ayyyyy süper ya. Arkadaşım değerlerin kat kat artsın. bebeğini sağlıkla kucağına almayı Allah nasip etsin inşallah. Yaşasın bugün çok stresliydim işlerden dolayı yüzümü güldürdün. Çoookkkk sevindim. Bir hamilemiz daha vaarrrr:anneadayı::nazar:

BEN İNANIYORDUM BU HABERİ ALACAĞIMIZA ÇOK ŞÜKÜR ..... GÖZÜN AYDIN CANIMMM :)
kizlar hepinize ayri ayri tesekkurler. Insallah hemairenin dedigi gibi degildir. Cok garibim suan. Ne yapicagimi bilemiyorum.

ŞUBAT TÜP BEBEK SON DURUM LİSTESİ

@serzenis87 :HAMILE:anneadayı: 5. Gün embiryosu, tek transfer:KK66:

@miniss: HAMILE:anneadayı:

dianthus dianthus : HAMILE:anneadayı: 3. Gün embiryosu,2 tane transfer edildi:KK66:

papyonkilikli papyonkilikli : HAMILE:anneadayı: 3. Gün embiryosu transfer edildi;)

@izmirinsani : HAMILE:anneadayı:3. Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi:KK66:

@gygry : HAMILE:anneadayı:5. Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi:KK66:

Spring2014 Spring2014 : HAMILE:anneadayı:5. Gün embiryosu,2 tane transfer edildi:KK66:

@ahalli : HAMILE:anneadayı: 5. Gün embiryosu transfer edildi:KK66:

@ilk_snf: HAMILE:anneadayı:

@Karpuzcilek_d: HAMILE:anneadayı:2. Gün embiryosu transfer edildi:KK66:

@admad: tedavi aşamasında:KK49:

@duyibo: tedavi aşamasında:KK49:

@astaravistama: Tedavi aşamasında:KK49:

@dilaylay: Tedavi aşamasında:KK49:

@AsoKa : Tedavi aşamasında:KK49:

@jonguil: 12 Mart test tarihi :KK17:

@Doga14 : 10 mart test tarihi:KK17:

R ravza54 : 9 mart test tarihi:KK17:

@shrkrsgr:7 Mart test tarihi:KK17:

@dnzderya: Negatif:KK43:

@miranaz05: 5 Mart test tarihi:KK17:

@hln21 : negatif:KK43:

@topik26: 4 Mart test tarihi:KK17:

@EgecanYagmur: Negatif:KK43:

@sevil35 : Negatif :KK43:

@muallime54 : Negatif:KK43:

@321bieten : Negatif:KK43:

@neseli41: Negatif:KK43:

@Enigma79: Negatif:KK43:

@nurse51 : Negatif :KK43:

@tugceserdar: 28 yumurta toplandı,15 yumurta döllendi.Beklemede:KK55:

@ceren20: Transfer için adet olmayı bekliyor:KK69:

@btlsrdr :16 yumurta toplandı,11 yumurta döllendi.transfer için bekliyor:KK69:

@tugba88guler : 28 yumurta toplandı, 16 tane döllendi. Transfer için bekliyor:KK69:
:KK6:
icanım benide ekler misin dun oldu transferim 2 tane 5.gun embriyo transfer edildi test tarihim 14 mart

o zaman şimdi rahatça ağlayabilirim. :)
Ağla canım ağla, dök mutluluk gözyaşlarını, ben test sonucumu aldığımda her aradığımla her arandığımla hıçkıra hıçkıra ağladım akşama kadar... Ama bebişini de çok üzme annesi tamammı, eh artık elini koy göbüşüne ve konuş onunla...

Back
X