Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Canım inan senin adına çok sevindim hadi gözün aydın blastosist embiryo olacak ne güzel:KK66:
Teşekkür ederim canım. Sağol bende rahatladım başta sadece 2 Sperm bulduk deyince şok geçirmiştim ya gelişimleri durursa diye ama Rabbim büyük umutlarımı tekrar yeşertti. Bu bizim son şansımız olabilir. Eşimin yumurtalıklarından tümör alındı ve bu ameliyat sonrası bir profesöre DanıştIk zaten şansınız çok azmış artık hiç olmaz demişti. Eşim hiç ümidini yitirmedi Rabbim inşallah doktorların olmaz dediklerini oldurur.

acayip bir ağrı var adet okacakmışım gibi kaşıklarım da ağrıyor hatta bir ara ayağa kalkarken hızlı kalktım sağdan kasığıma iğne batar gibi ağrı girdi[/QUOTE]
Hayirlisi inşallah
O embriyolar arasında en iyisi demişlerdir.
Hayır eminim Dr yumurtalar yani bebek çok kaliteli embriyo log daha kalitesi süper en iyi derecede demisti

acayip bir ağrı var adet okacakmışım gibi kaşıklarım da ağrıyor hatta bir ara ayağa kalkarken hızlı kalktım sağdan kasığıma iğne batar gibi ağrı girdi
Hayirlisi inşallah

Hayır eminim Dr yumurtalar yani bebek çok kaliteli embriyo log daha kalitesi süper en iyi derecede demisti[/QUOTE]
Çünkü toplanan yumurtalar da eşimin spr sayısı 160 milyon du yanlış hatırlamıyorum

acayip bir ağrı var adet okacakmışım gibi kaşıklarım da ağrıyor hatta bir ara ayağa kalkarken hızlı kalktım sağdan kasığıma iğne batar gibi ağrı girdi
Hayirlisi inşallah

Hayır eminim Dr yumurtalar yani bebek çok kaliteli embriyo log daha kalitesi süper en iyi derecede demisti[/QUOTE]
Tamam kaliteli zaten .5.gün embriyosu daha fazla tutunma şansı var sur yarın sorucam doktora

Düne kadar bir şey yoktu bugün 6. Günüm sabah kalktığımda adet ağrısı gibi bir ağrı vardı birkaç saat sürdü inşallah bu tutunduğunu gösterir :KK46:

Benimde 5 gün aksam sağ kasik tarafimda şiddetli batma ve agrilar oldu. Aynen bir kaç saat sürüp sonra hafifledi. Gece sabaha kadar miydem bulandi. Şimdi ara ara batmalar oluyor ve geçiyor. Umarim dediğin gibi tutunma belirtileridir.

Çünkü toplanan yumurtalar da eşimin spr sayısı 160 milyon du yanlış hatırlamıyorum
Canim cok sıkıldı[/QUOTE

Canini bunun için sikma. Ancak arkadaşlar hakli. Bununla ilgili asagida yer alan video seyrederken embriyonun disarda yaşayabildiği 5 günü anlatıyor. Belki video acilmazsa google tüp bebek normal embriyo gelişimi yaz. Youtube videosu var. Toplanan yumurta sayisi, döllenen yumurta sayisi ve bunların gün gün gelişimine gore transfer yapiliyor. Bunlarda kendi içlerinde kalite kalite ayriliyor. Bununla ilgili bir suru video var. Ayrıca her laboratuvarda farkli kriterleri takip edebiliyor. Bana transfer günü takip kagidindan hepsini gösterdiler. Ancak sunu söyleyip ister 5 ister 3 günün embriyosu istersede kalitesi 1. Sinif olsun burada en önemlisi Allah'in ol demesi. İkinci gün embriyosu yerleştirilen arkadasim var. Kalitesi bile eh iste idi simdi 1,5 yasinda dünya tatlisi kizi var. Yaradan ol dedikten sonra oluyor. Sen olacagina inan gerisininde önemi az.

Kızlar Günaydın
Menapur ve Puregon kullanıyorum ben dün akşam ilk iğneleri yaptım ağrı olmasi normal mi kasiklarimda ve çevresinde var..acaba igneyi yapış tarzimdan mi kaynaklı yoksa ilaçların yan etkisi mi??

Tecrubelerinize ihtiyacım var :oops:

Kızlar Günaydın
Menapur ve Puregon kullanıyorum ben dün akşam ilk iğneleri yaptım ağrı olmasi normal mi kasiklarimda ve çevresinde var..acaba igneyi yapış tarzimdan mi kaynaklı yoksa ilaçların yan etkisi mi??

Tecrubelerinize ihtiyacım var :oops:
Merhaba, ben de menapur ve puregon kullanıyorum. Bugün 6. günüm. Arada bende de batmalar oluyor. Sanırım ilacın yan etkisinden. Sonuçta yumurtalıkları etkileyen ilaçlar.

Merhaba, ben de menapur ve puregon kullanıyorum. Bugün 6. günüm. Arada bende de batmalar oluyor. Sanırım ilacın yan etkisinden. Sonuçta yumurtalıkları etkileyen ilaçlar.

Teşekürler cevabın için. .benim batmadan daha fazla ağrı ve şişkinlik var da o yüzden merak ettim..4. Den sonra kontrole gideceğim bakalım inşallah yolunda gider hepimizin durumu..

Teşekürler cevabın için. .benim batmadan daha fazla ağrı ve şişkinlik var da o yüzden merak ettim..4. Den sonra kontrole gideceğim bakalım inşallah yolunda gider hepimizin durumu..
Umarım herşey yolundadır. Göbeğin sağ sol tarafına 2 parmak sonrasına yavaş yavaş yapıyorsunuzdur sanırım iğnelerinizi.

[TE="dianthus, post: 39343274, member: 600370"]Umarım herşey yolundadır. Göbeğin sağ sol tarafına 2 parmak sonrasına yavaş yavaş yapıyorsunuzdur sanırım iğnelerinizi.[/QUOTE]

Dün hemşire gösterdi 4 parmak dedi ama gösterdiği şekilde yaptim

merhaba arkadaşlar bende 2. tüp bebek denememi transferle geçen hafta gerçekleştirdik. dondurulacak embriyomuz olamıyor malesef bizim. ikinci tedavidede herşey yeni baştan başladık. bu seferde dondurulacak kalmadı ancak 5. gün transferi yapıldı. şimdi bekleme zamanı :nazar::nazar::nazar::nazar:
hayırlısıyla güzel haberler veririm sizlere inşallah... bende yanınızdayım.. herkesin istediği ve hayalleri hayırlı zamanda gerçekleşmesi dileğiyle:KK24::KK24:
ewde dinlenirken sizlerle vakit geçirmek güsel oluyorEn Büyük KK derdinden anlayan insanlarla konuşmak rahatlatıyor gerçekten insanı:cool::confused::KK73:

Evet bugün başladım..İlk denemem olduğu için heralde iğneler biraz canımı yaktı vururken:KK43:

Yaşıma ve kiloma göre yumurta sayımı az buldu doktor, 5-6 tane elde ederiz büyük ihtimalle dedi.
Burda 12-13 yumurtası toplananları okumuştum..Acaba az mı 5-6 tane ?? Doktor şansımın değişmeyeceğini söyledi gerçi de..
canım ilk denemen olduğu için kaygılanman normal tabi. inşallah daha fazla detay öğrenmene gerek kalmadan hemencik kavuşursun bebeğine. olmadıkça daha çok şey öğrenmek zorunda kalıyorsun. ama şunu bil sayının hiç mi hiç önemi yok önemli olan kalitesi bize gerek olan zaten 1 adet. benim ilk denememde 18 yumurta toplanmıştı sonuç mu elde var sıfır.

ne güzel forum giderek canlanıyor. yeni başlayan arkadaşlarıma kolaylık, transfer sonucu bekleyenlere sabır diliyorum. rabbim tez zamanda hepimizi kavuştursun umutlarımıza. elimizi, evimizi doldursun inşallah. ben de bugün 5. iğnemi yapacağım şimdiden vakit hiç geçmiyor:)

hayırlı olsun tedavin canım ne zaman başladın neler kullanıyorsun?
Teşekkürler, Hepimize hayırlı olsun inşallah. 5 şubatta başladım tedaviye. Bugün 6. günün. Menapur ve puregon kullanıyorum. Bu arada fındık, ceviz badem, zeytinyağında bekletilen incir hergün alıyorum. Ayrıca DHEA günde bir tablet ve omega 3 kullanıyorum

Back
X