Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

:KK47::KK47::KK47:Kızlar bu arada doktorum aradı heyecanla beklediğim haberimi verdi 7 tane çok güzel embri bebişim oluşmuş inşallah güzel güzel devam ederler gelişmeye. 5. Güne giderlerse nazlılar pazartesi transferim var
Maşşallah, çok güzel. Herşey güzel olacak..

Kızlrrr ben geldîmm .15 tane embiriyom 1 kalite cok sağlıklı bir şekilde dondurulmayı bekliyorlarmıs.diğer döllenen 5 yumurtam da bölünmeye başlamiş:-) nisanda transfer var inşallah....ağrilarim hafiflemedi bile ameliyatlı gibiyim cok fenayım yarın kontrolüm var
Maşallah :-)ağrılarında hafiflerse tam sevinirsin .Opu sonrası ağrı mi bunlar yaaa korkmaya başladım hani günlük hayatımıza donebiliyoduk

kızlar elimde puregon var yarısı kaldı ıçinde yaklaşık 250 ıu var 275 hesapladık bizde yanlıs olmasın diye.istanbulda oturuyorum...

Maşallah :-)ağrılarında hafiflerse tam sevinirsin .Opu sonrası ağrı mi bunlar yaaa korkmaya başladım hani günlük hayatımıza donebiliyoduk
Canım benim de dün opum vardı bu ikinci opumdu hatta. Tuğçe arkadaşta çok fazla yumurta toplandığı için ohss oluştu onun ağrıları. Korkma gayet kolay geçiyor ben bugün işbaşındaydım bile....

Back
X