Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Haber alınca hemen bize de haber ver arkadaşım. .Ya beni de aramadilar ben mi arasam acaba aceleci mi davraniyorum ki :KK64:
canim bekleyebilirsen bekle derim öglen 11-12 ye kadar. ama dayanamam diyosan ara :KK22:insallah güzel haberler alirsin.
bana da ara demediler ama ben bugünü zor ettim arayip ögrenmek istiyorum ne durumdalar diye.
kesin dicekler yinemi bu deli diye ama napim :KK53::KK53:

Kızlar korkuyorum :(((
Benim her 2 aşılamamda da test tarihinden 8-9 gün önce adet olmuştum,
Ve şimdide test tarihim 28 şubat ve adet sancısı gibi ağrı giriyo karnıma :((

Herkese hayırlı cumalar 13 şubatta teranfer oldu 16 yumurtam toplandı ılk başlarda hıc Şişlik yoktu sımdı 8. Günüm 2 gündür sistim niye böyle oldu anlamadım nefes almakta zorlanıyorum kasıklarımda da batma var korkmaya başladım benım gıbı olan varmı acaba aslında ben önceki tüp bebekte daha beterını yaşadım ama bu sonradan olunca şaşırdım dr arıyorum olabılır diyo ılaclarını sakın bırakma felan felan ılıca kafam karıştı
Canım doktorun normal diyorsa kafana takma. Bünye ilaçlara farklı tepkiler verebiliyor. Vücudunu dinleme, kötü bişey yoktur. Sonuçta biz öyle basit iğneler kullanmıyoruz, hepsi hormon ve kortizon içerir iğneler. Bişey yoktur merak etme. Sen bebi.şine odaklan, seninle olduğuna inan.

canim bekleyebilirsen bekle derim öglen 11-12 ye kadar. ama dayanamam diyosan ara :KK22:insallah güzel haberler alirsin.
bana da ara demediler ama ben bugünü zor ettim arayip ögrenmek istiyorum ne durumdalar diye.
kesin dicekler yinemi bu deli diye ama napim :KK53::KK53:

:KK48: o kadar hormon verdiler baska seyler yapmadigimiza sukretsinler bence :KK48: bekliyeyim bari..ise de konsantre olamadim sabahtan beri :KK57:

Kızlar korkuyorum :KK43:((
Ve şimdide test tarihim 28 şubat ve adet sancısı gibi ağrı giriyo karnıma :KK43:(
Canım korkma sakın, tüm okuduğum yorumlarda aynı şekilde adet sancısı gibi olduğu yazıyor. Rahim genişlemesinden ya da bebeğin yerleşmesinden oluyormuş. Sonuçta bu aşılama değil çok farklı inşallah güzel sonuç alacağız merak etme.

Ve şimdide test tarihim 28 şubat ve adet sancısı gibi ağrı giriyo karnıma :KK43:(

canim deneyimli arakadaslar daha cok yardimci olabilir. ama benim okdugum kadariyla hamile olup da adet sancisi ceken de oluyomus. biliyorum dile kolay ama sakin olmaya calis. insallah bebislerin seninledir

Kötü şeyler getirme aklina:KK20: yerlesmeye calisiyor agri olmasi normal canimm stres yapmadan guzel seyler dusunmeye calis..insallah hersey yolunda gider..ama senin pozitif olman cok onemli

Canım korkma sakın, tüm okuduğum yorumlarda aynı şekilde adet sancısı gibi olduğu yazıyor. Rahim genişlemesinden ya da bebeğin yerleşmesinden oluyormuş. Sonuçta bu aşılama değil çok farklı inşallah güzel sonuç alacağız merak etme.
Off bilmiyorum transer olalı 3 gün oldu daha :((

Kötü şeyler getirme aklina:KK20: yerlesmeye calisiyor agri olmasi normal canimm stres yapmadan guzel seyler dusunmeye calis..insallah hersey yolunda gider..ama senin pozitif olman cok onemli
Tesekkür ederim cnm
Elimde değil biraz panik yaptım hiç beklemiyodum :(

QUOTE="ceren20, post: 39529896, member: 639158"]Canım doktorun normal diyorsa kafana takma. Bünye ilaçlara farklı tepkiler verebiliyor. Vücudunu dinleme, kötü bişey yoktur. Sonuçta biz öyle basit iğneler kullanmıyoruz, hepsi hormon ve kortizon içerir iğneler. Bişey yoktur merak etme. Sen bebi.şine odaklan, seninle olduğuna inan

Evet canım haklısın kendimi çok dinliyorum hemde çok 3. Tüp bebek denemem tutmayacak diyo korkuyorum sürekli kendimde bişeyler arıyorum hayırlısı bekleyecek görecek artık

Kızlar belirti aramayın bende hiç belirti yaşamayıp tutmadı diye üzülenlerdendim gittim ki gözlerime inanamadım.herkeste belirti oluvak diye bişey yok.

Arkadasım yasadıklarına cok üzüldüm ama niye illa erkek bebek?burda bir evlat için yanıyor herkes bir erkek olması ugruna yasadıklarına bak.ranbim hayırlısını verir.
Doğru söylüyorsun daha da erkek bebek diye tutturursam. Vücut ne kadar sürede toparlanır bilmiyorum. Gerçi uzun bir süre bebek düşünmem sanırım.

Çok geçmiş olsun arkadaşım. Ben çok araştırmıştım o yüzden Kıbrıs'ı hiç düşünmedik. Hayatta her şey tecrübe. Bizim duygularımızla oynayıp, para kazanmaya çalışanları Allah bildiği gibi yapsın. İnşallah en kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın.
Hem duygularımızla oynuyorlar hemde bedenimizden bize sormadan yararlanıyorlar. Büyük sözü dinlemedik Çok çabuk oldu herşey doktorum defalarca oraya güvenebilirsiniz dedi. Biz de cinsiyeti belirleyebiliyoruz ama türkiyede yasak dedi. Üstelik ona sürekli sağlıklı olmalarının önemli olduğunu söyledik. Madem böyle bir şansımız var niye erkek yada ikiz olmasın dedik. Daha da böyle istersem, uzun bir süre bebek düşünmem sanırım.

çok üzüldüm yaşadıklarına...ne diyeceğimi bilemedim ..bizim gibi insanlardan bile yararlanmaya çalışıyorlar .zaten maddi manevi yıkılmışız bide bu tarz işlerle uğraşmak zorunda kalıyoruz..Allah bildiği gibi yapsın ..
Allah kimseye bu yaşadıklarımı yaşatmasın. Nasıl insanlar bilemedim hem umudumuzdan hem bedenimizden hem de paramızdan besleniyorlar.

Doğru söylüyorsun daha da erkek bebek diye tutturursam. Vücut ne kadar sürede toparlanır bilmiyorum. Gerçi uzun bir süre bebek düşünmem sanırım.
kenfini hazır hissetiğin zaman dene canım türkiyede profosyonel birçok merkez var.yurtdişindan hastası olan.hayırlı evlat versin rabbim.benim dünyalar güzeli bir kızım var hiçbirşeye değiimem onun saçinin bir telini;-)

çok sevindim hadi hayırlısı :)
bende cok mutluyum.nisanda transfer inşallah doktorum.daha önceki tedavide kalitesiz bir embiriyo ve yorgun bir rahım e tutunduysa inşallah bunda daha rahat olur dedi.kızımda e2 4700 çikmiş.

Back
X