• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Kalcak tabi 3 asilama 2 kùrtaj bir kimyasal 2 tùp bunlarin yaninda babamin acisi heyecanimiz olmazsa yarinlarimizin ne anlami var canim arkadasim kizim kucagimda oldugundan bukadar rahat konusuo die degil bunlar bizi gúclendirio acilarimizin gùcùyle ayaktayiz
:oops:utandım. gözlerim doldu Rabbim bizi de feraha erdirecek inşallah yüzümüzü güldürecek hayırlara büyüt minik kızının gününü gör iyi ki varsınız canımmmm

aaaa hiç yakıştıramadım sana ..ne demek heyecanmı kaldı nolmuş yani bende 1 dış 3 tüp yaptım .....az sirkelen kendine gel.. şu tahlilleri ver .. bak misss gibi bahar havası çiçek kokuları var inşallah bebiş kokusunuda alacağız..her ay yeni bir heyecan canım..bu kadar sıkıntının içinde ben bile karamsar değilim çok şükür...sende umatlan beraber kürler felan yapalım destek alalım birbirimizden..:KK4:
canımsın yaa oysa ne kadar da haklısın sloganımız belli umudumuz sonsuz. ama işte bazen tükeniyor insan yoruluyor. haklısın bir regl daha atlatıp şu tahlillerden başlamalıyım. b vitamini d vitanimi tsh baktıracam başka ne baktırmalıyım fsh, lh falan ?

3 tüp + 1 kürtaj heyecan mı kaldı cancazımmmm:KK43::KK43::KK43:
Bunu sen mu yqzdin inanmiyorum 3 tup 1 kurtaj bende de var yarisalim mi???? Hatta drlar beni kabul etmiyordu naberrrr??? Bak simdi kaka pesinde kosuyorum. Kac bez doldurmus onu sayiyorum... ne ara seni kaybettik biz hayrola??? Yahu senin bi spontan gebeligin var hatta tey teyyyy...

canımsın yaa oysa ne kadar da haklısın sloganımız belli umudumuz sonsuz. ama işte bazen tükeniyor insan yoruluyor. haklısın bir regl daha atlatıp şu tahlillerden başlamalıyım. b vitamini d vitanimi tsh baktıracam başka ne baktırmalıyım fsh, lh falan ?
Fsh ve amh bulasip keyfini kacirma inan bi faydasi yok. Yumurta olusuyor mu evet tamam bosver bunlari.. transfer sonrasini etkikeyecek tahlilleri yaptir sen. Hatta idrarda enfeksiyona bile baktir.

Canimm ahh ahh bak kalktiginda helva ye lokumda ii gelio bagsura bide tombul degil òbùr patlicanlar varya onlarin baslarini kesip haslayacaktik galiba inun suyuna oturdunmu bagsuru temizlio denenmis bisey istersen tam ògrenirim burda bi yenge demisti
Tam bitti dedim yine sistit basladi ya disari cikmaya goruyum ya da yabanci biriyle gorusmeye goruyum hemen bunlar oluyor. Yildizim cok dusuk sanirim benim de kizin da hemen nazari topluyoruz ikimiz de o kusiyor ben bu hale geliyorum....

Bunu sen mu yqzdin inanmiyorum 3 tup 1 kurtaj bende de var yarisalim mi???? Hatta drlar beni kabul etmiyordu naberrrr??? Bak simdi kaka pesinde kosuyorum. Kac bez doldurmus onu sayiyorum... ne ara seni kaybettik biz hayrola??? Yahu senin bi spontan gebeligin var hatta tey teyyyy...
haklısınız kuzum herkes neler yaşıyor insan tek kendi başında sanıyor Rabbim daha büyük sınavlardan korusun hepimizi yaş 38 olunca endişelerim artıyor tabi ki ama rabbim kısmet edince yaşa başa bakmıyor tabi silkelediniz beni kendime geldim yılmak yok yola devam tey teyyy:)

:oops:utandım. gözlerim doldu Rabbim bizi de feraha erdirecek inşallah yüzümüzü güldürecek hayırlara büyüt minik kızının gününü gör iyi ki varsınız canımmmm
Canim utan die demedim kuzum acilarimiz bizi gùclù yapan icindeki cam kiriklarina basma bassanda aldanma bunlar sinav tevekkül Allah a bizde Allah huzurunda karinca kadar degilmiyiz bu sinavi hakkiyla verelim yeterki hepiniz geciceksiniz ve insallah hayirlisiyla sag salim kucaklariniza alacaksiniz insallah Allah im razi olsun cancazim iiki sizler varsinizz gòrmeden sevdigim dostlarimm

Tam bitti dedim yine sistit basladi ya disari cikmaya goruyum ya da yabanci biriyle gorusmeye goruyum hemen bunlar oluyor. Yildizim cok dusuk sanirim benim de kizin da hemen nazari topluyoruz ikimiz de o kusiyor ben bu hale geliyorum....
Bak hep beyninin oyunu sana bunlar cikarken stresmi yapion cancazim eee nazara bisey diyemem ana gùzel ee kiz desen yenilcek tadta balli balli gelde nazar deymesin aklin aliomu tabi deger ben disari cikayim almanlar mavi gòzden bikmislar kizimin kara gòzlerini konusup seviolar birgün boyunca huysuz gezioz benimde yildizim dúsùk bilion Allah im korusun nazardan kem gòzlerden

haklısınız kuzum herkes neler yaşıyor insan tek kendi başında sanıyor Rabbim daha büyük sınavlardan korusun hepimizi yaş 38 olunca endişelerim artıyor tabi ki ama rabbim kısmet edince yaşa başa bakmıyor tabi silkelediniz beni kendime geldim yılmak yok yola devam tey teyyy:)
Canim halamin kizida 38 inde tùp yaptirdi simdi haziranda yasina gircek 19 yillik hasreti yillar sonra kucaginda dayimla yengem 40 dalar 18 yillik hasret kendi kendine sùpriz yapti iki ay sonra dogumu var bi kizi olcak yeterki Allah im alnimiza yazsin hatta dayimla yengem yetimhaneye basvurmuslardi verirlerse o bebegide alcaklardi

Bak hep beyninin oyunu sana bunlar cikarken stresmi yapion cancazim eee nazara bisey diyemem ana gùzel ee kiz desen yenilcek tadta balli balli gelde nazar deymesin aklin aliomu tabi deger ben disari cikayim almanlar mavi gòzden bikmislar kizimin kara gòzlerini konusup seviolar birgün boyunca huysuz gezioz benimde yildizim dúsùk bilion Allah im korusun nazardan kem gòzlerden
kara pqmugum o benim masaallah suphanallah tebarekallah... disari cikarken stres yapmaz miyim hic manyaklik bunyede mevcut olunca boyle oluyor. Hatta eve gelenleri iki kez el falan yikatiyorum adami evin kapisinda soyuyorum hastaneye kapatcaklar bu gidisle beni. :)

herkeze hayirli cumalar. beim bir sorum olcak, estrafem ve progestan iğnesi idrar testini yaniltirmi. tup bebek merkezide tam olarak cevap vermedi, sadece onceden idrar testi yapmayin dediler
canım gününden önce test yapma hem yanıltıcı olabilir hemde stress olursun boş yere.. gününden önce negatif alıp sonradan pozitif olanda var...

ezberledik ya kız artık adetliyken git bide kan ver enfeksiyon felan varmı baktır...hadi şimdi adet olunca bende gideceğim bir sonraki aya erteleme...ne demişler bugünün işini yarına bırakmaaaa...

ezberledik ya kız artık adetliyken git bide kan ver enfeksiyon felan varmı baktır...hadi şimdi adet olunca bende gideceğim bir sonraki aya erteleme...ne demişler bugünün işini yarına bırakmaaaa...
Ayşecimm nasılsın canım, ablacın nasıl oldu.Siteye girip okumaya çalışıyorum hızlı bir şekilde ama...Allahım yardımcınız olsun tez zamanda iyileşip yuvasına dönsün inşallah.
P.tesi kontrol var çatı muayenesi olacakmışım.Normal yapıp yapmayacağım bu şekilde anlaşılıyormuş.Eğer sezeryan olursam iki üç hafta sonra olacağım.Herşey pazartesi günü belli olacak.

Ayşecimm nasılsın canım, ablacın nasıl oldu.Siteye girip okumaya çalışıyorum hızlı bir şekilde ama...Allahım yardımcınız olsun tez zamanda iyileşip yuvasına dönsün inşallah.
P.tesi kontrol var çatı muayenesi olacakmışım.Normal yapıp yapmayacağım bu şekilde anlaşılıyormuş.Eğer sezeryan olursam iki üç hafta sonra olacağım.Herşey pazartesi günü belli olacak.
iyiyi çok iükür canım..ablam halen uyutuluyor bir ihtimal pazar uyandırmayı düşünüyorlar..inşallah herşey yolunda giderde bir daha ameliyat felan olmaz.. seninde artık son heyecenlerın yaklaşmış.. inşallah sezeryana gerek kalmaz normal yoldan olur tatlım..muayeneden sonra yaz merak ederim..

Canim benim nasilsin ilk once bebisine gecmis olsun Allahim evlatlsrumizla imtihan etmesin hepsine saglik huzur versin .kis gunu haliyle grip oluyo insan uster istemezde o yavrucaklara geciyo kiyamam onlara ben Allahtan iylesmus Allahim bidaha sikintilarini gostermesin kendineviyi bsk canim benim

Sağol tatlimm sen de dikkat et bebisine kendine
Yine anca cvp yazabildim kusura bakmayın:(

Sagol canim benim sukur iyim simdi bende heralde yediklerim dokundu dedim ana bazilsrinda oluyomuds boylre seninde dedigin gibi .evet Allahin izniyle sz kaldi Rabbim hayirlisiyla nasip eder insallah Rabbim bu yolda kimseyi eylemesin .nadip olursa 4ayin 1 de sezaryanle okacak insallah .Allahim herkese yasatsin saglikla sihhatle insallah .sen nasilsin bebis nasil Allahim hwrkesin gonlune gore versin
Canım merhaba.İkimizin doğumuda yakın.Sezeryana sen kendinmi karar verdin arkadaşım doktormu dedi.Ben başta epidural normal doğum yapim istedim bu nedenle pazartesi çatı muayenesi yapacak doktor.Ama sonra sezeryana karar verdim kendi kendime.Senin nasıl oldu.Herşeyini hazırladınmı canım.

Back
X