Canım nasılsın test günün ne zaman senin? Bugün embiryolarin gelişimine ilgili bilgi vermek için arayacaklar merakla bekliyorum Rabbim inşaallah can versin kaliteli kaliteli embiryolar olur Insaalah. Kızlar dün yumurtam toplanmıştı hala karnımda hafif ağrı var dr çok yumurta toplandığı için 3 gun kadar ağrı olur dedi ama diğer tedavi de 16 yumurta toplanmıştı gün içinde ağrı sızı geçmişti. Simdikinde 20 toplandı yani 4 yumurta mı bu kadar fark yaptı agrim var hala. Sizde nasıl olmuştu kızlar yumurta toplandıktan sonra iki üç gün ağrı oldu muevettt iş yerimdeyim bileeeeişim yorucu değil odamda tek başımayım istediğim zaman çıkıp dolaşabilirim evim çok sıcak zaten gündüz dayanılmaz vakit geçmez yani tamamen kendim için çalışıyorum
senin için de hakkında hayırlısı olsun canım illa ki sağlık durumundan bi kolaylıkları olacaktır memurlar da ne yapsın ohal diye ölsün mü Allah muhafaza
işim yorucu değil odamda tek başımayım istediğim zaman çıkıp dolaşabilirim evim çok sıcak zaten gündüz dayanılmaz vakit geçmez yani tamamen kendim için çalışıyorum 
Rabbim seni beni hepimizi güldürsün artık hele de topiğimizde kaç kişi kaldık ki yaa Rabbim görsünnnn
cookkkkk sebimiriz topigimiz senlensin