• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Canim benim korkma doktorunu ara istersen ve fasla yorulma uzan kalkma pembeyse kaorma kuzum Allahin izniyle biseycik olmaz .endiselenme bebisin seninle .Allahim gonlundekini omrune yazsin bugun kacinci gun
Canım evet kırmızı değil pembe sürekli uzanyrm doktrumla konştm olablr dedi pazar günkü sonuca bakıcaz artk.. 10. Gün bugün canm

Canım pembemsi peçeteye geldi bi kaç damla bilmyrm hayra yormak istyrm ama bu saatten sonra yerlşme kanaması olamaz.. Buhün adet günümdü normalde ondan mı acaba blmyrm
Olur canim kalintisi olur o halen orda yerlesti ve kendini gelistirip yerini kuvetlendirior gelebilir korkma dok òyle demisti bak bir iki damlaymis insallah hayirlisiyla bu sefer olcak gùven miniklerine

Canım pembemsi peçeteye geldi bi kaç damla bilmyrm hayra yormak istyrm ama bu saatten sonra yerlşme kanaması olamaz.. Buhün adet günümdü normalde ondan mı acaba blmyrm
kim demis olmaz diye bal gibi olur. cok kirmizi adet kani gibi degilse endiselenme. batmalar ve cekilmeler varsa umt etmeli bence

GÜNAYDIN KIZLAR kür icin neler ògrendim 2 yollu varmis bu hamileligin yani 2 kür biri kan degerlerini arttirio biride yumurtanin catlamasini saglio insallah yùkleyebilirim

Eklentiler

• Screenshot_2016-09-16-14-12-45.webp
    Screenshot_2016-09-16-14-12-45.webp
    19 KB · Görüntüleme: 25
  • Screenshot_2016-09-16-14-13-13.webp
    Screenshot_2016-09-16-14-13-13.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 26
  • Screenshot_2016-09-16-14-14-09.webp
    Screenshot_2016-09-16-14-14-09.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 28
  • Screenshot_2016-09-16-14-14-38.webp
    Screenshot_2016-09-16-14-14-38.webp
    24 KB · Görüntüleme: 30
Canım benim çok sevindim gözün aydın rabbim inşaallah devamını sağlar sağ salim kucağına alırsın. ayy ne güzel haber ya çok mutlu oldum :)
Canm Allah razı olsun Rabbim en kısa zamanda sanada nasip etsin inşallahh.. İki gündür hafif hafif pembe kanamam oluyor yarın netleşir canm henüz sevinemedm

Benim reglm halen yoluna oturmadı..ilk soğan kürü ile başlicam inşallah..başka kimler neye başlıyor kızlar?
Evet canım soğan kürü yap bence. Canım bir şey soracam incir kürünu kaynatip suyu içiliyor ya ben soğan kürü incir kürü vs suyu içildiği zaman midem bulaniyor içermiyorum yani denedim ama olmuyor bi türlü. Katı şeyleri yiyebilirim ama tadı kötü bile olsa yani arı sütü bal polen o tarz şeyler yapıyorum. Katı olarak yapılacak kur varsa canım ben onları deniyeyim

Back
X