- 8 Ağustos 2016
- 3.660
- 4.493
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim var ..tüp bebek yaptırırken yapılmıştı bana ...R ravza54 tatlım ummu subyan yazısını daha yeni okudum internetten. Daha önce hiç duymamıştim neler var rabbim korusun bizleri. bunun musallat olup olmadığıni anlamak biraz zor sanırım ama hamilik ve kamile kalmak isteyenlere musallat oluyor sanırım. bi kaç hastalık rüya da korkarak uyanmak vs şeyler yazıyor. Muska mı yaptırmak mı gerekiyor yani korunmak için
Canım şimdi baktım kuran da geçiryor mu diye hadiste bile geçmiyor. Yunan mitolojisinddn gelmiş hurafe şeyler falan yazıyor Allahım ya Allah korusun çok korkarım böyle şeylerden musallat falanBenim var ..tüp bebek yaptırırken yapılmıştı bana ...
sağol canim ben kısa bir süre sonra i stanbula geleceğim bahceci gurubuyla görüşmek istiyorum.belki bu problemi çözen biri çıkar.yada kendimi böyle teselli ediyorum.sen denemelerini hangi merkezlerde yaptirdinCanım benim ya hayırlısı olsun artık diyecek birşey de bulamıyorum ama seni çok iyi anlıyorum aynı durumları bende yaşadım bizim de tüp bebek defteri kapandı normal yolla olursa olur artık bekleyecez mecbur olmasa rabbimin takdiri ne yapalım demek anne baba olmak alnımiza yazılı değil deriz önümüze hayatımıza bakarız![]()
Kaynanalar akıllarına koyduklarını yaparlar ...o dönemde yaptırmış işte..söylenenler gibi çamaşırda falan taşımıyorum evde bir yerlerde duruyor..Canım şimdi baktım kuran da geçiryor mu diye hadiste bile geçmiyor. Yunan mitolojisinddn gelmiş hurafe şeyler falan yazıyor Allahım ya Allah korusun çok korkarım böyle şeylerden musallat falan
Canım ben iki kere medical park hastanesi bir kere acıbadem maslakta denedim. Bahçeci grubunu acıbadem şişli memorial İstanbul da bu 3 hastane ilgi goruyor iyi araştır canım ona göre hareket et. içine sinen yer olsun o çok önemlisağol canim ben kısa bir süre sonra i stanbula geleceğim bahceci gurubuyla görüşmek istiyorum.belki bu problemi çözen biri çıkar.yada kendimi böyle teselli ediyorum.sen denemelerini hangi merkezlerde yaptirdin
Evet canım büyükler işte olmadıkça onu yap bunu yap olana kadar her yolu denememixi istiyor. Belimi bağlattilar annemler benim de artık önünüze çıkani deniyoruz elbet biri tutacak ya da denk gelecek diyimKaynanalar akıllarına koyduklarını yaparlar ...o dönemde yaptırmış işte..söylenenler gibi çamaşırda falan taşımıyorum evde bir yerlerde duruyor..
Bana bu konuda karışamıyorlar gerçi artık eşimin ailesinden kimseyle görüşmüyoruz..bize zarar veren herkesi hayatımızdan çıkarttık ooh ne rahatlık varmış..bir tek küçük görümcem gelir gider oda 2-3 ayda bir..bu aralar hacamat duydum onunda ehlini bulunca yaptırırım..denemedim diyeceğim birşey kalmasın kafamda..Evet canım büyükler işte olmadıkça onu yap bunu yap olana kadar her yolu denememixi istiyor. Belimi bağlattilar annemler benim de artık önünüze çıkani deniyoruz elbet biri tutacak ya da denk gelecek diyim
Aynen bende hacamatı sorucaktm size valla bende yaptrsakmı diyorum denemediğimz şey kalmayacak ama inşallah birini Rabbim vesile kılacak bizleredeBana bu konuda karışamıyorlar gerçi artık eşimin ailesinden kimseyle görüşmüyoruz..bize zarar veren herkesi hayatımızdan çıkarttık ooh ne rahatlık varmış..bir tek küçük görümcem gelir gider oda 2-3 ayda bir..bu aralar hacamat duydum onunda ehlini bulunca yaptırırım..denemedim diyeceğim birşey kalmasın kafamda..
En güzeli canım hayatımızı olumsuz yönde etkileyen insanları hayatımızdan çıkarmak en iyisi. Bende öyle bi kaç kişiyi hayatımdan çıkardım kafam rahat etti. Kvdemler desen aslında yüzüne bakılacak gibi değiller ama eşimin hatırına huzur adına mecburi gorusuruz. yani uzakta oldukları için senede bir kere görüşürüz o kadar. çocuk konusunda ilk başlarda tüp vs karşıydılar şimdi ise karşı değiller o beğenmedikleri tüp bebekle bile çocuğumuz olmuyor şimdi kıymete bindi iş işten geçmiş . Elinden geleni yaparız olduBana bu konuda karışamıyorlar gerçi artık eşimin ailesinden kimseyle görüşmüyoruz..bize zarar veren herkesi hayatımızdan çıkarttık ooh ne rahatlık varmış..bir tek küçük görümcem gelir gider oda 2-3 ayda bir..bu aralar hacamat duydum onunda ehlini bulunca yaptırırım..denemedim diyeceğim birşey kalmasın kafamda..
Geçen gün sırtım tutuldu telefonda kardeşimde anlatıyordum..kapı komşusuda tesadüf işte gelsin kupa çekelim dedi..bende şakasına hacamat yapabiliyorsa olur dedim...meğer kız kardeşi sertifikalı bu işi yapıyormuş..bakalım denk gelirsem yaptırırım artık..Aynen bende hacamatı sorucaktm size valla bende yaptrsakmı diyorum denemediğimz şey kalmayacak ama inşallah birini Rabbim vesile kılacak bizlerede
ayyyy bi yapan olsa da yesek... anne memlekette kv den hayir yok. ben zaten beceremem. bu adam beni yakinda bosar aksama yemek de yok lahvaltiya talim valla... ve Aleykumselam canim ravzam...
Aynen canim artik öyle bir hal aldiki dinimizi bile ticarete yalanciliga dòktùler Allah tan ii arastirdinmi ii niyetli insanlarda var ki rahmetli hoca benden para bile istemedi engelliydi ben verdim Allah rizasi icin bol bol okuyorum evet evlerimize dua hatim sartAllahin izzniyle kuzucuk da neselenecek. Rabbim yar ve yardimcin olsun insallah...
rezerve de kaliteye de takilma. ilk tedavi de yumurta olgunlasmadi ikinci de yumurta 9 a bolundu olmamasi gereken bisey bos gebelik oldu. ucuncu tedavi de 2. gun embriyosu SUKROLSUN nasip etti yuce Yaradan. ben deen fazla ,3 tane yumurta topluyorlar bir de.
y ben de buna inaniyorum. ama hocalar guvenmiyorum. bol bol okumak lazim. evin icinde bir hatim sart bence...
Ayy sus sus rezil oldukValla ben de dahil yasini okumadik hopppp kizlarrrr aloooo neoluyoruz yaaaa????
Yok canim benim bak benim annem hep hasta olurdu evden bagirsrak kacmaya calisirdi okurduk bize dalardi anla iste hasta deyince cok sükür artik olmuolar biyere gidemezdik sudan denizden gecemezdi ama olmuo en cokta adet dönemlerinde oluo anneminki 1. Ci dereceydi bendeki 2. Ci derece mesala rüyamda sevdiklerimin kiligina gelir acayip acayip bakar bogmaya kalkarlardi yanimda yatan birine sesimi duyaramazdim uyanik olsamda dualarla kalkar Allah diye diye uyanirdim sanki hep arkamda biri geziomus gibi hisederdim hayatta tek evi birak odada yatakta bile yatamazdim en cokta bunlar psikolojik yanlilizlik cekenlerde musallat olurlar ve kadinda olan kadinin birisini sevip cocugu olsun istemez cinsiyeti erkekse mesala ve erkek cocugu olsun hayatta istemez yumurtanin gelisimini cocugun gelismemesi icin cok cabalarlar kara basanin en genis halini dúsún eger bu anlattiklarima dair belirtin varsa subyen olabilir sadece önlem
Kuzum evli bekar fark etmio kiz erkekte bu subyenin ii olanlari koruyanlarida var kòtù olup korkutanlari benim korkum coktu rùyamda her kiliga búrùnerek gelirlerdi bekarken bogarlardi bak karabasan degil tam aciklayarak anlatamiorum ki korkuorum Allah im korusun bunlardan en cokta adet dòneminde oluor eger evliyken musallat olduysa ki senin kimseyi sevmeni ve cocugun olmasini istemez musallat oldugu kisinin cocugu olmasini engeller ya tutunmasini dùsmesini hatta gelismemesini engeller ben cok ii bir hoca bulup nuska yaptirdim hoca dedi direkt anneme adimi sòylemis bir kaybi var 2. Ci dereceden subyeni var demis mesala esimdede varki cok pimpirikli hersey onun icin pis dokunulmaz cok vesveseli mesala her hocaya da gúven olmuoR ravza54 tatlım ummu subyan yazısını daha yeni okudum internetten. Daha önce hiç duymamıştim neler var rabbim korusun bizleri. bunun musallat olup olmadığıni anlamak biraz zor sanırım ama hamilik ve kamile kalmak isteyenlere musallat oluyor sanırım. bi kaç hastalık rüya da korkarak uyanmak vs şeyler yazıyor. Muska mı yaptırmak mı gerekiyor yani korunmak için
Sendedemi subyen var kuzum hic ayirma yanindan bak nuskan olali belki yeni tesir edio hep dis gebelik yasiosun ki tabikide Allah im bilir o nasib etmedikce onun huzurunda kimse hicbiseyi engelleyemezBenim var ..tüp bebek yaptırırken yapılmıştı bana ...
Hacamat cok faydali bir tedavi ama ii bir yer bul ve kanli hacamat yaptiracaksan eger ilk bi kan tahlili yaptir bi engel olurmu die ki bildigim kadariyla kan sulandiran hersryden uzak durman gerekio hacamatta bide dönem dònem bunun zamani kiraz mevsiminde yasak mesala insallah hayirlisiyla ise yararBana bu konuda karışamıyorlar gerçi artık eşimin ailesinden kimseyle görüşmüyoruz..bize zarar veren herkesi hayatımızdan çıkarttık ooh ne rahatlık varmış..bir tek küçük görümcem gelir gider oda 2-3 ayda bir..bu aralar hacamat duydum onunda ehlini bulunca yaptırırım..denemedim diyeceğim birşey kalmasın kafamda..
Bi denemediğim bu kaldı onuda deneyeyim çıksın aradan:))Hacamat cok faydali bir tedavi ama ii bir yer bul ve kanli hacamat yaptiracaksan eger ilk bi kan tahlili yaptir bi engel olurmu die ki bildigim kadariyla kan sulandiran hersryden uzak durman gerekio hacamatta bide dönem dònem bunun zamani kiraz mevsiminde yasak mesala insallah hayirlisiyla ise yarar