Toplaşın gençlik size bi masal anlatacağım. Fazla sönmüş bu topik iki canlansın bakalım
Yıl Temmuz 2016. 4. Kez “umudumuz sonsuz” sloganı ile başladığımız serüvende kocaman bir negatif ile yine yıkıldık. Hem bu sefer öyle böyle değil doktor bile yorum yapamadı durumuma tıpta yok dedi. Ovulasyon var adet başlamıyor beta kocaman bi sıfır Alla Alla bak sen. Kuzu kuzu çaresizce bekleyip 11 ağustosta açılan kırmızı bayrakla bir kez daha şenlendik. neden? beklenen adet geldi geç te olsa…
Bu son transfere girmeyi beklerden hastane kalabalıklığından dolayı iki kişilik bi oda verdiler bize. Dünyalar tatlısı bi bayanla tanıştım. Acıbadem topiğinde yazışıyormuşuz meğer daha önceden de. O benden önce aldı negatifi. Ve öyle şeyler yazdı ki topiğe o günkü ağladığım kadar ağladığımı hatırlamıyorum: annemi aradım beni niye doğurdun dedim, günlerdir evde yemek yapmıyorum artık işi de bırakacam hayata da küsecem vs vs . o göz yaşlarım getirdi sonra beni kendime ya da o dünyalar tatlısı dediğim bir anda hayata küsen bayan… silkelendim ne oluyor denizxx:) dedim hayat anne olmaktan ibaret değil kabullen artık!!!!
Kabullendim kabullenmek zorundaydım. Herkes anne olmak zorunda değil. Gittim kendime boyama kitabı aldım kutularla boya kalemi çok keyifli tavsiye ederim günlerce girmedim topiğe .sırf bebek soruyorlar diye aylardır görüşmediğim arkadaşlarımı aradım bebek görmelere gittim. Çok rahat hissettim kendimi. Bebek fikrini de sildiğime göre hayatımda beni strese sokacak büyük şeyler yok artık çok şükür. Ha bu arada iki dondurulmuş embriyom daha var bi ara gider deneriz amenna ama kasmadan germeden. Ya tutarsa Nasrettin hoca misali…
derken bayram yaklaştı 9 günlük tatili değerlendirmek istiyordu eşim olur dedim ver elini Antalya. Yensin içilsin. Ancak ufak bi sorun var. En son 11 ağustosta regl olduğuma göre 10-15 eylül arası yine gelecek kırmızılar ( tedavilerden dolayı tam gününü kestiremiyorum) tampon mu almalıyım ilaç mı kullansam derken kendimizi denizin ortasında bulduk oh iyi gecikti en azından ilk günü değerlendirdim. 2. Gün gelmedi 3. Gün boğuş dalgalarla derken tatil bitti Allah orda olsun yüzümüze baktı da yüzdük eğlendik . E döndük yuvaya içimizde şüphe kalmasın bi kan verelim. Sonuç mu pozitiffffff .
Canlarımmmmmm Rabbim bana bi mucize daha gönderdi . bebeğim şimdi 12 haftalık . biraz nazlı beni çok yoruyor korkutuyor. Sürekli kanamalarım var. Yüreğim ağzımda daha bir kez hamileyim diyemedim doğumu hayal edemedim resmen gün sayıyoruz eşimle her gün soruyor kaç olduk bugün 9+3,9+4 … iki güne bir koş doktora. Henüz annem iki ablam ve bir arkadaşım biliyor daha kayınvalimler bile bilmiyor. Artık bir de siz can dostlarım. Artık duanızı eksik etmezsiniz benden umarım. Size yemin ederim her namazımda aklımdasınız tek tek. Rabbim inşallah hepimize yaşatacak bu duyguları…
Bu masalda inşallah mutlu sonla bitecek… hepinizi çoookkk seviyorum