Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

amin canım Allah razı olsun cumartesi gün tam 12 haftayı bitirdik Allahın izni ile ama dünden beri şu lekelenmeler geri başladı çok canım sıkılıyo :KK43:
Canim benim nasilsin iyisin benim cimcimeyle ugrasmaktan giremiyorum .neden olabilir kafam hala almiyor .Allahima sukurler olsun Rabbim nasip etti insallah sifasinida verir Rabbim .Allahim seninde gonlune gore versin Rabbim saglikla kucagina aldirsin

Canim benim nasilsin iyisin benim cimcimeyle ugrasmaktan giremiyorum .neden olabilir kafam hala almiyor .Allahima sukurler olsun Rabbim nasip etti insallah sifasinida verir Rabbim .Allahim seninde gonlune gore versin Rabbim saglikla kucagina aldirsin
canım benim tabi ki derdi veren Rabbim dermanını da verecek inşallah öyle korktuğun gibi bişey çıkmayacak annesi her zaman dualarımdasınız. ben de kendimi pek iyi hissetmiyorum sürekli karnımda adet olacak gibi bi sızı kahverengi lekeler bitmiyor akşama çok halsiz kalıyorum moralim hep düşük :( bu cumartesi ikili test sonucumuz var bakalım hayırlısı. Rabbim inşallah hayırla tamamına erdirsin bu korkular hiç bitmeyecek :KK43:

çok sağol canım yormamaya çalışıyorum ama ister istemez gün boyu işteyim söylemedim henüz hamileliğimi duydukları gün çıkarırlar çünkü :63: Allahtan işim rahat kafama göre takılıyorum
Denizim okuduklrim dogrumuuuayyy inanmiyorum cok mutlu oldummmm oyyyy uzun zamandr topige giremiyrsum bu habwr beni cok mutlu etti vanim yaaa oyy rbbim kucagina alamyi nasib etsin ee anlat bakayim naptin neler ettin

dnzderya dnzderya canim arkadsm yaaa bi mucize gerceklsmis mesjlri okuybildigim kadr okudum cok mutlu oldummmm senin adinaa baakk rabbim ne buyuk kafandan cikardigin anda sana mucizesini gondermis cok duygulndim cok mutlu oldum ayy rbbim sana yastrdirdigi bu guzel mutlulugu bizede yasttrir inslhh

dnzderya dnzderya canim arkadsm yaaa bi mucize gerceklsmis mesjlri okuybildigim kadr okudum cok mutlu oldummmm senin adinaa baakk rabbim ne buyuk kafandan cikardigin anda sana mucizesini gondermis cok duygulndim cok mutlu oldum ayy rbbim sana yastrdirdigi bu guzel mutlulugu bizede yasttrir inslhh
aminnnn leylammm nerelerdesin sen evet kuzum Rabbim bi mucize daha gönderdi sağlıkla devam eder inşallah okuduysan biraz sıkıntılı sürekli lekelenmeler var çok korkuyorum hamilelik adına hiç bi tad alamadım sürekli kaygı endişe :KK43: inan bana her zaman dualarımdasınız burada geriye kalan tüm arkadaşların hayırlı sağlıklı evlat sahibi olması yavrusu kucağında olanların da sağlıkla hayırla büyütmeleri için Rabbime hep yalvarıyorum . ara ara gir lütfen özletme kendini :KK200:

canım benim tabi ki derdi veren Rabbim dermanını da verecek inşallah öyle korktuğun gibi bişey çıkmayacak annesi her zaman dualarımdasınız. ben de kendimi pek iyi hissetmiyorum sürekli karnımda adet olacak gibi bi sızı kahverengi lekeler bitmiyor akşama çok halsiz kalıyorum moralim hep düşük :KK43: bu cumartesi ikili test sonucumuz var bakalım hayırlısı. Rabbim inşallah hayırla tamamına erdirsin bu korkular hiç bitmeyecek :KK43:
Canim benim sagol Allah razi olsun insallah gun gelecek bebosini kucakliyacaksin saglikla endise etme kuzum .stres hic etme elinden geldigince uzan biseycik olmaz Allahin izniyle .bende hep sizler icin dogum yapan arkadaslarimiz icin ve bekleyen arkadslarimiz ocin dua ediyorum .Allahim herkesin gonlune gore versin .

Insallah Rabbimin izniyle ikili testindede biseycik cikmayacak merak etme .bu mucizeyi yasatan Rabbim insallah kucagini aldigin gunleride gosterecek merak etme .ben napardim biliyomusun sabahlari ac karna bir bardak suya ayetel kursi okuyup icerdim Rabbim sana emanet derdim .insallah hepimizde gusel gunler gecirecegiz

aminnnn leylammm nerelerdesin sen evet kuzum Rabbim bi mucize daha gönderdi sağlıkla devam eder inşallah okuduysan biraz sıkıntılı sürekli lekelenmeler var çok korkuyorum hamilelik adına hiç bi tad alamadım sürekli kaygı endişe :KK43: inan bana her zaman dualarımdasınız burada geriye kalan tüm arkadaşların hayırlı sağlıklı evlat sahibi olması yavrusu kucağında olanların da sağlıkla hayırla büyütmeleri için Rabbime hep yalvarıyorum . ara ara gir lütfen özletme kendini :KK200:
Canim evet okudum inslh o lekelenmeler biter saglickla alirsin kucagina bebisini endiselenmemek elde degil ama belki soylucegim seni biraz daha rahatlaltir benim bi arkadsim hamile oldugunu ogrendi 3 aylik o surec te hep regl olmus oyuzden rabbim mucize inslh sana bagislar seni cok seviyrum cnm arkdsm cok mutlu oldumm cok darsi diger kizlarin basina inslh

günaydın canım sen de yoksun kaç gündür topik iyice söndü valla bi yazdığımıza iki gün sonra cevap geliyor çok üzücü :KK43:Allahım herkese hayırlı bebekler verip şenlendirsin topiğimizi inşallahhhh :dua::dua:
Nasilsiniz kizlar .evet kimseler yazmiyo artik .nasilsin denuzcim nasil gidiyo.hamilelik takvimi yapmiyonmu bizde bugun jimnastigw gittik .Allahim insallah herkesin derdine derman versin .saglikli bebisler versin kuzum

Back
X