Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

hayirli kandiller canlar.
ben yazip yazmamak arasinda cok kaldim. kalp kirmaktan cok korktum bir de cok utandim acikcasi sanki haksizlikmis gibi hissettim ama nereye kadar bu boyle gidecek diyip ya bismillah diyip yaziyorum.
daha once yazmistim benim yavru 7.5 aylikken emmeyi birakti ne yaptiysam bos emziremedim bir de reglim duzenli degildi annemin israri ile test yaptim ve....
Canlar ben 14 haftalik hamileyim. supriz oldu Yeni ogrendim sayilir ben de yani en basindan beri bilmiyordum. 9. hafta civariydi sanirim ogrendigim. ailelere bile Annem haric Yeni soyledik sayilir.
olmaz dediler oldu.
ama ikili testte bir deger riskli cikti dualardayim yine.
Rabbim hayirlisini sagliklisini versin.
Sizleri cok seviyorum.
helal edin hakkinizi.
Eli ayagi saglikli hayirli bir sekilde nasib etsin insallah Allah im bende sendenim sanki caliomusum gibi hissediorum hatta aysesahra aysesahra cok kizio bu konuda bana Allah im insallah hayirlisiyla dostlarimizada nasib etsin insallah hicbisey olmasin testlerinizde tertemiz gelsin

papyonkilikli papyonkilikli canım kardeşimin de hem ikili hem üçlü riskli çıkmıştı. Bir de sonuçlarını normal diye biliyordu. Sonucu ben almıştım. Çok şükür amniyosentezde normal çıktı. Ultrason değerleri önemli. Bir de yaş ta riskli çıkmasına sebep oluyor. Trizomi 21 de ense kalınlığı 4 üstü riskli. Trizomi 18 de kaç olmalı bilmiyorum. Takılma canım. Rabbim neylerse güzel eyler.

Aminnnn Allah razi olsun. Tez vakitte saglikla Hayirla nasip etsin Yaradanim sizlere de insallah.

canim trizomi 13/18 1:125 cikti. dr um da onemseme diyor am gelbd bana anlat. ucluvyapilcak ona gore amniyosentez belki. korkuyorum acikcasi. dualard ban d Yer verin
Allahim razi olsun cancagizim. kafam karisik hemvde nasil. Kizla ugrasirken unutuyorum ama gece olup KIZI uyutunc ususuyor kafama. Dualarinda oldugumu biliyorum. inan sende duamdasin her an.

Alah razi olsun canim. Insallah guzel uaberler alirsin.
bukundugun ulkeyi bilemiyorum maddi durumunu da ama bazen baska dr lara gitmek iyi oluyor. belki baska dr caresini bulur. Allahim gonlune dunyana gunesler dogursun tez vakitte arkadasim.
Canim benim sagol Allah razoi olsun bis almayada kaliyoruz .esime diyorum ama zaten profosorler bakiyo kan sonuclarini bekliyecez dojtor orda muhakak cikar diyor .ama sonuclar cok zaman aliyo 4.5 ay gibi .kist beyne baski yapmuyo diyorlar ama hicbusey dikkatimi cekmuyo surekli ellerine bakiyo onceden donuyodu simdi donemiuo bile kollaro ve bacaklari sertlesti .Rabbim derdine derman versin butun hastalarin .canim insallah sende saglikla sihhatle kucagina alirsin .bitanem

papyonkilikli papyonkilikli canım kardeşimin de hem ikili hem üçlü riskli çıkmıştı. Bir de sonuçlarını normal diye biliyordu. Sonucu ben almıştım. Çok şükür amniyosentezde normal çıktı. Ultrason değerleri önemli. Bir de yaş ta riskli çıkmasına sebep oluyor. Trizomi 21 de ense kalınlığı 4 üstü riskli. Trizomi 18 de kaç olmalı bilmiyorum. Takılma canım. Rabbim neylerse güzel eyler.
ense kalinligi normal hicbir sorun yok. trizomi18 anomalisi cok fazla olan bir sendrom ama. bakalim bekleyecegiz.

Canim benim sagol Allah razoi olsun bis almayada kaliyoruz .esime diyorum ama zaten profosorler bakiyo kan sonuclarini bekliyecez dojtor orda muhakak cikar diyor .ama sonuclar cok zaman aliyo 4.5 ay gibi .kist beyne baski yapmuyo diyorlar ama hicbusey dikkatimi cekmuyo surekli ellerine bakiyo onceden donuyodu simdi donemiuo bile kollaro ve bacaklari sertlesti .Rabbim derdine derman versin butun hastalarin .canim insallah sende saglikla sihhatle kucagina alirsin .bitanem
canim turkiyeye gelseniz keske. keske buralarda tedavi olabilseniz. esini ikna etsen keske. cunku tr de drlar daha iyi gercekten.
insallah iyi drlarla karsilastirir yaradan.
sifa versin. derdine derman olsun.

hayirli kandiller canlar.
ben yazip yazmamak arasinda cok kaldim. kalp kirmaktan cok korktum bir de cok utandim acikcasi sanki haksizlikmis gibi hissettim ama nereye kadar bu boyle gidecek diyip ya bismillah diyip yaziyorum.
daha once yazmistim benim yavru 7.5 aylikken emmeyi birakti ne yaptiysam bos emziremedim bir de reglim duzenli degildi annemin israri ile test yaptim ve....
Canlar ben 14 haftalik hamileyim. supriz oldu Yeni ogrendim sayilir ben de yani en basindan beri bilmiyordum. 9. hafta civariydi sanirim ogrendigim. ailelere bile Annem haric Yeni soyledik sayilir.
olmaz dediler oldu.
ama ikili testte bir deger riskli cikti dualardayim yine.
Rabbim hayirlisini sagliklisini versin.
Sizleri cok seviyorum.
helal edin hakkinizi.
Canım çok ama çok sevindm sen bana hep umut oldun.. Allahım sağlklı sıhhatli kavuştrsn sizi

ense kalinligi normal hicbir sorun yok. trizomi18 anomalisi cok fazla olan bir sendrom ama. bakalim bekleyecegiz.

canim turkiyeye gelseniz keske.bu keske buralarda tedavi olabilseniz. esini ikna etsen keske. cunku tr de drlar daha iyi gercekten.
insallah iyi drlarla karsilastirir yaradan.
sifa versin. derdine derman olsun.
Bu konuda sana katiliorum mahvettiler kizimi burda 5 ay kasinti uykusuzluk derin yaralar aglama krizleriyle gecirdik evet cok sükür dermani olandi ama atopik dermatit demediler gececek dediler dayadilar kortizonlu kremleri en fazla 15 günmüs süresi ki büyük insanda sik banyo yasakmis bize megerse cild kuru oldugundan daha neler neler yasak türkiyedeki cildiyeciye derdimi anlattim bakmadan atopik dermatit dedi cok sükür verdigi egzama kremlerimiz sebamed sabunumuz ve yasaklarimizla iki ayda toparladik 2 yasa kadar gecti gecti bide sinir oldugum nokta bu kremler cok ii nerden buldunuz kizinizin neyi varmis sorusu beni deli etti alerjik egzama tanisini koyup yasaklari söyleyemiolar daha cok sükür ben derdimin dermanini buldum esine bunu anlat tatli dille gitmedim dok kapi kalmamisti burda 4 4343 türkiyedeki cocuk dok bile atopik dermatit dedi düsün ne diyelim Allah im sifasini nasib etsin insallah kuzumunda en güzel günlerini gör annesi papyonum insallah saglikla alcan kucagina hayirlisiyla dnzderya dnzderya mda sende cok sükür

R ravza54 tatlım iyice dağıldık...bi dua zinciri kurda birleşelim inşallah yeniden..
Olur kuzu bana uyar hamislerimiz var evladina sifa dileyen var evlat hasretiyle bekleyen kardeslerimiz var ne güzel olurdu aysem mevlid kandilinde hoca Allah a hz yumusak un duasiyla dua edin bol Bol Allah in ismini cekin diodu baslayalim

KIZLARRR TOPLANIN ARTIK TOPIGIMIZ SENLENSIN DUALARDA BULUSALIM KARDESLERIMIZ COK DUA ETTILER BIZLERE EVLATLARIMIZI ALDIK COK SÜKÜR AMA HASRETIYLE YANAN KARDESLERIMIZ VAR KIMIN DUASI KABUL OLUR BILINMEZ BEN COK INANIORUM TOPLU DUANIN GÜCÜNE HAMILELERIMIZE BEBEK ISTEYEN KARDESLERIMIZE BISMILLAH DIYIP BASLAYALIM DUA ZINCIRINE HADIII KATILINNN

KIZLARRR TOPLANIN ARTIK TOPIGIMIZ SENLENSIN DUALARDA BULUSALIM KARDESLERIMIZ COK DUA ETTILER BIZLERE EVLATLARIMIZI ALDIK COK SÜKÜR AMA HASRETIYLE YANAN KARDESLERIMIZ VAR KIMIN DUASI KABUL OLUR BILINMEZ BEN COK INANIORUM TOPLU DUANIN GÜCÜNE HAMILELERIMIZE BEBEK ISTEYEN KARDESLERIMIZE BISMILLAH DIYIP BASLAYALIM DUA ZINCIRINE HADIII KATILINNN
Canim benim insallah baslayalim bende inaniyorum duanin gucune.insallah Rabbim herkesin duasini kabul eder.insallah esim 1.2 aylarda gidelim diyo papyonum onermisti doktor ama .insallah tez zamanda iykesir .Rabbim herkesin muradini versin .

papyonkilikli papyonkilikli canım çok sevindim Rabbim sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin

Senin şimdi için içini yer ikili test sonucu yüzünden bak biliyorsun ikili test sorunlu çıkıp bebekleri sağlıklı doğan cokk

Şubat annelerinden hatırlarsın kerniea diye bir üye vardı Ikili testi sorunlu çıkıp
Amniyosentez sonucu temiz çıkmıştı

Sana bir örnek daha vereyim şarkıcı ozgunun oğlu bütün testler yapılmış hiç bir sıkıntı yokmuş
Dogdugunda down sendromlu olduğunu ogreniyorlar

Uzulup harap etme kendini seninle bir çok huyumuzu benzetiyorum bende çok pinpirikli ve panikli bir bunyem var

Inşallah herşey cok güzel olur arkadaşım

Canım çok ama çok sevindm sen bana hep umut oldun.. Allahım sağlklı sıhhatli kavuştrsn sizi
Allah razi olsun. umudu veren de Allah vesile olduysam ne mutlu bana. ama hepimiz burada birbirimizin umuduyuz. hikayemi bilen bilir 2 3 dr bana senin cocugun olmaz norrmali birak tuple bile olmaz dedi. donasyon bile dusundum ben. Rabbim nasip etti oldedi.Insaallah saglikla Hayirla bunu da kucagima alirim. Dualariniza talibim.
R ravza54 tatlım iyice dağıldık...bi dua zinciri kurda birleşelim inşallah yeniden..
ahhh ahh yasin baslattim kimsecikler el atmadi ki kaldi oyle...

papyonkilikli papyonkilikli canım çok sevindim Rabbim sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin

Senin şimdi için içini yer ikili test sonucu yüzünden bak biliyorsun ikili test sorunlu çıkıp bebekleri sağlıklı doğan cokk

Şubat annelerinden hatırlarsın kerniea diye bir üye vardı Ikili testi sorunlu çıkıp
Amniyosentez sonucu temiz çıkmıştı

Sana bir örnek daha vereyim şarkıcı ozgunun oğlu bütün testler yapılmış hiç bir sıkıntı yokmuş
Dogdugunda down sendromlu olduğunu ogreniyorlar

Uzulup harap etme kendini seninle bir çok huyumuzu benzetiyorum bende çok pinpirikli ve panikli bir bunyem var

Inşallah herşey cok güzel olur arkadaşım
aslinda tamamen istatiksel oldugunu ve istatistik en buyuk yalandir sozunu okadar iyi biliyorum ki ama yine de icim icimi yiyor.
ilk gebeligimde oldugu gibi bu da tek arter tek ven olabilirmis riskin uzerine bu da eklendi.
cok pimpirikliyim cok takiyorum baziseyleri. iste ozaman Sukurde hata yapmisim gibi geliyor.
ya ne diyeyim dilerim hersey guzel olur. suan icin beklemekten baska carem yok.

ama iyi ki yazmisim sizlere yuregimden yuk kalkiyor sizlerle konustukca.

Allah razi olsun. umudu veren de Allah vesile olduysam ne mutlu bana. ama hepimiz burada birbirimizin umuduyuz. hikayemi bilen bilir 2 3 dr bana senin cocugun olmaz norrmali birak tuple bile olmaz dedi. donasyon bile dusundum ben. Rabbim nasip etti oldedi.Insaallah saglikla Hayirla bunu da kucagima alirim. Dualariniza talibim.
ahhh ahh yasin baslattim kimsecikler el atmadi ki kaldi oyle...

aslinda tamamen istatiksel oldugunu ve istatistik en buyuk yalandir sozunu okadar iyi biliyorum ki ama yine de icim icimi yiyor.
ilk gebeligimde oldugu gibi bu da tek arter tek ven olabilirmis riskin uzerine bu da eklendi.
cok pimpirikliyim cok takiyorum baziseyleri. iste ozaman Sukurde hata yapmisim gibi geliyor.
ya ne diyeyim dilerim hersey guzel olur. suan icin beklemekten baska carem yok.

ama iyi ki yazmisim sizlere yuregimden yuk kalkiyor sizlerle konustukca.
Cok haklisin onda Ben bile unuttum hakkini helal et nolur sen demesen verdigim söz aklima gelmeyecekti :kızgın: telin bozulmasi girememem off bunlar bahane olmaz verdigim söze:KK43: kuzum bilen var bilmiyen var uzun die olmus olabilir kuzum 4444 salavat i tefriciye okuyalim olmazmi

Screenshot_20161214-000121.webp

Eklentiler

• Screenshot_20161214-000121.webp
    Screenshot_20161214-000121.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 18
Back
X