Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Canlar basliyoruz dualarimiza kimimizin duasi kabul olunur bilinmez biz dualarda BULUSALIM acilsin semaya ellerimiz yüregimizz aysesahra aysesahra icin basliyoruz süre 13.01.17 hadiyin canlar salavat i TEFRICIYE okuyoruz listeyi tekrarliorum
aysesahra aysesahra : 559
dnzderya dnzderya : 555
NursELmira NursELmira : 555
papyonkilikli papyonkilikli : 555
dianthus dianthus : 555
@jonguil : 555
4 4343 : 555
R ravza54 555
SÜRE 13.01.17 CUMA SAATİNE KADAR
Bitiremeyenler erken haber versin canlar yardimlasalim Niyetimizi dualarimizi kabul etsin insallah herseyin sahibi olan Allah im

Kizlar ben bu aralar zor günler geciriorum hersey üst üste gelio gencecik kuzenim 20 yasinda enfeksiyondan cigerleri islevini yerine getirmio dünden beri uyutuluo ve alinan parca sonuclari 2 gün sonra cikacak ona göre tedavi yapcaklar beklioruz kizlar nolur dua edin :KK42:

Kizlar ben bu aralar zor günler geciriorum hersey üst üste gelio gencecik kuzenim 20 yasinda enfeksiyondan cigerleri islevini yerine getirmio dünden beri uyutuluo ve alinan parca sonuclari 2 gün sonra cikacak ona göre tedavi yapcaklar beklioruz kizlar nolur dua edin :KK42:
Kuzum benim Rabbim safi isminin yuzu suyu hurmetine sifalar ihsan eylesin .Allahin izniyle atlatir insallah .aci gunler gostermesin Rabbim

canım Rabbim acil şifalar versin dualarımız seninle inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız

Rabbim Acil sifalar versin. cok uzuldum. insallah sagligin tez vakitte kavusur. benim arkadasim cocukken benzer bir rahatsizlik gecirmis cigerinin 1/3 u yok.ama masaallahi var. kiyi egeyi bisikletle gezdi. insallah bian once saglgina kavusur.

4 4343 kuzumuz nasil?? var mi gelisme
Canim benim sagol Allah razi olsun kuzum bu arada cumanz mubarek olsun .bizimde iste belli degil neden oldugu kan sonuclarinu bekliyos bu ayin 9 da norolojife termini var Allahim dert verip derman aratmasin .sen nasil sin kuzum hamilelik nasil gidiyo kuzum Rabbim saglikla eline aldirsun

papyoncum dua ne durumda ben kendiminkini bitirdim istersen yardım edebilirim?
canim cok.sagol dusundugun icin yetistiremezsem haber vericem.
Canim benim sagol Allah razi olsun kuzum bu arada cumanz mubarek olsun .bizimde iste belli degil neden oldugu kan sonuclarinu bekliyos bu ayin 9 da norolojife termini var Allahim dert verip derman aratmasin .sen nasil sin kuzum hamilelik nasil gidiyo kuzum Rabbim saglikla eline aldirsun
Allahim biran once teshis koyulmasini ve tedavisini nasip etsin. yemesi icmesi nasil? boynunu halen tutaamiyor mu gelisme var mi? turkiyeden herhangi bir dr ile gorustunuz mu

Rabbim Acil sifalar versin. cok uzuldum. insallah sagligin tez vakitte kavusur. benim arkadasim cocukken benzer bir rahatsizlik gecirmis cigerinin 1/3 u yok.ama masaallahi var. kiyi egeyi bisikletle gezdi. insallah bian once saglgina kavusur.
Saol kuzum harbimi birtane enfeksiyon cesidini buldular digeri Halen belirlenemio uyandirsalar daha cok tehlike olusuo bugün 4 gün oldu insallah hayirlisiyla arkadasin gibi düzelir yavrum aminn canim benim insallah
canım Rabbim acil şifalar versin dualarımız seninle inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız
Allah im razi olsun canim benim insallah aminnn bastiginiz toprak bile dua edermis ikinize insallah hayirlisiyla dualarla düzelcek
Kuzum benim Rabbim safi isminin yuzu suyu hurmetine sifalar ihsan eylesin .Allahin izniyle atlatir insallah .aci gunler gostermesin Rabbim
Aminn canim benim insallah hayirlisiyla hicbir anneyi babayi evladiyla sinamasin Rabbim insallah dualarimizla kalkcak inatcim

Saol kuzum harbimi birtane enfeksiyon cesidini buldular digeri Halen belirlenemio uyandirsalar daha cok tehlike olusuo bugün 4 gün oldu insallah hayirlisiyla arkadasin gibi düzelir yavrum aminn canim benim insallah

Allah im razi olsun canim benim insallah aminnn bastiginiz toprak bile dua edermis ikinize insallah hayirlisiyla dualarla düzelcek

Aminn canim benim insallah hayirlisiyla hicbir anneyi babayi evladiyla sinamasin Rabbim insallah dualarimizla kalkcak inatcim
gercekten hatta daha da kucukmus gecirdiginde. bi ara manyak sigara da iciyordu da esi biraktirdi. dunya iyisi de bir insan araba karsiti. Masallah ankaranin bir ucundan bir ucuna bisikletle gider gelir.
insallah tedavisi olumlu sonuclanir toparlanir biran once gonlunu ferah tut.

R ravza54 tatlım ayşem için 555 duamı bitirdim. papyonkilikli papyonkilikli canım ve diğer arkadaşlar destek olabilirim bitiremeyene.
canim carsambaya kadar sure verin bana. okuyamazsam iletisime gecicem. opwrim hepinizi....
bu arada dun ayrintili ultrason girdim. Ali Ipek iyi bir radyolog. parmak bogumlarina kadar bakti. SUKROLSUN herseyvyolunda down icin 3 kat daha azaldi risk. edwards send. icin neredeyse sifirlandi. Rahmin.icindekini elbet Yaradan bilir ama yuregim ferahladi biraz olsun.

gercekten hatta daha da kucukmus gecirdiginde. bi ara manyak sigara da iciyordu da esi biraktirdi. dunya iyisi de bir insan araba karsiti. Masallah ankaranin bir ucundan bir ucuna bisikletle gider gelir.
insallah tedavisi olumlu sonuclanir toparlanir biran once gonlunu ferah tut.
Aminn canim benim yigenimde icio bi düzelse birdaha icmez insallah hayirlisiyla Halen ayni hic degisiklik yok hatta su iki gün cok korkuttu bizi Halen tedavi cevap vermio ne ileri ne geri

Back
X