- 16 Haziran 2014
- 1.349
- 3.792
- 208
Benim de az kaldı, bu gece tamamlardım neyse haftaya kalmış :)Kizlar dua yarin sondu ama arkadaslarimiz yetistiremeyenler var 1 hafta ertelioruz 03.02.17 cuma saatine kadar son
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de az kaldı, bu gece tamamlardım neyse haftaya kalmış :)Kizlar dua yarin sondu ama arkadaslarimiz yetistiremeyenler var 1 hafta ertelioruz 03.02.17 cuma saatine kadar son
Kuzum bitiremeyen arkadaslarimizin cok ondan erteledikBenim de az kaldı, bu gece tamamlardım neyse haftaya kalmış :)
Kimse almayacaksa ben alabilirmiyim kardeşimin sıkıntıları var.Kizlar kime okuyalim kim almak ister sirayi huhuhu
Bana uyar şekerKimse almayacaksa ben alabilirmiyim kardeşimin sıkıntıları var.
Allah razı olsun cnm, teşekkür ederim.Bana uyar şeker![]()
Tatlım önce senin için de okunabilir. Topiğimizin amacı bebişler değilmi sonuçta. Sonra ben alabilirim. :)Kızlardianthus dan sonra da ben alablrmym Allah izin verirse önümzdeki adetle tedaviye başlıyoruz.. o döneme denk gelsin istyrm kimin duası kime geçer kimin kabul olur bilemeyiz.. sizlerin güzel gönülleri hürmetine Rabbim bize de bebek nasip eder inşallah...
Yok cnm senin için okuyalım hem daha zaman var Önemli değil.. hayrlısyla dualarınzda olalım inşallahh bebiş anneleriiTatlım önce senin için de okunabilir. Topiğimizin amacı bebişler değilmi sonuçta. Sonra ben alabilirim. :)
ayy yaşasın yeni heyecanlarKızlardianthus dan sonra da ben alablrmym Allah izin verirse önümzdeki adetle tedaviye başlıyoruz.. o döneme denk gelsin istyrm kimin duası kime geçer kimin kabul olur bilemeyiz.. sizlerin güzel gönülleri hürmetine Rabbim bize de bebek nasip eder inşallah...
Hiç heyecanlı değilim canm.. Rabbim hakkımzda hayrlı olanı nasip etsinayy yaşasın yeni heyecanlarhadi bakalım gelsin bebişler dolsun göbişler
![]()
heyecan olmadan olmaz bu isler... iyi dusunelim iyilikler bulsun biziHiç heyecanlı değilim canm.. Rabbim hakkımzda hayrlı olanı nasip etsin
Geçmiş olsun cnm, Allah acil şifalar versin..Nurselmira ve dianthustan sonra da ben alsam sakincadi var mi? kizkardesimde malesef bir rahatsizlik vardi baska birtane daha eklendi psikolojisi iyic bozuldu hem onun icin hem.de Saglikli dogum icin.
Aminnn sagol canim.Geçmiş olsun cnm, Allah acil şifalar versin..