Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Kızlar dianthus dianthus dan sonra da ben alablrmym Allah izin verirse önümzdeki adetle tedaviye başlıyoruz.. o döneme denk gelsin istyrm kimin duası kime geçer kimin kabul olur bilemeyiz.. sizlerin güzel gönülleri hürmetine Rabbim bize de bebek nasip eder inşallah...
Tatlım önce senin için de okunabilir. Topiğimizin amacı bebişler değilmi sonuçta. Sonra ben alabilirim. :)

Kızlar dianthus dianthus dan sonra da ben alablrmym Allah izin verirse önümzdeki adetle tedaviye başlıyoruz.. o döneme denk gelsin istyrm kimin duası kime geçer kimin kabul olur bilemeyiz.. sizlerin güzel gönülleri hürmetine Rabbim bize de bebek nasip eder inşallah...
ayy yaşasın yeni heyecanlar :KK9: hadi bakalım gelsin bebişler dolsun göbişler:KK46::anneadayı::halay:

Tamm kizlar eger sizede uyuyorsa dianthus dianthus a baslayalim cumadan sonra haydin canlar basliyoruz dualarimiza kimimizin duasi kabul olunur bilinmez biz dualarda BULUSALIM acilsin semaya ellerimiz yüregimizz dianthus dianthus arkadasimizin niyetine okuyoruz salavat i TEFRICIYE okuyoruz süre 17.02.17 cuma saatine kadar gecerli
dianthus dianthus : 559
dnzderya dnzderya : 555
aysesahra aysesahra : 555
NursELmira NursELmira : 555
papyonkilikli papyonkilikli : 555
S Sky_sun : 555
4 4343 : 555
R ravza54 : 555
KIZLAR SÜREMİZ : 17.02.17 CUMA SAATİNE KADAR BITIREMEYENLER ERKEN HABER VERSIN CANLAR

Back
X