- 8 Ağustos 2016
- 3.660
- 4.493
- 133
canim nasilsin,bizimde hayırlısıyla okul başladı.bugün 2.günü ve okula alismakta zorluk çekiyoruz.yani anlayacagin tempolu günler beni bkliyorKizlar nerdesiniz geliom yoksunuz bakiom yoksunuz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim nasilsin,bizimde hayırlısıyla okul başladı.bugün 2.günü ve okula alismakta zorluk çekiyoruz.yani anlayacagin tempolu günler beni bkliyorKizlar nerdesiniz geliom yoksunuz bakiom yoksunuz![]()
Kizlar nerdesiniz geliom yoksunuz bakiom yoksunuz![]()
Geldim geldim...:)))Kizlar nerdesiniz geliom yoksunuz bakiom yoksunuz![]()
ooooo kimler gelmişşşşş hoşgelmişşGeldim geldim...:)))
Hoş buldum güzellik.. Herkes kayıplara karışmış..ooooo kimler gelmişşşşş hoşgelmişş
ben de bakıp çıkıyorum kimseler yokKizlar nerdesiniz geliom yoksunuz bakiom yoksunuz![]()
canımmmm hem de online yakalım seni nasılsın inan çok özledimmmHoş buldum güzellik.. Herkes kayıplara karışmış..
zaten bebiş daha tabiki minnak olacak..6 ay göz açıp kapayıncaya kadar geçer ..yeterki sağlığımız yerinde olsun canınben de bakıp çıkıyorum kimseler yoknasılsın tatlım? ben bayramdan sonra işe başladım
bebişe bakıcı bulduk anneannenin yanında bakıyo ama bin şükür ki yarım gün çalışıyorum bi 6 ay da böyle idare edecez bakalım. 5 ayımız doldu bile
ama kuzu hala çok minnak bazen yaşıtlarıyla kıyaslayıp üzülüyorum sonra kızıyorum kendime Allaha şükür sağlık sorunu yok nasılsa büyür
![]()
Artık buralardayım canım yakalarsın..iyiyim çok şükür..değişik bişi yok..sizleri merak ettim bende özledim..canımmmm hem de online yakalım seni nasılsın inan çok özledimmm
sevindim sık sık görüşelim artık toplaşalım iki lafın belini kıralım sen bize mıhlama tarifi ver meselaArtık buralardayım canım yakalarsın..iyiyim çok şükür..değişik bişi yok..sizleri merak ettim bende özledim..
Hahaa hiç anlamam mıhlamadan :))sevindim sık sık görüşelim artık toplaşalım iki lafın belini kıralım sen bize mıhlama tarifi ver mesela![]()
Ayy Allah yardimcin olsun ilk bir iki ay zor alismak benden ayni sût emme bitti cok sükür cis kaldi onuda artik bidaki yaza dogrucanim nasilsin,bizimde hayırlısıyla okul başladı.bugün 2.günü ve okula alismakta zorluk çekiyoruz.yani anlayacagin tempolu günler beni bkliyor
Nerdesin len nerde gezion ohhh uzun gölede gitGeldim geldim...:)))
Oooo kimler gelmis aynenn nerdesin kacakooooo kimler gelmişşşşş hoşgelmişş
Ayy cok úzûldûm ya anne icin en zor zamanlari bak iiki yanimda degilsin azina patlatirdim birtane her bebek kendine özeldir herkesin gelisimi birmi hayatta kitaslamam ayni dogmadi ki gelisimi ayni olsun bir gûn bile fark edermis bebeklerde kitaslama yapcaksan dogdugu andan itibaren kendisiyle kiyasla annesi masallah ne cabuk gecti 5 ay yaben de bakıp çıkıyorum kimseler yoknasılsın tatlım? ben bayramdan sonra işe başladım
bebişe bakıcı bulduk anneannenin yanında bakıyo ama bin şükür ki yarım gün çalışıyorum bi 6 ay da böyle idare edecez bakalım. 5 ayımız doldu bile
ama kuzu hala çok minnak bazen yaşıtlarıyla kıyaslayıp üzülüyorum sonra kızıyorum kendime Allaha şükür sağlık sorunu yok nasılsa büyür
![]()
Ordu Giresun Trabzon Zigana dağlarııı ordanda Gümüşhane yaptık ..şimcikte Samsun da evimizdeyiz :))Nerdesin len nerde gezion ohhh uzun gölede git
Ay çok guzel yerler yaa 10 kez gitmem bıkmam heralde. Gerçi bİ kez gittim sadeceOrdu Giresun Trabzon Zigana dağlarııı ordanda Gümüşhane yaptık ..şimcikte Samsun da evimizdeyiz :))
Oooo kimler gelmis aynenn nerdesin kacak
Ohh bol bol temiz oksijen kiz carpasin dikkat et bol bol yesillik simdide dinleniom deseneOrdu Giresun Trabzon Zigana dağlarııı ordanda Gümüşhane yaptık ..şimcikte Samsun da evimizdeyiz :))