• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

son soru :) ; ben dün eve gelirken arabada oturarak geldim evde de öyle çok yatmadım. 2 saat anca o da hep kıpırdanarak. sol tarafıma dönüp uyumaya çaılştım onu da beceremedim :) bi şekilde hep sağa döndüm dün gece çok ağır iş yapmıyorum ama öyle yatamıyorum da . burada okuyorum da hep yatanlar da var ben yanlış mı yapıyorum? bir de transferden yarım saat sonra wc ye gittim ben yanımdaki 1 saat bekledi ona da kafam takıldı.
Canim takilmasin ben transferden sonra sadece 15 dk yattim kalktim wc ye gittim eve geldim simdi uzandim agir is yapmayip hareketlerine dikkat edersen insallah bisey olmaz siki siki tutunur yumurcakk

Transferi olan arkadaşlar bir sorum olacak. Transfer sonrası crinone jel kullandınız mı. Ve de ilacı kullandıktan sonra en az yarım saat bi saat yürümeniz gerektiğini söyledi mi doktorunuz ?
evet kullanıyorum yarım saat olmasa da 10 15 dk yürüyorum hareket ile emilen bir ilaçmış o

ŞUBAT TÜP BEBEK SON DURUM LİSTESİ

SERSENIS87:HAMILE:anneadayı:

MİNİSSS : HAMILE:anneadayı:

ADMAD: Tedavi aşamasında:KK49:

DILAYAY:Tedavi aşamasında:KK49:

ASOKA: Tedavi aşamasında:KK49:

DOGA14:Tedavi aşamasında:KK49:

RAVZA54: 9 mart test tarihi:KK17:

SHRKRSGR : 7 Mart test tarihi:KK17:

KARŞIPENCEREDEKiKARGA:7 Mart test tarihi:KK17:

DNZDERYA: 7 Mart test tarihi:KK17:

KARPUZCİLEK:4 Mart test tarihi:KK17:

HLN21:4 Mart test tarihi:KK17:

EGECANYAĞMUR:3 Mart test tarihi:KK17:

DIANTHUS : 2 Mart test tarihi:KK17:

SPRING2014 : 2 Mart test tarihi:KK17:

NURSE51:28 şubat test tarihi:KK17:

ILK_SNF:28 şubat test tarihi:KK17:

GYGRY:28 şubat test tarihi:KK17:

SEVIL35: Negatif :KK43:

MUALLIME54:24 şubat test tarih:KK17:

321BIETEN: Negatif:KK43:

NEŞELI41: Negatif:KK43:

TUGCESERDAR: 28 yumurta toplandı,15 yumurta döllendi.Beklemede:KK55:

CEREN20: Transfer için adet olmayı bekliyor:KK69:

BTLSRDR :16 yumurta toplandı,11 yumurta döllendi.transfer için bekliyor:KK69:

JONGUIL : 14 yumurta toplandı transfer için bekliyor:KK69:

1- 2 dk yat demişlerdi bana hadi 3 dakida da benden olsun diyip jel den sonra 5 dk kalkmadim
Ama ben opudan sonra kullandim transfer olmayınca ilacıda kestik
evet bana anlatılanda da jeli kullanıp 3 dk kadar yatıyosun sonra kalkıp yarım saat yurumen gerekiyo dediler.yürümezsek ilaç erimezmiş içimizde :D

Bende kullaniyorum ama hic gez dolas demediler :KK43: bnde fitil gibi akar endidesiyle ustune uzandim bide :KK43: ya off off
ama nasıl söylemezler ya.benim hem aşı tedavimde hemde tüp tedavimde ikisinde de verdiler ve kesin yürümem gerektigini söyldiler.hatta pestilim çıkıyodu her gün her gün yürü :( yoksa bana söylennde mi sıkıntı var :(

ben kullanıyorum canım ilkinde de kullanmıştım ama öyle yarım saat bir saat değil 5-10 dk dediler her ikisinde de. evin içinde deli dana gibi dolaşıyorum salon yatak odası arası 10-15 dk
ya canım benimde kafam karıştı.bunu doktoruma sorup iyice netleştirmem lazım.belkide öncekilerde beni çok yürüttüler üff :(

Back
X