- 2 Mayıs 2014
- 3.610
- 7.452
- 208
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tedavin hayırlı olsun canım inşallah tedavı sonunda hepimiz muradımıza ereriz tatlımgünaydın canlar. ben de cumartesi gün histeroskopi oldum şimdi lucrin ile uzun protokol tedavime başladık adetimle birlikte diğer iğneler de başlayacak. hepimiz hepimiz pozitifleri görürüz 2015 i anne olarak bitiririz inşallahhhh
Günaydın cnm.. amin canım insallah seninde tedavin hayırla sonuçlanır hepimiz hamiş topiklerinde konusuruz inşgünaydın canlar. ben de cumartesi gün histeroskopi oldum şimdi lucrin ile uzun protokol tedavime başladık adetimle birlikte diğer iğneler de başlayacak. hepimiz hepimiz pozitifleri görürüz 2015 i anne olarak bitiririz inşallahhhh
Yok canım sayı cok dusuk ama hiç yok değil,memorial şişlide nur hanımdı doktorumcnm bende aynı pko eşim azosperm nerde olduuz tedavi hayırlı olsun kzın darısı bizlere inş tese ilemi bulundu sperm
rcnm sper sayınız kaçtı ve kaç oldu hangi ilaçları kullandınız sonucu alınca bunlarıda yazarmısın bizim ilk 0 dı ikinci 2 milyon haraketsiz üçüncü yine sıfır bizim keçi boynuzu kürü de 15 gün önce bitti 3 ay kullandık şuan çakşır macunu ve incir kürü yapıyorum ilaç olarakta proxced kullnaıyoruz 15 gün sonra bir test daha yaptıracağız az da olsa artsa dıyoruz yoksa tese olacağız inş senin olumlu olmuştur.
Gözünüz Aydın ne güzel bir gelişme :) maşallah inşallah kısa zamanda güzel haberlerini alırızarkadaslar gunaydın ınanamıyorum ama , esimin 2 milyon olan sperm sayısı tam 7 gunde 32 milyon oldu...![]()
CANIM KULLANDIĞIN İLAÇLARI FALAN YAZ BİZDE BİLGİLENELİM BENDE BUGÜN LUCRİN DEPORT İĞNE OLDUM ADETTE GİDECEM BENDEselam kızlar bu sabah regli oldum doktorumu aradım yarın gel dedi dondurulmusla transfer için tedaviye başlıyorum Allahın izniyle..benim ilk denemem olacak adetin kaçıncı günü transfer oluyor ??
canım ben de bildiklerimi yazayım belki faydası olur. adetin ikinci günü estrofem ile başlıyosun tedaviye genellikle başka bisey de kullanmıyorsun transfere 3 gün kala da progestan iğne. ama benim doktorum herkesten farklı olarak 3 tane orgalutran 1 tane de ovitrelle kullandırtmıştı. ne var ki bebişlerim sağlıklı çözünmedi son gün transferiptal edildi şimdi şubat adetimle yolumuza 0 dan başlıyoruz. hepimiz için hayırlısı olsunCANIM KULLANDIĞIN İLAÇLARI FALAN YAZ BİZDE BİLGİLENELİM BENDE BUGÜN LUCRİN DEPORT İĞNE OLDUM ADETTE GİDECEM BENDE
tamam canım şuan hiçbişey kullanmıyorum bugun 15:00 de doktorda olucam gidip geleyim bilgi veririm ..seninde tedavin hayırlı olsun cnmCANIM KULLANDIĞIN İLAÇLARI FALAN YAZ BİZDE BİLGİLENELİM BENDE BUGÜN LUCRİN DEPORT İĞNE OLDUM ADETTE GİDECEM BENDE
Canım keçi boynuzu kürü nasıl hazırlanıyo. Tarifi varsa çok sevinirim. Bizimde azosperm sorunumuz var artık Tese şansımızda bitti. 1 hareketli 1 kaç hareketsiz Sperm bulunuyo sadece. Bunada şükür yüzde 0.1 de olsa bi şansımız varcnm sper sayınız kaçtı ve kaç oldu hangi ilaçları kullandınız sonucu alınca bunlarıda yazarmısın bizim ilk 0 dı ikinci 2 milyon haraketsiz üçüncü yine sıfır bizim keçi boynuzu kürü de 15 gün önce bitti 3 ay kullandık şuan çakşır macunu ve incir kürü yapıyorum ilaç olarakta proxced kullnaıyoruz 15 gün sonra bir test daha yaptıracağız az da olsa artsa dıyoruz yoksa tese olacağız inş senin olumlu olmuştur.
SAĞOL CANIM ALLAH HEPİMİZİN EMEKLERİNİ BOŞA ÇIKARMASIN.tamam canım şuan hiçbişey kullanmıyorum bugun 15:00 de doktorda olucam gidip geleyim bilgi veririm ..seninde tedavin hayırlı olsun cnm
İNŞALLAH CANIMcanım ben de bildiklerimi yazayım belki faydası olur. adetin ikinci günü estrofem ile başlıyosun tedaviye genellikle başka bisey de kullanmıyorsun transfere 3 gün kala da progestan iğne. ama benim doktorum herkesten farklı olarak 3 tane orgalutran 1 tane de ovitrelle kullandırtmıştı. ne var ki bebişlerim sağlıklı çözünmedi son gün transferiptal edildi şimdi şubat adetimle yolumuza 0 dan başlıyoruz. hepimiz için hayırlısı olsun
Canım bende gynelle draje kullanıyorum korunma hapı 10 gün sonra bitecek hemen adet olur muyum yoksa kaç gün sonra Merak içindeyimKızlar tarlusal bittikten hemen sonra adet olunuyor mu?benîm bugun biticek ya adetim h.sonuna gelirse diye korkuyorum:-(
Histersk tecrubeni anlatirmisin.günaydın canlar. ben de cumartesi gün histeroskopi oldum şimdi lucrin ile uzun protokol tedavime başladık adetimle birlikte diğer iğneler de başlayacak. hepimiz hepimiz pozitifleri görürüz 2015 i anne olarak bitiririz inşallahhhh