Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

ne güzel tedavi sürecinde işten çıkmış olmak. ben de şehir dışında tedavi olacağım ve işyerinde kimse bilmiyor. özel sektördeyim hadi diyince izin de yok 3 gün de bir kontrol opu transfer nasıl olacak bilmiyorum en büyük kaygım bu şu anda. ilk görüşmeye ve histeroskopiye cumartesi gittim. şimdi dua ediyorum adetim perşembe cuma olsun da yine cumartesi gideyim diye :KK45:
Canım hem calisip hem tüp bebek tedavisi zor artı ben izin isterken strese giriyordum bir hafta öncesinden histeroskopi olmadan işten çıktım balon stent takılıydi bikaç gün ağrım oldu cikarilinca geçti Rabbim yardımcımız olsun

Ayy Canım aynen bende tüp bebek tedavisi olacam diye işten çıktım gerçi baya oldu ama evde zor geçiyor vakit :KK43: stresten kilo verdim:KK43: bende 10 güne kadar adet olurum Şubat ortasi gibi inşallah bende başlıyorum:KK66:
Canım bende stresten kilo aldım diye tartiya cikmiyorum evde zaman geçmiyor dantel başladım ondanda sıkıldım ne olacak böyle bilmiyorum onbeş gün var adetime daha

evet öyle olmuşuz:anneadayı: ekim ayından beri gidiyorum kendisine, inşallah bebeklerimize kavuşuruz canım:KK46:
inşallah canım bende ekimde başladım kasım da opu oldum ohss riski nedeniyle 2 ay ara
bu ay lucrin iğne dünde transfer için haplara başladım allah yardımcımız olsun inşallah yavrularımıza kavuşuruz.

inşallah canım bende ekimde başladım kasım da opu oldum ohss riski nedeniyle 2 ay ara
bu ay lucrin iğne dünde transfer için haplara başladım allah yardımcımız olsun inşallah yavrularımıza kavuşuruz.
Benim öncesinde fakültede negatif denemelerim var, o yüzden araştırdı baya, ek tahliller, histereskopi felan derken aralık ayında başladık fakat tedavim iptal oldu, yumurtam az gelişti erken den çatladı felan. İnşallah bu sefer aynı sorunları yaşamam. Sanada hemen başlamadığı iyi olmuş, hem rahim dinlenmiş oluyor, pko olan kişilerde oluyor böyle sorunlar, senin gibi bir arkadaş vardı burada, oda oraya gidiyordu hamile kaldı, darısı bizlere olur inşallah..

bugün transferim yapıldı 5. gün transferiydi 10 yumurtadan 5. güne 3 tane kaldı 5. güne gelebilenler en iyileri oluyormuş 2si donduruldu sıra beklemede Allahu Teala dularımızı kabul etsin hayırlı evlatlar versin bize :KK46:
Hayırlı olsun transferin. İnşallah tutunur bebeğin sana sağlıkla. Nautilus Nautilus ten sonra senin de günlerini sayacağız burda. İkinci hamiş olacaksın inşallah.

Canım bende stresten kilo aldım diye tartiya cikmiyorum evde zaman geçmiyor dantel başladım ondanda sıkıldım ne olacak böyle bilmiyorum onbeş gün var adetime daha
evet canım benim de daha 10 gün var bide bakalım değerim düşükcek mi o sıkıntı var aslında ben ocak adetimle başlıyordum değerim yüksek çıktı iptal oldu bakalım inşallah hayırlısı ile başlarım

Hayirli olsun canim inşallah bebegin sana tutunur. Zor olan süreç bitti artik hayirlisi ile bebeklerimizden haber almamiza kaldı. Test günün ne zaman?
14 şubatta canım ama ben ilçede olduğum için özel hastane yok pazartesi yaptırıcam testi

Benim öncesinde fakültede negatif denemelerim var, o yüzden araştırdı baya, ek tahliller, histereskopi felan derken aralık ayında başladık fakat tedavim iptal oldu, yumurtam az gelişti erken den çatladı felan. İnşallah bu sefer aynı sorunları yaşamam. Sanada hemen başlamadığı iyi olmuş, hem rahim dinlenmiş oluyor, pko olan kişilerde oluyor böyle sorunlar, senin gibi bir arkadaş vardı burada, oda oraya gidiyordu hamile kaldı, darısı bizlere olur inşallah..
inşallah canım

A
Selam canım yeni topigin hayırlı olsun benim tedavim Şubat ayına ertelendi... rabbim bu yolda tüm bebek isteyen arkadaşlarıma inşallah bebek nasip eder:KK66: rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah:anneadayı:
arkadaşlar özel sektörde çalışıpta tüp bebek tedavisi görenler var mı

Back
X