Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

bırde bısıy sormak ıstıyorum arkadaslar, dıger topiklerde okudum regli oncesıde iğne vurulmaya baslayanlar var, benım doktorum oyle bısıy demedı, regli olunca ara baslayalım dedı, kafama takıldı simdi
Tüp bebekte farklı protokoller var. Sanırım sizin de kısa protokol. İğneler adetin 2. veya 3. günü başlıyor.

Tüp bebekte farklı protokoller var. Sanırım sizin de kısa protokol. İğneler adetin 2. veya 3. günü başlıyor.
anladım canım, evet doktor demıstı kısa protokoldıye.ınanırmısın bıran once regli olmak ıstıyorum yaa, benım adetlerımde 35 gunde falan olur bazen tam gununde gelır, ınsallah bu ay tam gununde gelir..:KK16:

Anladım cnm reglim daha bitmedi ondan da olabilir belki..seninde yumurtalar çok güzel büyümüş tebrik ederim :KK66: opu da güzel geçer inşallah :KK68:
inşallah canım ya.

ayy hayırlı olsun ne güzel opu tarihin belli olmuş. ne zaman başlamıştın sen kaçıncı gün opu oluyor canım?
Bugun 8.günüm.14.gün olmus olucak.
Gözün aydin. İnşallah istediğin gibi geçer.
inşallah

selam kizlar.hepimizin tedavisi insallah saglikli bebislerle sonuclanir.
benim de bugün doktorda randevum var.ignelerin 5 günü.
duaya ihtiyacim var. insallah bu sefer ignelere tepki verir yumoslarim..
Allah yardımcınız olsun. Kaliteli güzel yumurtalar üretin inşallah :)

bırde bısıy sormak ıstıyorum arkadaslar, dıger topiklerde okudum regli oncesıde iğne vurulmaya baslayanlar var, benım doktorum oyle bısıy demedı, regli olunca ara baslayalım dedı, kafama takıldı simdi
canım tüp bebek tedavisi kısa ve uzun protokol olmak üzere iki çeşit yapılıyor. bunu neye göre yaptıklarını henüz ben de anlamadım ama benim ilk tedavim de kısa protokoldü yani adetin 2. günü başladı. şimdi uzun protokol yeni tedaviye başladım onda da adetin 21. günü başlıyorsun ama sen doktoruna güven o biliyordur takma kafana bunları:)

canım tüp bebek tedavisi kısa ve uzun protokol olmak üzere iki çeşit yapılıyor. bunu neye göre yaptıklarını henüz ben de anlamadım ama benim ilk tedavim de kısa protokoldü yani adetin 2. günü başladı. şimdi uzun protokol yeni tedaviye başladım onda da adetin 21. günü başlıyorsun ama sen doktoruna güven o biliyordur takma kafana bunları:)
ınsallah canım suan hafıf adet agrılarım basladı gıbı bır an once olsamda gıtsem doktora...

anlatirim tabi...
gezmedigim doktor kalmadi.. ispartaliyim ben ispartadaki doktora kadar antalya ve daha bir cok doktora..
artik almis tim sonucu normal yolla hamile kalamicagimi:KK43: tup bebege karar vermistik artik.. etraftan o kadar cok duyuyordum ki 8. 10. deneyen.. umitsiz dim.. iki sene once tup bebek yaptirdim.sonuc negatif oldu. doktor sivi var kanalda pis sivi onu bile bile transferi yapti..artik iki senede beri tup bebek dusunmuyorduk biz..esim ve benim kafamda sadece sivi vardi.. bu sivi alinmasi gerekirdi.... sivi dan yumurta gorunmuyordu.. yumurta da yoktu.. bole bi sorunlada karsilastim..o negatifi alinca daha cok hirslandim. arastirdim.. bu sivi laproskopi yada acik ameliyat olcakti.. korkuyordum.. bi doktor acik ameliyat senin icin tehlikeli dedi.. daha once ameliyat gecirdigim icin.. (sag yumurtalik alinmisti 8 yasinda)bundan dolayi ikinci bi ameliyat nasil olurdu benim icin.agladim cok agladim gunler geceler.ve rabbim beni ole bi doktorla karsilastirdiki.allah razi olsun doktorumda.. detayli bi sekilde anlatti..tehlikesi yok sana. bunu aldirmazsan tum bebek basarisiz olur..bu sivi transfer isleminden sonra embriyo akar ve tutunma olmaz die..ve ben bu sivi yi aldirmam gerekti..cok korktuk esimle ben..yikildim yeni bi ameliyat die dusunmekten bittim artik..elif dedim kendine gel.. toparlandim bi sure akisina biraktim hayati... 20 gun once ameliyat oldum.. 1 hafta once ameliyat eden doktoruma gittim doktorele.. sivi alinmisti artik ve benim 4 tane yumurtam goruyordu mutluydum.. hic gorunmeyen yumurta gorunuyodu artik :KK66: iki ay once basladigim tup bebek merkezinde dondurulmus bi embriyom var.. bu merkezdeki doktor da transfer edebilirdi siviyi bile bile.. ve o zmaan yine bi hayal kirikligi.. diyecegim o ki cok aci cektim.. o negatiften sonra hirsliyim. rabbim emeklerimi bosa cikarmasin.. umutluyuz. simdi ise subatta adetimi bekliyorum.. ameliyat eden doktora gitcem bi sorun olmazsan tup bebege gondercek insallah bi sorun cikmaz.. yilmayin desemde ceken biliyo..
Ah arkadaşım okuyunca mesajını cevap yazmadan duramadım. Benimde önce bir dış gebeliğim sonrasında 2 aşılama bir tüp bebek denemem oldu. Yeniden denemeye karar verdik. Tedavi olduğumuz merkezi değiştirdik. Doktor aşılama ve tüp bebekten önce çektirdiğim rahim filmimi görür görmez dış gebelikten kaynaklı (dış gebelik sonrası tüpüm alınmamıştı) sol tüpte sıvı birikmesi var dedi. Ameliyat etmedende tedaviye başlamayacağını söyledi. Üstelik bu tedavilerin öncesinde gittiğim doktorda aşılama tedavileri öncesinde açık ameliyatla 4 tane miyom almıştı benden. Kafam çok karıştı. Açıkçası çıkmazlardayım. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ve yüzümüzü güldürsün...

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

arkadaşlarım daha önceki topiklerde yeri geldi sevindik yeri geldi üzüldük.Bunlara rağmen hiç umudumuzu kaybetmedik.Hadi bu başlık altında şubat ayında bu heyecanlı süreci geçirecek olan anne adaylarını sohbete bekliyorum.

Güncelleme: Arkadaşlar aralık geçti hadi neyse dedim,ocak geçti hadi onuda kabul..şubata erteleyelim dedik.şimdi şubatta da olmayacak.Tüp işi başka mani çıkmazsa mart ayında başlayacak.Artık hiçbişey için kesin konuşmuyorum..inşallah sizler bu ay anne olursunuz.
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

arkadaşlarım daha önceki topiklerde yeri geldi sevindik yeri geldi üzüldük.Bunlara rağmen hiç umudumuzu kaybetmedik.Hadi bu başlık altında şubat ayında bu heyecanlı süreci geçirecek olan anne adaylarını sohbete bekliyorum.

Güncelleme: Arkadaşlar aralık geçti hadi neyse dedim,ocak geçti hadi onuda kabul..şubata erteleyelim dedik.şimdi şubatta da olmayacak.Tüp işi başka mani çıkmazsa mart ayında başlayacak.Artık hiçbişey için kesin konuşmuyorum..inşallah sizler bu ay anne olursunuz.
Selam kızlar aranıza yeni katıldım. Eylül de bir tüp denememiz oldu negatif olunca bu ay tekrardan denemeye karar verdik inşallah benim gibi tüm isteyen herkese Rabbim hayırlı evlatlar ihsan eylesin. :) ♥

Back
X