- 20 Nisan 2014
- 723
- 268
- 133
çok teşekkürederim ben bu morifolojiden anlamadım ama sorun yok değilmiCanim sonuclarin normal bence ama doktorun en iyisini bilir tabi. Insallah kolaycacik hamile kalirsin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok teşekkürederim ben bu morifolojiden anlamadım ama sorun yok değilmiCanim sonuclarin normal bence ama doktorun en iyisini bilir tabi. Insallah kolaycacik hamile kalirsin.
%4 morfoloji doğsl gebelik için bile yeterli tabi sayı hız hareket vs de notmal ise. Değilse de tüp bebek için gayet iyi sonuç merak etme canımçok teşekkürederim ben bu morifolojiden anlamadım ama sorun yok değilmi
Elinde puregon ve menapur tedavi sonuna kadar yeterli miktarda varsa orgalutran da aldığına göre bitmiş sadece çatlatma iğnen kalmış ki o da 70-80 tl civarında. Transferden sonra jel prednol clexane gibi ilaçlar yazabilir ama onları da devlet karşılıyor canım inşallah hayırlı sonuçlar alırsın rabbim emeğimizi paramızı umudumuzu boşa çıkarmasın aminnnKızlar yine bir sorum olacak Ben tedavinin 7.gunundeyim puregon menopur ve dünden beri orgalutran kullanıyorum. Salı günü kontrolum var büyük ihtimalle opu için de gün verecek. Ilaclar şimdiden 1500 lira ya geldi..başka hangi ilaçlar hangi aşamada kullanılacak ??
canım çok teşekkürederim bizde sayı ve hareket sıkıntılı zaten tüp bebek tedavisindeyim en azından olma şansım yüksek şimdi onu anlıyorum allahın izniyle inşallah ilkkinde başarılı oluruz yarın histereskopimvar oda iyi geçer inşallah darısı hepinizin hepberaber olsun hepberaber güleriz umarım. Bu siteyi kim yaptıysa valla allah razı olsun çok faydası oldu bana%4 morfoloji doğsl gebelik için bile yeterli tabi sayı hız hareket vs de notmal ise. Değilse de tüp bebek için gayet iyi sonuç merak etme canım
Bizde de sayi azligi var. Sukur bende sorun yok. 4 tane dollendi donduruldu mart adetimi bekliyorum. Canini sıkma bir tane sperm bulsalar yeterli . Sizde de varmis zaten. Bende dollenmeden korkuyordum ama 4 tane en iyi kalite dollenmis Allahima bin sukur insallah seninde bir suru olur en iyi kaliteceren20 sizin sorununuz neydi cnm?
Bizde de sayi azligi var. Sukur bende sorun yok. 4 tane dollendi donduruldu mart adetimi bekliyorum. Canini sıkma bir tane sperm bulsalar yeterli . Sizde de varmis zaten. Bende dollenmeden korkuyordum ama 4 tane en iyi kalite dollenmis Allahima bin sukur insallah seninde bir suru olur en iyi kalite
Elinde puregon ve menapur tedavi sonuna kadar yeterli miktarda varsa orgalutran da aldığına göre bitmiş sadece çatlatma iğnen kalmış ki o da 70-80 tl civarında. Transferden sonra jel prednol clexane gibi ilaçlar yazabilir ama onları da devlet karşılıyor canım inşallah hayırlı sonuçlar alırsın rabbim emeğimizi paramızı umudumuzu boşa çıkarmasın aminnn
Benimde Dr aret bey seni ssorunun nedir canıaret bey sen?
Canim insallah guzel sonucla donersin. Haber ver bize hemen.dualarimiz seninleKızlar bugün transferin 12 günü sonuç bugün belli olacak 10 . Değeri 12. 93 idi hastaneye gidicem ama korkuyorum ya olmasa diye lütfen bana dua edin kızlar çok ihtiyacım var
Canim uzulme demek bos biliyorum ama kendini cok yipratma zamani degilmis ne diyelim. Allahtan umit kesilmez. Dua et Allah yardimcin olsunKizlar benim sonucun negatif sonuçlandı. Umarim hepinizin ki pozitif olur.
canım bız esımın sperm azlıgı sebebı ıle gıttık, orada tahlıl yapılınca ıyı cıktı ama aret bey normal yolla olması ıcın hareketlılığı az dedı ıstersenız asılama denıyelım dedı ama tup ıstedımBenimde Dr aret bey seni ssorunun nedir canı
Canim uzulme demek bos biliyorum ama kendini cok yipratma zamani degilmis ne diyelim. Allahtan umit kesilmez. Dua et Allah yardimcin olsun
Canim kardesim. Nasil uzuldum senin adina anlatamam.... dilegim o dur ko rabbim kucagini bos komasin...Üzülme lafi yasanan aciyi keşke sonlandirsa dondurulmuş embriyolarimi transfer edip deneyecem ancak artik umudum kalmadı. Eğer başara bilirsem embriyolarimi başka merkeze transfer ettirmek ve başka bir yerde denemek istiyorum. Zaman alehime işliyor. Tekrar ameliyat olmadan anne olmam lazim ama olmayınca olmuyor. Gönüle söz geçmiyor. Elden gelende sadece ağlamak.
Canım çok üzüldüm aynı durumu bende eylül ayında yaşadım seni çok iyi anlıyorum ne desem boş biliyorum. Eşinle birbirinize telkinde bulunun en güzel teselli eşle oluyor.rrabbim sabır versinKizlar benim sonucun negatif sonuçlandı. Umarim hepinizin ki pozitif olur.
Her hamilelik aynı olmayabiliyor.bu tedavi nde demek ki bünye kaldiramadi ilaçları. Vücudun bir dinlensin bakalım. Sonra yapılan transferler daha başarılı oluyor diye duymuştum. İnşallah senin de öyle olur.İnşallah canım yaa.şuan epey ağrim var.evde yatıyorum valla kızımda hiç böyle olmamiştim cok rahat geçmişti