Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir adet dönemi atlatıp başlayabilirsin madden ve manen hazırsan canımiki tüp bebek arasında ne kadar beklenebiliyor bayanlar????
Iki ay bekliyorlsr galiba. Bazi doktorlar uc dortaya kadar bekletiyorlar. Tabi her kisinin fiziksel durumuna da bagli. Doktor en dogru bilgiyi verir eminim.iki tüp bebek arasında ne kadar beklenebiliyor bayanlar????
Bir adet dönemi atlatıp başlayabilirsin madden ve manen hazırsan canım
teşşekkür ettim :)Iki ay bekliyorlsr galiba. Bazi doktorlar uc dortaya kadar bekletiyorlar. Tabi her kisinin fiziksel durumuna da bagli. Doktor en dogru bilgiyi verir eminim.
Canım geçmiş olsun öncelikle. Allahtan hiç bir zaman ümidini kesme inşallah hepimizin yazısında evlatları miza kavustugumuz günlerde olcak. Ben istanbulda bahceci umut a gidiyorum. 3 senedir evladimizn olması için uğraşıyoruz.bir kere aşı bir kere de tüp denememiz oldu. Şimdi ikinci tüp denememiz olcak. O zaman doktorum ulun beydi.simdi selen hanım. İnşallah Rabbim nasip ederse bu sefer olcak.umutluyumnerde oturuyorsunuz bayanlar.. nerde yaptırdınız tedavilerinizi.. bu sefer<değiştirmek istiyorrum kurumuda dr.umuda..
maddi manevi biras toparlanırken bu süreçte biraz araştırma yapayım..
bende 7 yıllık evliyim... kaç tane negatif test gördüm dile getiremiyorum... endometriozisim yüzünden tüplerim tıkanmış. 1 kere laparoskopi oldum temizlenebildiği kadar temizlendi ancak tüplerim açılmamış. tabi ameliyattan sonra amh ım düşük çıktı.. öle çok ta doğurganlığım yok.. benim biranönce doğum yapmam lasım. bu kistlerimede banada iyi gelecek. ancak rabbim ne zaman derse ozaman olucağını biliyorum. fakat ya hiç yazmadıysa yazımıza diye korkuyorumda....
Zeynep sumracim ne diyeceğimi bilmiyorum. Sadece senin için dua edicemKızlar hersey bitti kan degerim düşmüş 11. 19 olmuş hayaller sona erdi![]()
Amin canım benim de 10 yumurtam olmuştu. 7 si kaliteliydi ama sadece ucu dollendi ve hiç dondurulmus um olmadı. Nasip tabi hersey, bunda da var bir hayır deyip önümüzdeki tedaviyeBakıyoruzBende de rezerv azlığı var. Daha doğru vardı amh 0,9 ilk tüpte 5 yumurta. Üçüncü yani bu seferkinde en az 15 sayabildi doktorum ve bu bir mucize dedi. Çok şükür.. Sizinde çok ve kaliteli yumurtalarınız olsun..
inşallah cnm inşallah bir an önce kavuşursun.. hakkında herşeyin hayırlısı olsun... bahçeci umutuda çok duyuyorum.. iyide konuşan var hakkında kötü şeyler yazanda.. zaten ya izmit yad bülent tıraş yada bahçeci bu 3 seçenekten biri olacak...Canım geçmiş olsun öncelikle. Allahtan hiç bir zaman ümidini kesme inşallah hepimizin yazısında evlatları miza kavustugumuz günlerde olcak. Ben istanbulda bahceci umut a gidiyorum. 3 senedir evladimizn olması için uğraşıyoruz.bir kere aşı bir kere de tüp denememiz oldu. Şimdi ikinci tüp denememiz olcak. O zaman doktorum ulun beydi.simdi selen hanım. İnşallah Rabbim nasip ederse bu sefer olcak.umutluyum![]()
Benim Aysun Hanım. İnşallah güzel sonuçlar alırız. Ben şuan yoldayım opuya gidiyorum. Senin de az kaldı. Birlikte gün sayarız artıkSertaç bey canım. .senin ki?
Benim Aysun Hanım. İnşallah güzel sonuçlar alırız. Ben şuan yoldayım opuya gidiyorum. Senin de az kaldı. Birlikte gün sayarız artık
saol cnm..
48 tane hurmaya herkese teker teker meryem suresini okuttum. kendin okumuyorsun. sonra reglin bittiğinde abdestini alıyorsun ve her sabah aç karnına hurmayı yiyiyorsun.. tekrar regl olduğunda bırakıp ebdest alınca sabahına yine başlıosun. sayın fazla olursada hiç fark etmez fazlasını eşinede yedirebilirsin...
arada da you tube dan açıp sureyi dinledim ben.. he bide eğer meryem suresini yaptıktan sonra kızın olursa ismini yada göbek ismini meryem koyarsan iyi oluyormuş...
bildiklerimi iletim cnm..
bu şekilde.....
Ne teselli verilir bilmiyorum. Tek diyebileceğim zaman her şeyin ilacı. Allah dualarımızı kabul eder, hayırlı evlatlar nasip eder inşallah cümlemize.
Canim daha Dr görüşmek ama ne diyebilir ki zaten olur diye bekliyordu nasip değilmiş ikinci denemeye Hemen başlayacağım donmuslar varken zaman kaybetmenin anlamiyok
elifasktanem, sende olan sıvı ne kadardı benim tek tüpümde var, son gittiğim doktor az bir sıvı var ameliyata gerek görmüyorum dedi. Üstelik kafamızda iki merkez vardı tedavi için iki merkezde farklı şeyler söyleyince insan arada kalıyor.amin kardes emeklerimizi bosa cikarmasi rabbim.. siviyi aldirmalisin.. o sivi pis bi su yerlestirilen embriyoya akio ve tutma olasiligi dusuk oluyor.. ben oncesin ameliyat nasil olurum diye yedim bitirdim kendimi ama bak suan cok sukur atlattim iyim.. dusunmeden edemiyor insan oglu.. hep olumlu dusun sana tavsiyem canim
Çok sağolun kızlar. Ne malesef ki bir şey teselli etmiyormuş. Sadece yeniden umut etmek için uğraşıyoruz. Çok teşekkürler yazdığın için seninde tedavin başarılı geçer.
Selam kızlar düştüm yine ankara yollarına inşallah bugün opu günü almayı hayal ediyorum bu arada işyerimde müdürümle konuştum bazı sorunlarım var ara ara birkaç gün izin almam gerekecek dedim hiç detay sormadan direkmen tamam tamam dedi ALlahım omzumdan nasıl bi yük kalktı anlatamam çok şükür rabbime
Benim akıntım acayip arttı günde 4 tane günlük Ped kullanmaya başladım normal degilmi??