Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Merhaba guzel yurekli insanlar. Tanimadigim insanlarin heyecanlarini umutlarini korkularini okuyup bu kadar iyi anlayabilecegimi ve tanimadigim insanlarin beni anlayabilecegini hic dusunmemistim. Daha once de soyledim 2 yumurta ile basladik yola bugun 3. Ignemi vurucam. 225 gonal f 75 marional. 18 inde kontrol var. 2. Deneme ilkinde yumurta kucuk kaldi toplandiginda kucuktu yani. ( okadar okudum karsima bu sorun cikmadi) once hepinize tek tek tesekkur ediyorum. Reglim bitince (buyuk ihtimal yarin) hepinize meryem suresi okuyacagim. guzel sonuclarimiz olur umarim. Biri sormus nerede tedavi diye novaart dayim ben. Memnunum. HepimiE bu yolda ruh sagligi ve bebisler diliyorum. Hepinizi cok seviyorum.

Merhaba guzel yurekli insanlar. Tanimadigim insanlarin heyecanlarini umutlarini korkularini okuyup bu kadar iyi anlayabilecegimi ve tanimadigim insanlarin beni anlayabilecegini hic dusunmemistim. Daha once de soyledim 2 yumurta ile basladik yola bugun 3. Ignemi vurucam. 225 gonal f 75 marional. 18 inde kontrol var. 2. Deneme ilkinde yumurta kucuk kaldi toplandiginda kucuktu yani. ( okadar okudum karsima bu sorun cikmadi) once hepinize tek tek tesekkur ediyorum. Reglim bitince (buyuk ihtimal yarin) hepinize meryem suresi okuyacagim. guzel sonuclarimiz olur umarim. Biri sormus nerede tedavi diye novaart dayim ben. Memnunum. HepimiE bu yolda ruh sagligi ve bebisler diliyorum. Hepinizi cok seviyorum.
Hayırlı olsun tedavin canım rabbim dualarını kabul etsin ben de meryem suresini günlük okuyup hepimiz için dua ediyorum

Inşallah canım benimm..güzel şeyler düşün hersey çok güzel olacak :KK66: çıkıp kendine gelince musait olduğunda haber ver merak ederim..dediğin gibi beraber gün sayacagiz; )
Şükür atlatım canım 13 yumurta toplandı. Piyazo elekrik uygulanacak. Yarına inşallah güzel haberler alırım. Senin de ve bütün anne olmak arzusuyla yanıp tutuşan arkadaşların güzel haberlerini alalım

Selam kızlar düştüm yine ankara yollarına inşallah bugün opu günü almayı hayal ediyorum bu arada işyerimde müdürümle konuştum bazı sorunlarım var ara ara birkaç gün izin almam gerekecek dedim hiç detay sormadan direkmen tamam tamam dedi ALlahım omzumdan nasıl bi yük kalktı anlatamam çok şükür rabbime
Gözünaydın canım. Artık izin almak için yalan söylemene gerek kalmadı. Bebişine de allahın izniyle kavuşursan daha ne olsun :)

Şükür atlatım canım 13 yumurta toplandı. Piyazo elekrik uygulanacak. Yarına inşallah güzel haberler alırım. Senin de ve bütün anne olmak arzusuyla yanıp tutuşan arkadaşların güzel haberlerini alalım

Oh çok şükür maşallah canım güzel güzel embriyo olsunlar inşallah..benimde yarın kontrolum var yine haberlesiriz..evet inşallah isteyen herkes biran önce kavuşur bebisine hep beraber seviniriz

Hadi canım geçmiş olsun. Inşallah hepsi döllenir yumurtalarının.
Çok teşekkür ederim canım. İnsanın halinden anlayan tanımadığı dostlarının olması ne güzel. Benden de size bir zikir. 70.000 adet lem yelid diyenin Allahın izniyle muhakkak olurmuş çocuğu. Ay hadi inşallah..

M
Oh çok şükür maşallah canım güzel güzel embriyo olsunlar inşallah..benimde yarın kontrolum var yine haberlesiriz..evet inşallah isteyen herkes biran önce kavuşur bebisine hep beraber seviniriz
Muhakkak haberleşelim. Opun yakın zamanda olur seninde. Kaliteli yumuşların olsun :) :) :)

M

Muhakkak haberleşelim. Opun yakın zamanda olur seninde. Kaliteli yumuşların olsun :) :) :)

Ay inşallah :)) ilaçlar bitti bu aksam son eğer yeterince buyudulerse çarşamba ya da perşembe ye çağırır heralde diye düşünüyorum..sonra o gün hemen dolleniyor galiba..3-5 gün sonra da transfer olsa :KK64:

Merhaba canım tedavin hayırlı olsun;) benim de bugun iğnemin 3. Günü gonal f 225 doz vuruluyorum yarın kontrolüm var ikinci tüp bebek denemem aynıyız canım inşallah bu son tedavilerimiz olur;)

Merhaba canım tedavin hayırlı olsun:KK66: benim de bugun iğnemin 3. Günü gonal f 225 doz vuruluyorum yarın kontrolüm var ikinci tüp bebek denemem aynıyız canım inşallah bu son tedavilerimiz olur:KK66:

Ben de bugün 2. vuracağım :) geçen tedavimde çok ağrılarım olmuştu bu sefer ilk iğneden sonra maşallah diyeyim iyiyim şimdilik hep böyle gitsin. Dün kontrol de iyi geçti. 3 bir tarafta 2 diğer tarafta aday yumurtalar varmış. Çok korkuyorum ağrı yine olacak diye,yumurtalıklar şişmişti geçen sefer. Doktoruma göre ohss riskim de olmadığından normal dendi ama çok zorlandım. Opuda yumurtalar toplanınca çok rahatlamıştım :)

Ben de bugün 2. vuracağım :) geçen tedavimde çok ağrılarım olmuştu bu sefer ilk iğneden sonra maşallah diyeyim iyiyim şimdilik hep böyle gitsin. Dün kontrol de iyi geçti. 3 bir tarafta 2 diğer tarafta aday yumurtalar varmış. Çok korkuyorum ağrı yine olacak diye,yumurtalıklar şişmişti geçen sefer. Doktoruma göre ohss riskim de olmadığından normal dendi ama çok zorlandım. Opuda yumurtalar toplanınca çok rahatlamıştım :)
Evet canım birlikte başladık gibi seninlede inşallah bu sefer herşey Güzel gidecek canım benimde embiryolar iyi gelismemisti:( hepsi geride kaldı canım inşallah yavaş yavaş kendimizi hamileliğe hazırlayalım insallh bu sefer olacak;)

Merhaba canım tedavin hayırlı olsun:KK66: benim de bugun iğnemin 3. Günü gonal f 225 doz vuruluyorum yarın kontrolüm var ikinci tüp bebek denemem aynıyız canım inşallah bu son tedavilerimiz olur:KK66:
Aminnnn guzel sonuclar alalim hepimiz

benim de sol kasigimda agri var sabahtan beri. Adet olacakmis gibi degilde sanki biseyler geriyor dwrimi gibi hayirdir insallah

Back
X