- 30 Aralık 2012
- 655
- 1.719
- 313
28 Şubat'a kadar beklemedeyim canım rapor da yazdırcam evde bol bol dinlenip dua edecem canımHayırlı olsun cnm inşallah güzel sonuclanir stres yok sonuç gününe kadar başka şeylere odaklaniyorsun tamam mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
28 Şubat'a kadar beklemedeyim canım rapor da yazdırcam evde bol bol dinlenip dua edecem canımHayırlı olsun cnm inşallah güzel sonuclanir stres yok sonuç gününe kadar başka şeylere odaklaniyorsun tamam mı?
geçmiş olsun canım inşallah sağlıkla döllenir annesine sıkı sıkı tutunur bebişler...Şükür atlatım canım 13 yumurta toplandı. Piyazo elekrik uygulanacak. Yarına inşallah güzel haberler alırım. Senin de ve bütün anne olmak arzusuyla yanıp tutuşan arkadaşların güzel haberlerini alalım
M
Muhakkak haberleşelim. Opun yakın zamanda olur seninde. Kaliteli yumuşların olsun :) :) :)[/QUOTE
benim opum da yakın zamanda çatşamba inşallahM
Muhakkak haberleşelim. Opun yakın zamanda olur seninde. Kaliteli yumuşların olsun :) :) :)
Canim msj yeni gördüm ben bugun görüştüm Dr ile bende kimyasal gebelik oluşmuş yarının bi gebelik testi yapıcam inşallah yükselir yükselme şansı her e kadar olmasada bi umut eğer ki düşmüş ise ilaçları bırakıp adet olunca 2 . Tedavi başlıca dedi benim 4 tane donmus var senin var miBende zaman kaybetmeden başlayım diyorum ama internette hemen başlanmadığı yazıyor. Burada da araştırdım kimi doktor 2 regl geçmesini bekliyormuş. Umarım bu süre uzamaz
Canım hayırlı oldun transferin sıkı sıkı tutunsunlar inşallah 5. Güne kalırlarsa benim de haftaya pazartesi trabsferim çok heyecenlıyım çokkkKızlar transferim oldu şu anda hastanedeyim yatıyorum 2 embriyo transferim oldu beni de dualarınızda eksik etmeyin .
dualarimiz seninle arkadasim. Insallah bebislerin tutunur ve kucagina alirsin. Bu surecte kitap oku film ozle kafani dagit. Ben de p seviyeye gelebilirsem okuyacagim kitabi ayarladim bekliyorum. Insallah benim de iki yumurtam da embriyo halini alir. Guzel haberlerimiz olsun.Kızlar transferim oldu şu anda hastanedeyim yatıyorum 2 embriyo transferim oldu beni de dualarınızda eksik etmeyin .
Canim rabbim o ışığı kucağına bebis olarak almayi nasip etsin inşallah duKızlar transferim oldu şu anda hastanedeyim yatıyorum 2 embriyo transferim oldu beni de dualarınızda eksik etmeyin .
Canim msj yeni gördüm ben bugun görüştüm Dr ile bende kimyasal gebelik oluşmuş yarının bi gebelik testi yapıcam inşallah yükselir yükselme şansı her e kadar olmasada bi umut eğer ki düşmüş ise ilaçları bırakıp adet olunca 2 . Tedavi başlıca dedi benim 4 tane donmus var senin var mi
Evet canım birlikte başladık gibi seninlede inşallah bu sefer herşey Güzel gidecek canım benimde embiryolar iyi gelismemistihepsi geride kaldı canım inşallah yavaş yavaş kendimizi hamileliğe hazırlayalım insallh bu sefer olacak
![]()
Aminnnn guzel sonuclar alalim hepimiz
benim de sol kasigimda agri var sabahtan beri. Adet olacakmis gibi degilde sanki biseyler geriyor dwrimi gibi hayirdir insallah
Opunun ertesi gün birinci gün canımAradaslar yumurtanin toplanip sperminde verildigi gun 1. Gunmu sayiliyor?
Cok sukur bir Allahin kulu da cvp verdi. Sagolasin canimmmmOpunun ertesi gün birinci gün canım
benim opum da yakın zamanda çatşamba inşallah
Canım hayırlı olsun inşallah güzel haberlerini alırız tatlım dikkat et kendine ve bebeğineKızlar transferim oldu şu anda hastanedeyim yatıyorum 2 embriyo transferim oldu beni de dualarınızda eksik etmeyin .
Benim diğer tüp bebekte 12 Yumi topladılar 7 tane işleme alındı hepsi döllendi ve 3. Güne geldi ama gelişim olarak geriden en az 8 hücreli olması gerekirken sadece bir yumurta 8 hücreli orta kalite oldu diğerleri 5 ve 6 hücreli oldu canım maalesef tutmadı bir tane transfer olmuştuBenimkiler de yavaş gelişiyorsperm kötü diyorlar ama çözümü yok. Hiç bir tedavimde donmuş kalmıyor ancak transfer edilenler 2 tane o kadar.