Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

6. Gün adet ağrısı gibi ağrıyla kalktım kasıklarım ve belim ağrıyordu sonuç pozitif inş sizin de pozitiftir
Allahım inşallah yarabbim.. agzından bal damlıyor kaçıncı günde belli oldu sizin birde idrarda en erken ne zaman yapmam gerek kanda çıksa bile o çift cizgiyi görmek istiyorum transfer gününü saymayacakmısım öyle dedi doktorum bugun 6.günüm oldu

kizlar benim biraz kafam karisti...acaba 3.gün embryosu mu koysalar keske diyorum..
icten ice korkuyorum cumartesine 5 embryodan biri ulasir mi diye...

kizlar benim biraz kafam karisti...acaba 3.gün embryosu mu koysalar keske diyorum..
icten ice korkuyorum cumartesine 5 embryodan biri ulasir mi diye...

Canım 5. Gün embriyolari daha sağlıklı oluyormus..bence ulasamayacagini düşündükleri 2 embriyo o dondurduklari diğerleri daha iyi durumda ki bekliyorlar..

Canım 5. Gün embriyolari daha sağlıklı oluyormus..bence ulasamayacagini düşündükleri 2 embriyo o dondurduklari diğerleri daha iyi durumda ki bekliyorlar..
haklisin canim.allah razi olsun. ama icim kipir kipir. korku heycan hepsi bi arada. ilk tedavimde bu asamaya bile gelememistik.
sen hangi asamadasin?

haklisin canim.allah razi olsun. ama icim kipir kipir. korku heycan hepsi bi arada. ilk tedavimde bu asamaya bile gelememistik.
sen hangi asamadasin?

İçini ferah tut canım hayirlisiysa hersey yolunda gider merak etme..kolay değil ki hissettiklerin çok normal ama dedigim gibi güzel şeyler düşün..benim ilk denemem yarın opu var..bende tedirginim ama dusunmemeye çalışıyorum :KK49:

İçini ferah tut canım hayirlisiysa hersey yolunda gider merak etme..kolay değil ki hissettiklerin çok normal ama dedigim gibi güzel şeyler düşün..benim ilk denemem yarın opu var..bende tedirginim ama dusunmemeye çalışıyorum :KK49:

canim insallah iyi gecer opu bol saglikli yumos toplanir insallah.

kizlar opu sonrasi gaz sikayeti olan varmi? opu pazartesi oldum.bugün tekrar ise basladim ama karnim felaket sis

Sana da günaydın canım, al sana güzel bir haber transferim yarın :KK73:Saat 11:30' da, ismim Semiha bu arada. İnşallah karşılaşırız. Senin opu kaçta?

Yaşasın süper bu haber bu :KK71: bana da en gec 10:00 da burda ol dediler 10:30 gibi isleme alacaklaemis..benim ismim de dicle..sen geldiginde buyuk ihtimalle islemde olurum ama ikimizde dinlenecegiz nasil olsa hemsirelere sorarsak bizi bulustururlar bence :KK19:

Allahım inşallah yarabbim.. agzından bal damlıyor kaçıncı günde belli oldu sizin birde idrarda en erken ne zaman yapmam gerek kanda çıksa bile o çift cizgiyi görmek istiyorum transfer gününü saymayacakmısım öyle dedi doktorum bugun 6.günüm oldu
aynen o kadar tek çizgi gördükten sonra benimde çift görmeye ihtiyacım var:KK49:

Rabbimin selami uzerinize olsun arkadaslar. Sanirim liste yapiliyor. Beni de eklerseniz sevinirim. Oncelikle reglim bugun bittigi icin dun meryem suresini okuyamadim. Niyetim bugune insallah. Bugun kontrolum vardi buyuk ihtimal cmt opu olacak. Az yumurta oldugu icin cabuk gelişmiş. Hepinizi sevgiyle opuyorum. Dilerim hersey gonlumuzce olur.

Canım liste yapıyorum kaç yumurta toplandı istersen ekliyeyim aktif girenleri liste yapalım takip kolay olur
28 yumurta toplandi .20 si olgun cikmişti 15i döllenmiş bu sabah itibari ile:-)nisanda transfer..
İnşallah canım dua edin ne olur
Dualarımız seninle canım m..
Canim tedavi hayırlı olsun inşallah emeklerin boşa gitmez allah sana ikinci kez anneligi sarı kızıma da ablaligi nasip eder
allah razı olsun canım .

ŞUBAT TÜP BEBEK SON DURUM LİSTESİ

JONGUIL:Tedavi aşamasında:KK49:

GYGRY:28 şubat test tarihi:KK17:

SEVIL35:25 şubat test tarihi:KK17:

321BIETEN: 23 Şubat test tarihi:KK17:

TUGCESERDAR: 28 yumurta toplandı,15 yumurta döllendi.Beklemede:KK55:

CEREN20: Transfer için adet olmayı bekliyor:KK69:

Son düzenleme:
Back
X