Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Bende bu ay insallah annelik heyecani yasicam ve Rabbimin izniyle tamamina erdirip 9 ay sonra kucagimiza alicaz..ctesi transferim var cook heyecanliyim.:)
Rabbimden hayirlisini diliyorum hepimiz icin..
canim kismet olursa benimde transfer cumartesi insallah. yumoslarim rabbime emanet. Insallah saglikla büyüyorlardir

Arkadaaslar haber vereyim istedim meryem suresi ve yanina insirah suresini sizlerin herbirini niyet ederek okudum. Dilerim Rabbim kabul eder. Hepimizden guzel haberler aliriz insallah.

Allah dualarınızı, dualarımızı kabul etsin. Hepimize hayırlı evlatlar versin inşallah.

ŞUBAT TÜP BEBEK SON DURUM LİSTESİ

SERSENIS87:HAMILE:anneadayı:

JONGUIL:Tedavi aşamasında:KK49:

KARŞIPENCEREDEKIKARGA:Tedavi aşamasında:KK49:

NURSE51:28 şubat test tarihi:KK17:

GYGRY:28 şubat test tarihi:KK17:

SEVIL35:25 şubat test tarihi:KK17:

321BIETEN: 23 Şubat test tarihi:KK17:

NEŞELI41: 21 Şubat test tarihî:KK17:

TUGCESERDAR: 28 yumurta toplandı,15 yumurta döllendi.Beklemede:KK55:

CEREN20: Transfer için adet olmayı bekliyor:KK69:

SPRING2014:9 yumurta toplandı,7 si döllendi.transfer için bekliyor:KK69:

DIANTHUS:19 Şubat transferi var :KK36:
Cnm sanki bi tanede test tarihi 27 şubat vardı

Kızlar son 1 gün test gününe ve goguslerimde acıma kalmadı moralim bozuldu olmucak sanırım allahım nolur hami serzeniş87 lütfen cvp ver sende de böyle ol muş muydu kalbim çıkacak yerinden
Cnm herkezde belirti farklı oluyo bazısında hiç belirti olmuyo,bu yüzden moralini bozma sakın,yarın güzel haberlerini alıcaz burdan ;)

Kızlar son 1 gün test gününe ve goguslerimde acıma kalmadı moralim bozuldu olmucak sanırım allahım nolur hami serzeniş87 lütfen cvp ver sende de böyle ol muş muydu kalbim çıkacak yerinden
Canım moral bozmuyoruz dua ediyoruz. Sakın olumsuz düşüncelere kapılma, anlıyorum çok zor beklemek ama güzel düşünelim güzel olsun. Yarın hep birlikte bağırcaz oleyy :KK73::KK9:diye merak etme, vücudunu da çok dinleme .

Canım moral bozmuyoruz dua ediyoruz. Sakın olumsuz düşüncelere kapılma, anlıyorum çok zor beklemek ama güzel düşünelim güzel olsun. Yarın hep birlikte bağırcaz oleyy :KK73::KK9:diye merak etme, vücudunu da çok dinleme .
Çok sağol canım inşallah

canim insallah yarin iyi haberler alicaksin. beklemesi cok zor ama insallah mükafatini alicaksin ve burdan HAMILEYIM diye duyurucaksin

inşallah cnm inşallah bir an önce kavuşursun.. hakkında herşeyin hayırlısı olsun... bahçeci umutuda çok duyuyorum.. iyide konuşan var hakkında kötü şeyler yazanda.. zaten ya izmit yad bülent tıraş yada bahçeci bu 3 seçenekten biri olacak...
arkadaşım erbil beye gitmişti.oda memnun kaldı ordan. sende dewam ettine göre memnunsun heralde cnm..
Ben memnunum. Ulun bey soru sorduğum zaman kısa kısa konuşup net cevap vermiyordu.bende ilk denemem,vardir bir bildiği diyip üstüne dusmuyordum.ve negatif oldugu zaman tedavim konusunda pek bilgim olmadığını farkettim.selen hanimla görüştüğümüz de güzel bir etki bıraktı sorularima netlik kazandırdı. Tedavi aşamasında da
öyle olacağını umuyorum :)sen nerde oturuyorsun canım

Ben memnunum. Ulun bey soru sorduğum zaman kısa kısa konuşup net cevap vermiyordu.bende ilk denemem,vardir bir bildiği diyip üstüne dusmuyordum.ve negatif oldugu zaman tedavim konusunda pek bilgim olmadığını farkettim.selen hanimla görüştüğümüz de güzel bir etki bıraktı sorularima netlik kazandırdı. Tedavi aşamasında da
öyle olacağını umuyorum :)sen nerde oturuyorsun canım

ben izmitteyim oturuyorum cnm..
bülent tıraş adına araştırmalar yapıyorum.. epey geniş bir hasta potansiyeli var. yazılanların biir çoğu güsel sonuçlar. yaptığı ve başarılı olduğu çok tedavi var gibi görünüyor..
senin tedavin ne zaman başlıyor

ben izmitteyim oturuyorum cnm..
bülent tıraş adına araştırmalar yapıyorum.. epey geniş bir hasta potansiyeli var. yazılanların biir çoğu güsel sonuçlar. yaptığı ve başarılı olduğu çok tedavi var gibi görünüyor..
senin tedavin ne zaman başlıyor
Bende izmitteyim ;)

selam canlar opumu oldum geldim çok şükür çok rahat atlattım ama kar mahvetti bizi yollar çok kötüydü yetişemicem diye stresten ölüp ölüp dirildim hepsi rabbimin bir sınavı diye düşünüyorum o yüzden her başıma gelene şükrediyorum Allahım beterinden korusun kaldıramayacağımız yükler de imtahan etmesin bizi. kaç yumurta toplandı söylemediler ama yıkanıp kullanıma hazır hale gelen 10 tane yumurtam olmuş bu akşam arayıp kaçı döllendi bilgi verecekler. heyecanla bekliyorum :KK45::KK45:

selam canlar opumu oldum geldim çok şükür çok rahat atlattım ama kar mahvetti bizi yollar çok kötüydü yetişemicem diye stresten ölüp ölüp dirildim hepsi rabbimin bir sınavı diye düşünüyorum o yüzden her başıma gelene şükrediyorum Allahım beterinden korusun kaldıramayacağımız yükler de imtahan etmesin bizi. kaç yumurta toplandı söylemediler ama yıkanıp kullanıma hazır hale gelen 10 tane yumurtam olmuş bu akşam arayıp kaçı döllendi bilgi verecekler. heyecanla bekliyorum :KK45::KK45:
Hayırlı olsun. İnşallah yarın güzel güzel döllendi haberlerini de alırsın.

Geçmiş olsun. Hepsi güzel güzel embriyolar olsunlar. Sana da çok iyi tutunsunlar :)

Back
X