• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Kızlar korkuyorum :KK43:((
Benim her 2 aşılamamda da test tarihinden 8-9 gün önce adet olmuştum,
Ve şimdide test tarihim 28 şubat ve adet sancısı gibi ağrı giriyo karnıma :KK43:(

Ya iste buda benim hissettigim. Adet gibi agrilar. Belimde agrilar. Hatta rektal kisim bile agrili. Bunlar bana adet hatirlatiyor. Nefret ediyorum ya... Zaten kendimiz dinlemekden dun basigirsindan 6 saat cile cektim. Ya bu ise boyle nasil olacak? Ne cile?

benim bir önceki transferde tam on gün migrenim hiç geçmedi 10.günün akşamı doktor gelip tahlil yaptı değer düşük çıktı serum taktılar.Ben,eşim ve doktor tutmadığına sevindik bile çünkü delirmek üzereydim 2 gün su bile içemedim ağrıdan ama şimdi düşünüyorum ne kadar çok stres yapmışım şimdi tedavideyim daha ama elimden geldiğince sakin olmaya çalışıyorum.Hava çok souk bilyorum ama yürüyüş yapmaya çalış.

Kızlar şimdi aradilar 6 yumurtadan sadece 2 tanesi işlem görmüş :KK43: 1 tanesi dollenmis yarin transfer olacak..2.gun embriyosu olacak yani..dondurmayi da dusunuyorduk ama yapamicaz..cok canim sıkıldı :KK43:
Canını Sıkma bak benim 28 yumurtam toplandı 15 iyi kalite döllenince (morfoloji sorunu var sperm de )geriye içinde bölünen Hücre olan 4 embriyom kaldı 3 gün 2 . Kalite transferim oldu . Rabbimin ol demesine bağlı 1 tanede senin için hayırlı bir evlat olmaya yeter

Canını Sıkma bak benim 28 yumurtam toplandı 15 iyi kalite döllenince (morfoloji sorunu var sperm de )geriye içinde bölünen Hücre olan 4 embriyom kaldı 3 gün 2 . Kalite transferim oldu . Rabbimin ol demesine bağlı 1 tanede senin için hayırlı bir evlat olmaya yeter
canım benımde 28 yumurtam toplandı ve cok ağrim var.sendede öyle olmusmuydu?15 yumurtam döllenmış 3 gün hepsı kalıtelı suan..

Benim şöyle bir tecrübem oldu. İlk tedavimde kan testi verdim bhcg 105 çıktı. Ertesi gün bir idrar testi aldım, hatıra diye saklamak istediğim için, negatif çıktı. Eğer kan testinden önce yapsaydım olmadı diye kendimi çok üzecektim. Bu olaydan iki hafta sonra tekrar yaptım idrar testini işte o zaman çıkmıştı 2. çizgi :) İdrara geçmesi kana geçmesinden uzun sürebiliyor. 6. gün idrar da gören de var, benim gibi 14. gün hamile olmasına rağmen göremeyen de. Beklemek çok zor biliyorum ama şunun şurasında iki gün daha sabretmeye çalış bence.
Aaa doga14 senin ikinci çocuk için mi tedavi? :KK73:

ŞUBAT TÜP BEBEK SON DURUM LİSTESİ

SERSENIS87:HAMILE:anneadayı:

JONGUIL:Tedavi aşamasında:KK49:

KARŞIPENCEREDEKIKARGA:Tedavi aşamasında:KK49:

ADMAD: Tedavi aşamasında:KK49:

BTLSRDR:Tedavi aşamasında:KK49:

DILAYLAY:Tedavi aşamasında:KK49:

DOGA14:Tedavi aşamasında:KK49:

DIANTHUS : 2 Mart test tarihi:KK17:

NURSE51:28 şubat test tarihi:KK17:

GYGRY:28 şubat test tarihi:KK17:

MİNİSSS:27 şubat test tarihi:KK17:

SEVIL35:25 şubat test tarihi:KK17:

MUALLIME54:24 şubat test tarih:KK17:

321BIETEN: 23 Şubat test tarihi:KK17:

NEŞELI41: 21 Şubat test tarihî:KK17:

TUGCESERDAR: 28 yumurta toplandı,15 yumurta döllendi.Beklemede:KK55:

CEREN20: Transfer için adet olmayı bekliyor:KK69:

SPRING2014:9 yumurta toplandı,7 si döllendi.transfer için bekliyor:KK69:

DNZDERYA: 10 yumurta toplandı, 7 tane döllendi. transfer için bekliyor:KK69:

KARPUZCiLEK:6 yumurta toplandı, transfer için bekliyor:KK69:

canim benim bende cok mutlu oldum seninle tanismaktan hatta transfere gonderirken sarilacaktim boynuna :KK66: bebislerin sana sımsıkı tutunacak insallah hersey guzel olacak..test suresine kadar da burada hep beraber dayanicaz.. :KK66:
:KK9:Bizde birileriyle tanisirmiyiz acaba. Sen nerde tedavi görüyorsun canım :KK36:

canım benımde 28 yumurtam toplandı ve cok ağrim var.sendede öyle olmusmuydu?15 yumurtam döllenmış 3 gün hepsı kalıtelı suan..
Canım benim kasıklarımdaki Ağrı dan adım atamadım üzerimi bile eşim giydirdi Ağrı kesici falan da yaptırmadım hayatımda bu kadar ağrım olmamıştı 2 gün sürdü . Ertesi günde işe gittim ama belim bükük çalıştım

Back
X