• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

slm herkese nihayet bugun sonucum cikti fakat ck uzulerek soylemeliyimki aradiklarnda sonuc kocaman bir olumsuz tek bir cumle :KK43::KK61::KK61:

Kızlarr malesef 5. denememde blastosiste rağmen negatif. Sonuç 1.4 çıktı.Rabbim sizlerin tedavilerinizden güzel haberler duymayı nasip etsin inşallah.
Dünkü testi yapmam biraz iyi olmuş kendimi hazırlamış oldum bugüne.
Canım ne diyeceğimi bilemiyorum çok uzuldum. Senin hakkında hep pozitif çıkacak diyë düşünmüştüm. Genetik tarama yaptırdınız mi neden tutunma gerceklesmiyo acaba ? Pıhtılaşma sorunun var mi

slm herkese nihayet bugun sonucum cikti fakat ck uzulerek soylemeliyimki aradiklarnda sonuc kocaman bir olumsuz tek bir cumle :KK43::KK61::KK61:
Çok üzüldüm ya ama umudunu kaybetme arkadaşım hayırlı zamanda kavuşursun inşallah bebeğine. Donmuşların var mi

doktor bizimle gorusecekmis artik arastirma yapsalar bile kim bilir o ne kadara mal olacsk

Embriyo saklama 1195 tl çözme ise 2500 istiyolar napcaz bilmiyorz allha kalmis isimiz

biz 700e dondurduk 2300de çözülme için vericez senin saklama pahalıymış canım inşallah dondurulmuşla bebeğine kavuşursun

Embriyo saklama 1195 tl çözme ise 2500 istiyolar napcaz bilmiyorz allha kalmis isimiz
Bizede dondurulmus 1000 dediler,cozme transfer de 1750 :(
Maddi manevi cok yiprandik ama dondurduk yine de,ya tutmazsa dusuncesi cok korkutuyor,bidaha o kadar ilac almaya gucum de yok.

Canım benim çok üzüldüm ama yılmak yok Allah size maddi manevi güç versin ki tekrar deneyin. Oğluna Allah uzun sağlıklı ömürler versin. Ona sarıl, inşallah kısa zamanda onun da bir kardeşi olur.

Arkadaşlar maalesef üstüste olumsuz haberler aldık ama moral bozmuyoruz. Hadi bakalım listeyi önce dengelememiz lazım sonra da hep hamile fotolarını eklememiz lazım. Umut yitirmek yok. Listeyi coşturalım biraz.:anneadayı::anneadayı::anneadayı: S Sky_sun bu arada emeğine sağlık sürekli güncelliyorsun listeyi. inşallah sana da uğurlu gelir bu liste.

İnşallah güzel haberler alırsınız. Bize de haber ver mutlaka.

İnşallah sıkı sıkı tutunur bebeğin sana canım. Dualarımız seninle. Allah yardımcın olsun.
Evet canım güncel olunca iyi oluyor evet bu aralar üzücü haberler alıyoruz ama inşallah artık güzel haberler alırız insallh;)

ŞUBAT TÜP BEBEK SON DURUM LİSTESİ

SERSENIS87:HAMILE:anneadayı:

MİNİSSS : HAMILE:anneadayı:

JONGUIL:Tedavi aşamasında:KK49:

ADMAD: Tedavi aşamasında:KK49:

DILAYAY:Tedavi aşamasında:KK49:

ASOKA: Tedavi aşamasında:KK49:

DOGA14:Tedavi aşamasında:KK49:

DNZDERYA: 7 Mart test tarihi:KK17:

KARPUZCİLEK:4 Mart test tarihi:KK17:

HLN21:4 Mart test tarihi:KK17:

EGECANYAĞMUR:3 Mart test tarihi:KK17: