• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Gül arkadaşım bendeEkendime gülüyorum :KK49:Hemen kalkmamak gerekiyormus ne zor beee utanctan aglicam çok mu sıkışık giriliyo transfere orta düzey yeter mi
Sakın çok sıkışma ilkinde ben de çok sıkışmıştım çok zor oldu. Dün hemşire özellikle arayıp çok sıkışmayın dedi 4 bardak su içtim çok rahattım transferden sonra 1 saat rahat yattım

Iyi Akşamlar arkadaşlar benim bugün test günümdü Dayanamayıp dün gece Yaptım ve Malesef olumsuz 3. Denememdi 5.gün Bir sonraki hastalığımda dondurulmuşlarla deneyeceğiz

Iyi Akşamlar arkadaşlar benim bugün test günümdü Dayanamayıp dün gece Yaptım ve Malesef olumsuz 3. Denememdi 5.gün Bir sonraki hastalığımda dondurulmuşlarla deneyeceğiz
Kan testi mi yaptın canım erken test yapmış olabilirsin belki bozma moralini hemen kötüyü düşünme

ooooo süpermiş cnm :) eşim kuruyemişçiden almış yarım kilo.. ama tabi kendi mahsülünüzse çok süper olur vede çok sevinirim cnm. ama nasıl yapalım acelesi yok ben bunları bitirene kadar olabilir. ücreti nasıl oluyor cnm..
Canım satmak için soylememistim.hay dilime tüküreyim :KK22:

Sakın çok sıkışma ilkinde ben de çok sıkışmıştım çok zor oldu. Dün hemşire özellikle arayıp çok sıkışmayın dedi 4 bardak su içtim çok rahattım transferden sonra 1 saat rahat yattım
Evet senin taktiğini uygulayim. Zaten 1 bardak şu içsem hemen tuvalete giden bi yapım var:KK70:

:( Ne diyeceğimi bilemiyorum. Allah sabır versin. Bir dahaki deneme için maddi manevi güç versin Rabbim. Vardır bunda da bir hayır..

sagol canım, tuhaf bı duygu cocuk gıbı heyecanlıyım:KK47:

Ne güzel Inşallah herşey Güzel gider kavusursun bebisine..ben tedaviyi başta kabullenememistim, ignelerin 3
Günü alışmaya başlamıştım tup bebek fikrine..senin baştan istekli olman cok iyi stres yapmadan gecirirsen kaliteli yumurtaların olur stres çok etkiliyor..

Back
X