• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

arkadasim bazen sende kendimi buluyorum gercekten :)) sende cok duygusalsin galiba ayni ben dün ben de zirladim baya
dert aynı derman aynı arkadaşım bence bu yüzden birbirimizi yakın buluyoruz :) duygusallık ne kelime bildiğin yürüyen ağlama duvarıyım ben. herşeye ağlayabilirm ama bir taraftan herşeye de umut edebilirim. Allah eşime sabır veriyor adam cennetlik valla benim bu dengesizliğime katlandığı için :)

dert aynı derman aynı arkadaşım bence bu yüzden birbirimizi yakın buluyoruz :) duygusallık ne kelime bildiğin yürüyen ağlama duvarıyım ben. herşeye ağlayabilirm ama bir taraftan herşeye de umut edebilirim. Allah eşime sabır veriyor adam cennetlik valla benim bu dengesizliğime katlandığı için :)
haklisin herhalde ondan :)) evet eslerimizden allah bin kere razi olsun. dün benimki ne dediyse nafile. nekadar dengesizdim dün ay allahim.acidim sonra.daha birde yataga girdi sarildi negatif olursa üzülme diyor :(( simdi yine aglayabilirim

haklisin herhalde ondan :)) evet eslerimizden allah bin kere razi olsun. dün benimki ne dediyse nafile. nekadar dengesizdim dün ay allahim.acidim sonra.daha birde yataga girdi sarildi negatif olursa üzülme diyor :(( simdi yine aglayabilirim
al işte benimkinden birtane daha. offf offff. arkadaşım inşallah sonucumuz pozitif çıkar....

Çok sevindim canım, ben daha değerin katlanıp katlanmadığını görmeden hamilelik takvimi bilem yaptım baksana. Kendimi o kadar alıştırdım ki, bugün ben de tekrar tahlil vereceğim sonuç ne olacak bakalım. İnşallah sağlıcakla pıt pıtları da duyarsın canım

Hersey yolunda gidecek hayirlisiyla inanıyorum ben :cool:

ŞUBAT TÜP BEBEK SON DURUM LİSTESİ

@serzenis87 :HAMILE:anneadayı: 5. Gün embiryosu tek transfer

miniss miniss : HAMILE:anneadayı:

dianthus dianthus : HAMILE:anneadayı:

gygry gygry : HAMILE:anneadayı:

I ilk_snf : HAMILE:anneadayı:

admad admad : tedavi aşamasında:KK49:

dilaylay dilaylay : Tedavi aşamasında:KK49:

AsoKa AsoKa : Tedavi aşamasında:KK49:

S Sky_sun : 12 Mart test tarihi :KK17:

Doga14 Doga14 : 10 mart test tarihi:KK17:

R ravza54 : 9 mart test tarihi:KK17:

@shrkrsgr: 7 Mart test tarihi:KK17:

papyonkilikli papyonkilikli :7Mart test tarihi:KK17:

dnzderya dnzderya : 7 Mart test tarihi:KK17:

miranaz05 miranaz05 : 6 Mart test tarihi:KK17:

@hln21 : 5 Mart test tarihi:KK17:

Karpuzcilek_d Karpuzcilek_d : 4 Mart test tarihi:KK17:

T topik26 : 4 Mart test tarihi:KK17:

E EgecanYagmur : 3 Mart test tarihi:KK17:

Spring2014 Spring2014 : 2 Mart test tarihi:KK17:

sevil35 sevil35 : Negatif :KK43:

M muallime54 : Negatif:KK43:

321bieten 321bieten : Negatif:KK43:

neseli41 neseli41 : Negatif:KK43:

Enigma79 Enigma79 : Negatif:KK43:

nurse51 nurse51 : Negatif :(

@tugceserdar: 28 yumurta toplandı,15 yumurta döllendi.Beklemede:KK55:

ceren20 ceren20 : Transfer için adet olmayı bekliyor:KK69:

btlsrdr btlsrdr :16 yumurta toplandı,11 yumurta döllendi.transfer için bekliyor:KK69:

Back
X