• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

yumurta toplandı transfer için bekliyorum canım yumurta toplama çok sıkıntılı geçti o yüzden transferde durum ne olacak şu an bilmiyorum

ŞUBAT TÜP BEBEK SON DURUM LİSTESİ

@serzenis87 :HAMILE:anneadayı: 5. Gün embiryosu, tek transfer:KK66:

@miniss: HAMILE:anneadayı:

@dianthus : HAMILE:anneadayı: 3. Gün embiryosu,2 tane transfer edildi:KK66:

@gygry : HAMILE:anneadayı:5. Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi:KK66:

@Spring2014: HAMILE:anneadayı:5. Gün embiryosu,2 tane transfer edildi:KK66:

@ilk_snf: HAMILE:anneadayı:

@admad: tedavi aşamasında:KK49:

dilaylay dilaylay : Tedavi aşamasında:KK49:

@AsoKa : Tedavi aşamasında:KK49:

S Sky_sun : 12 Mart test tarihi :KK17:

@Doga14 : 10 mart test tarihi:KK17:

R ravza54 : 9 mart test tarihi:KK17:

@shrkrsgr: 7 Mart test tarihi:KK17:

papyonkilikli papyonkilikli :7Mart test tarihi:KK17:

dnzderya dnzderya : 7 Mart test tarihi:KK17:

miranaz05 miranaz05 : 6 Mart test tarihi:KK17:

@hln21 : 5 Mart test tarihi:KK17:

Karpuzcilek_d Karpuzcilek_d : 4 Mart test tarihi:KK17:

T topik26 : 4 Mart test tarihi:KK17:

@EgecanYagmur: Negatif:KK43:

@sevil35 : Negatif :KK43:

@muallime54 : Negatif:KK43:

@321bieten : Negatif:KK43:

@neseli41: Negatif:KK43:

@Enigma79: Negatif:KK43:

@nurse51 : Negatif :KK43:

@tugceserdar: 28 yumurta toplandı,15 yumurta döllendi.Beklemede:KK55:

@ceren20: Transfer için adet olmayı bekliyor:KK69:

@btlsrdr :16 yumurta toplandı,11 yumurta döllendi.transfer için bekliyor:KK69:

Sıra bizde T topik26 :KK53:

Benimde ağrım feci arttı suan Regl dönemi mi yaşıyorum sanki eve gidip yatıcam inşallah gelmez..belimde feci agriyor..hafiflemezse ilaç alacak kıvama geldim :KK43:
Ben de aynıyım canım yaa bi önceki ağrılar bitip şimdi adet sancılarım başladı ve çok gerildim işten geldim geleli ağlıyorum eşimde kızıyo bebişleri üzüyorsun diye.

Ben de aynıyım canım yaa bi önceki ağrılar bitip şimdi adet sancılarım başladı ve çok gerildim işten geldim geleli ağlıyorum eşimde kızıyo bebişleri üzüyorsun diye.

Hayirlisiyla bitseydi bu haftada..evet aslında esin haklı ama seninde elinde değil ki aglamamak ama pozitif düşün uzan mümkün olduğunca..ben iste bütün gün oturuyorum heralde ondan kötü oldum..sen bekleyecek misin 7sini test için canım?

keseyi gördün yanlış anlamadıysam.hayırlı olsun gözün aydın. Ben de 4 şubatta transfer oldım.aynı gün seninle tesadüf.. Kalp atışı için ne zmn gideceksin belli mi merak ettim. Beni bu cuma çağırdı kalp atışı için de...brz erken gibi geldi bana.
Ben kalp atışını da bugün duydum canım :)

Bnm transferle beraber 10.gunum cnm ve kendimi biliyorum geldi gelecek kirmizilar:KK43:
Transferden hemen once evimizi degistirdik,esimin bazi kitaplari vardi,kucuk koliye koyup bos kalan odanin bi kosesine koyalim Dedi,hyr dedim bebegim gelecek hicbirsey istemiyorum bu odada,perdesini taktim oylece duruyor.cama cikip yeteeer diye bagirasim var.:mad: Ablam gecen ay "istenmeyen" bebek dünya getirdi onlarin deyimiyle..ben ise 8 yildir resmen yirtindim olmuyor.
Ya Rab sabir.
Canim nie böyle yapion yapma herseyin hayirlisi bak benim kuzenim 18 yil bekledi bi bebegi oldu iki ay yasadi öldü yasadiklarin hic kolay degil hicbirimizin kolay degil arkadasimm ama sen sabret sakin ol tevekkül et gûclü olki bebisin umutlarin hep güclü olsun

Back
X