• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

yalnız ben de şimdi kendi rumuzumu düşündüm ahahahah.... :)) aman diyim beni karga gibi düşünmeyin lakin en sevdiğim kuş da kendisi oluyor :)))
:) :) :) ay çok hoşsun , hiç öyle bakmadım valla rumuzuna şekerim. Yok senin de kalbinin güzelliği yazılarınla yansıyor bizlere merak etme.

Yaaa cok heyecanliyimmm ben ya.. İlkkk defaa deniyoruzzz ve sonucuuu coook coook merak ediyorummm. Aklimaa geldikcee karnima agrilar giriyo ama kizlar benimm belirtim yok. Bi tek dun 2. Gunumde yanii sankii adet sancisii gibii ara ara agrim olduu ama tam tarif edebilcegim bi agri
Belirtilere takılma canım, çok yanıltıcı olabiliyor. Belirti olmasına gerek yok ayrıca

günaydın kızlar hepinizin cuması mübarek olsun allahım bu güzel günün hürmetine kalbimizdeki dualarımızı kabul etsin inşallah hadi bakalım cuma günleri Peygamber Efendimiz adı anıldığında selamımız cebrail a.s vasıtasıyla direk gidermiş hamilelerimizin saglıklı evlatlarını kucaklarına almaları için , bizim gibi anne adaylarınında bebişlerine kavuşmaları için salavat gönderelim peygamber efendimize ...... (okuyanlar yazsın .... :)
Okudum canım, ayrıca hepimiz için Selavati tefriciye okudum. Birde hepinize tavsiye edecğim bir dua var. Fetih suresi, okuma şekli farklı. Her ne dilek için okunursa okunsun o dilek kabul olurmuş. İnternetten okunuş şeklini bulamazsanız yazarım.

günaydın kızlar hepinizin cuması mübarek olsun allahım bu güzel günün hürmetine kalbimizdeki dualarımızı kabul etsin inşallah hadi bakalım cuma günleri Peygamber Efendimiz adı anıldığında selamımız cebrail a.s vasıtasıyla direk gidermiş hamilelerimizin saglıklı evlatlarını kucaklarına almaları için , bizim gibi anne adaylarınında bebişlerine kavuşmaları için salavat gönderelim peygamber efendimize ...... (okuyanlar yazsın .... :)
100 okudum arkadaşım okudukça yazarız

belirti arama kimisinde adet sancısı oluyor kimisinde hiçbirşey olmuyormuş. şuanki ağrıların daha çok ilaçtan rahim duvarın kalınlaşıyor şuanda :KK66: opunu transferden önce olduysan onun da ağrısı olabilir.

Evet buyuk ihtimal dedigin gibi ilaclardan olabilir .. Neyse bakalimm bekliyoruz gorucez :)

ben bugün tekrar kan tahlili yaptırıcam :KK66: birazadn çıkarım. evimin yanı zaten. yine heycanlandım. dr test gününü bekle dedi ama benim gibi acele taze durur mu? rüyalarımda millete whatsapptan bhcg tahlili gönderiyorum.
İnşallah güzel güzel büyüyordur bebişin..Güzel güzel katların olsun..

kızlar, doktor bana dedıkı yumurtan cok oldugu ıcın agrın olacak dedı, bu agrı dedıgı ığne vurulduğu zaman mı oluyor ki benım bugun son iğnem hiçbir ağrım yok, yoksa catlatma iğnesinden sonramı oluyor ağrı?

ben bugün tekrar kan tahlili yaptırıcam :KK66: birazadn çıkarım. evimin yanı zaten. yine heycanlandım. dr test gününü bekle dedi ama benim gibi acele taze durur mu? rüyalarımda millete whatsapptan bhcg tahlili gönderiyorum.

Ayy cok heyecanlii:)) bence sonucun cok cok guzel cikcakk katlanmis olarak:)

ŞUBAT TÜP BEBEK SON DURUM LİSTESİ

@serzenis87 :HAMILE:anneadayı: 5. Gün embiryosu, tek transfer:KK66:

miniss miniss : HAMILE:anneadayı:

dianthus dianthus : HAMILE:anneadayı: 3. Gün embiryosu,2 tane transfer edildi:KK66:

papyonkilikli papyonkilikli : HAMILE:anneadayı: 3. Gün embiryosu transfer edildi:KK66:

izmirinsani izmirinsani : HAMILE:anneadayı:3. Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi:KK66:

gygry gygry : HAMILE:anneadayı:5. Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi:KK66:

Spring2014 Spring2014 : HAMILE:anneadayı:5. Gün embiryosu,2 tane transfer edildi:KK66:

A ahalli : HAMILE:anneadayı: 5. Gün embiryosu transfer edildi:KK66:

I ilk_snf : HAMILE:anneadayı:

Karpuzcilek_d Karpuzcilek_d : HAMILE:anneadayı:2. Gün embiryosu transfer edildi:KK66:

admad admad : tedavi aşamasında:KK49:

@duyibo: tedavi aşamasında:KK49:

astaravistama astaravistama : Tedavi aşamasında:KK49:

dilaylay dilaylay : Tedavi aşamasında:KK49:

AsoKa AsoKa : Tedavi aşamasında:KK49:

T timse : 14 mart test tarihi:KK17:

S Sky_sun : 12 Mart test tarihi :KK17:

Doga14 Doga14 : 10 mart test tarihi:KK17:

R ravza54 : 9 mart test tarihi:KK17:

@shrkrsgr:7 Mart test tarihi:KK17:

@dnzderya: Negatif:KK43:

miranaz05 miranaz05 : Negatif:KK43:

@hln21 : negatif:KK43:

T topik26 : Negatif:(

E EgecanYagmur : Negatif:KK43:

sevil35 sevil35 : Negatif :KK43:

M muallime54 : Negatif:KK43:

321bieten 321bieten : Negatif:KK43:

neseli41 neseli41 : Negatif:KK43:

Enigma79 Enigma79 : Negatif:KK43:

nurse51 nurse51 : Negatif :KK43:

@tugceserdar: 28 yumurta toplandı,15 yumurta döllendi.Beklemede:KK55:

ceren20 ceren20 : Transfer için adet olmayı bekliyor:KK69:

btlsrdr btlsrdr :16 yumurta toplandı,11 yumurta döllendi.transfer için bekliyor:KK69:

T tugba88guler : 28 yumurta toplandı, 16 tane döllendi. Transfer için bekliyor:KK69:

miranaz05 miranaz05 ve T topik26 Allah ikinize de sabırlar versin. İnşallah vakti saati geldiğinde güzel kuzularınıza kavuşursunuz.

Geçen yazmıştım, bir radyo programında dinledim. Çocuk sınavdır diyor, Allah vermez sınar, verir sınar, verdiğini alır yine sınar. Hepimize kendi çektiğimiz dert ağır geliyor o kesin ama emin olun ki bunların en ağırı hangisidir derseniz verdiğini almasıdır Allahın. Hiç ama hiç isyana yaklaşmayalım. Eğer inanıyorsak mükafatını göreceğimize de inanalım. Biz elimizden geleni yapıyoruz, inşallah Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın. Şu Cuma gününde ettiğimiz hayır duaları kabul etsin.

Back
X