• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

çok özür dilerim sizden dünden beri çok kötüyüm giremedim malesef benim sonucumda negatif 3.denememdi artık hiç ümidim yok benim :KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42:
ah canim ümidini yitirme. dile kolay biliyorum ama rabbimin hazinesinde cok. o ol derse hersey olur. insallah zamani geldiginde sende saglicakla evladina kavusursun insallah.

Gunaydin arkadaslar Allah hepinizin kucaginiza yavrularinizi almayi nasip eder insallah Onlarin mis gibi kokularini pamzktan yumsak kadife gibi canlarini opmeyi size nasipetsin Allah Hepiniz HAKKINIZI HELAL EDIN.Allahim bana cok gordu cok uzgunum kirginim canim aciyo Sabah uayandim aynada kendimi taniyamadim agzim gozum sismis kendimi toparlamam gerekiyo zaten gurbetteyim ailem yok yanimda onlar Turkiyedeler nasil bunu atlatacagim bilmiyorum canim kocacim yanimda uzulemiyo bile bana teselli vermeye calisiyo onunla omuz omuza verip atlatacagiz insallah.artik bugun tlf de herkese anlat isin yoksa Allahim bana guc sabit versin kimsenin kalbini kirmayim offfffff offfffff
canim :( gurbetlik zor. insallah en tez zamanda türkiyeye ailnenin yanina tatile gidip kafani dagitma imkani bulursun. test günüm de ben de kendi kendime dedim her ne olursa olsun allaha bin sükür ki yanimizda eslerimiz var. sabirla bekliyorlar. anladigim kadariyla seninde cok anlayisli bir esin var. rabbim bozmasin. bana cok gördü diye sakin düsünme. rabbimden biz hayirlisini istiyoruz. duana kocaman bir amin ama sirf bizim icin degil senin icinde hepimiz icin. allahin izniyle seninde bigün evladina gelicek insallah.dua et arkadasim, allaha sigin. rabbim ne eylerse güzel eyler..

kızlar mrhaba carşamba günü bendende 12 tane yumurta toplandı 8tanesi döllenmiş 4tanesinin kalitesi çok iyimiş pazartesi 5.gün embriuosu olarak transfer etmeyi düşünüyorlar nasip olursa.çok heyecanlı bekleyiş bunlar rabbim inşallah hepimizin yüzünü güldürür :KK24:

kızlar mrhaba carşamba günü bendende 12 tane yumurta toplandı 8tanesi döllenmiş 4tanesinin kalitesi çok iyimiş pazartesi 5.gün embriuosu olarak transfer etmeyi düşünüyorlar nasip olursa.çok heyecanlı bekleyiş bunlar rabbim inşallah hepimizin yüzünü güldürür :KK24:
Amin canım hepimiz için AMİNNN

amiiiin hepimize insallah. saglikla büyüsünler insallah

GÖZÜN AYDIN CANIM ALLAHIM YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN İNŞ.

Hayırlı Cumalar kızlar, nasılsınız? Opusu, transferi, testi olan herkesi kucaklıyorum :KK19:Allah bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine kalbimizden geçen tüm dileklerimizi kabul etsin inşallah.
Negatif alanlara sabır ve güç diliyorum. Kader arkadaşlarım benim hepinizi öpüyorum:KK36:

Back
X