• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Desteğiniz için hepinize teşekkür ederim arkadaşlar ..sakın üzülmeyin ben üzülmedim hep hayırlısı sağlıklısı için dua ettim ..demekki rabbim dualarımı kabul etti diye düşünüyorum..boşuna demedik dimi herşeyin hayırlısı diye...

Benim eşimin lafıdır istediği bir şey olmadığında "ben bir şey istedim Rabbim başka bir şey istedi" diye. Allah gönlündekini senin için hayırlı kılsın inşallah.

Desteğiniz için hepinize teşekkür ederim arkadaşlar ..sakın üzülmeyin ben üzülmedim hep hayırlısı sağlıklısı için dua ettim ..demekki rabbim dualarımı kabul etti diye düşünüyorum..boşuna demedik dimi herşeyin hayırlısı diye...
maşşalllaahhhh... kocaman bir kalbin var....

İnançlı arkadaşım benim allahım en hayırlı zamanda en hayırlı evladı nasip etsin daha zamanı var demekki ama bu şekilde düşünmene sevindim sabrın sonu selamettir ....

Kuzkar bişey sormak istiyorum embriyo dondurma işleminin maliyeti nedir acaba dr.gerekli görürüse hazırlıklı olalım :)

Kuzkar bişey sormak istiyorum embriyo dondurma işleminin maliyeti nedir acaba dr.gerekli görürüse hazırlıklı olalım :)
cnm merkezden merkeze degisiyo mesela ben dondurma islemine 1200 verdik ve bide bunun cozme islemi var onada 2000 2500 tl arasi degisiyo

ŞUBAT TÜP BEBEK SON DURUM LİSTESİ

@serzenis87 :HAMILE:anneadayı: 5. Gün embiryosu, tek transfer:KK66:

miniss miniss : HAMILE:anneadayı:

dianthus dianthus : HAMILE:anneadayı: 3. Gün embiryosu,2 tane transfer edildi:KK66:

papyonkilikli papyonkilikli : HAMILE:anneadayı: 3. Gün embiryosu transfer edildi:KK66:

izmirinsani izmirinsani : HAMILE:anneadayı:3. Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi:KK66:

gygry gygry : HAMILE:anneadayı:5. Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi:KK66:

Spring2014 Spring2014 : HAMILE:anneadayı:5. Gün embiryosu,2 tane transfer edildi:KK66:

A ahalli : HAMILE:anneadayı: 5. Gün embiryosu transfer edildi:KK66:

I ilk_snf : HAMILE:anneadayı:

Karpuzcilek_d Karpuzcilek_d : HAMILE:anneadayı:2. Gün embiryosu transfer edildi:KK66:

admad admad : tedavi aşamasında:KK49:

@duyibo: tedavi aşamasında:KK49:

astaravistama astaravistama : Tedavi aşamasında:KK49:

dilaylay dilaylay : 17 mart test tarihi:KK17:

AsoKa AsoKa : 17 mart test tarihi:KK17:

T timse : 14 mart test tarihi:KK17:

S Sky_sun : 12 Mart test tarihi :KK17:

Doga14 Doga14 : 10 mart test tarihi:KK17:

R ravza54 : 9 mart test tarihi:KK17:

aysesahra aysesahra : Negatif:KK43:

@dnzderya: Negatif:KK43:

miranaz05 miranaz05 : Negatif:KK43:

@hln21 : negatif:KK43:

T topik26 : Negatif:KK43:

E EgecanYagmur : Negatif:KK43:

sevil35 sevil35 : Negatif :KK43:

M muallime54 : Negatif:KK43:

321bieten 321bieten : Negatif:KK43:

neseli41 neseli41 : Negatif:KK43:

Enigma79 Enigma79 : Negatif:KK43:

nurse51 nurse51 : Negatif :KK43:

@tugceserdar: 28 yumurta toplandı,15 yumurta döllendi.Beklemede:KK55:

ceren20 ceren20 : Transfer için adet olmayı bekliyor:KK69:

btlsrdr btlsrdr :16 yumurta toplandı,11 yumurta döllendi.transfer için bekliyor:KK69:

T tugba88guler : 28 yumurta toplandı, 16 tane döllendi. Transfer için bekliyor:KK69:

cnm merkezden merkeze degisiyo mesela ben dondurma islemine 1200 verdik ve bide bunun cozme islemi var onada 2000 2500 tl arasi degisiyo
Teşekkür ederim canim tahminimden daha pahaliymis ben kadıköy Acıbadem de ysptiriyorum tedavimi orassida daha ucuz değildir verdiğin fiyattan:(

ŞUBAT TÜP BEBEK SON DURUM LİSTESİ

@serzenis87 :HAMILE:anneadayı: 5. Gün embiryosu, tek transfer:KK66:

miniss miniss : HAMILE:anneadayı:

dianthus dianthus : HAMILE:anneadayı: 3. Gün embiryosu,2 tane transfer edildi:KK66:

papyonkilikli papyonkilikli : HAMILE:anneadayı: 3. Gün embiryosu transfer edildi:KK66:

izmirinsani izmirinsani : HAMILE:anneadayı:3. Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi:KK66:

gygry gygry : HAMILE:anneadayı:5. Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi:KK66:

Spring2014 Spring2014 : HAMILE:anneadayı:5. Gün embiryosu,2 tane transfer edildi:KK66:

A ahalli : HAMILE:anneadayı: 5. Gün embiryosu transfer edildi:KK66:

I ilk_snf : HAMILE:anneadayı:

Karpuzcilek_d Karpuzcilek_d : HAMILE:anneadayı:2. Gün embiryosu transfer edildi:KK66:

admad admad : tedavi aşamasında:KK49:

@duyibo: tedavi aşamasında:KK49:

astaravistama astaravistama : Tedavi aşamasında:KK49:

dilaylay dilaylay : 17 mart test tarihi:KK17:

AsoKa AsoKa : 17 mart test tarihi:KK17:

T timse : 14 mart test tarihi:KK17:

S Sky_sun : 12 Mart test tarihi :KK17:

Doga14 Doga14 : 10 mart test tarihi:KK17:

R ravza54 : 9 mart test tarihi:KK17:

aysesahra aysesahra : Negatif:KK43:

@dnzderya: Negatif:KK43:

miranaz05 miranaz05 : Negatif:KK43:

@hln21 : negatif:KK43:

T topik26 : Negatif:KK43:

E EgecanYagmur : Negatif:KK43:

sevil35 sevil35 : Negatif :KK43:

M muallime54 : Negatif:KK43:

321bieten 321bieten : Negatif:KK43:

neseli41 neseli41 : Negatif:KK43:

Enigma79 Enigma79 : Negatif:KK43:

nurse51 nurse51 : Negatif :KK43:

@tugceserdar: 28 yumurta toplandı,15 yumurta döllendi.Beklemede:KK55:

ceren20 ceren20 : Transfer için adet olmayı bekliyor:KK69:

btlsrdr btlsrdr :16 yumurta toplandı,11 yumurta döllendi.transfer için bekliyor:KK69:

T tugba88guler : 28 yumurta toplandı, 16 tane döllendi. Transfer için bekliyor:KK69:
Kizlar negatif sonuclarla pozitifler sonuc sayisi yakin sayilir birbirine. Hadi daha sonuc almayan arkadaslar hamile fotolari ile donatalim listeyi. Donatalim ki negatif sonuc alan arkadaslara da tekrar denemek icin cesaret olsun.Allah yardimcimiz olsun.

Kizlar negatif sonuclarla pozitifler sonuc sayisi yakin sayilir birbirine. Hadi daha sonuc almayan arkadaslar hamile fotolari ile donatalim listeyi. Donatalim ki negatif sonuc alan arkadaslara da tekrar denemek icin cesaret olsun.Allah yardimcimiz olsun.
Evet canım başarı % 50 inşallah bundan sonra hep pozitif haberler alırız sıra bize geliyor çok korkuyorum:(

Evet canım başarı % 50 inşallah bundan sonra hep pozitif haberler alırız sıra bize geliyor çok korkuyorum:KK43:

Canimm sonuc gunun seninkiyle ayni :) bnmde 12 mart. Benide listeye eklebilirsin.. Gunler nasil gecicek bilmiyorummm olumluu sonucu dusununce icim icime sigmiyo ama ya olumsuz olursa diyorm o zmnda icim daraliyoo :(( nasill gecicek bu zaman:)

Korkma canim. Allahin izniyle hamilesin icime doguyor. Zaten tup bebek tutma oranini % 50-60 demisti doktorum.bizim listeden bile bu gorunuyor.
Amin canım inşallah evet başarı şansı yarı yarıya insallh rabbim bu güzel duyguyu yaşatır bize ;) dünyaya yeniden gelmiş gibi olacağım kesin;)

Back
X