• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Aminn kuzum insallah benim 4 yigenim var üc cicegim bir böcegim diorum anneme üzülme benim yok die benim 4 tane evladim var onlar uzun ömûrlû olsun diorum teyzelik hissi yasiorum ablamlarda dioki evladin olsun öyle demezsin die Allah kimsenin kucagini bos birakmasin sinir krizi gecirme dönemlerini herkese nasib etsin okul uykusuzluk beklemme vs:KK19:
Amin canim insallah ALLAHIM DUY BIZIDE NE OLUR BENIM GIBI YUREGI YANAN ARKADASLARIMIN BENIM YANGININI GOR YARRABBIMMM TEZ ZAMANDA ANA OLMAYI NASIP ET YARABBBIMMMMMM AMIIINNNN

Ben alayim 3,5 kabul ediyorum onlarin sesleriyle evimin neselenmesine :)

İnşallah canim ya :)
Demin bi arkadasla karislastik beraber eve donerken civile gittik,cocuguna pijama takimi almis degisime götürdü,Allahim ne guzel bebek asyalari varmış:) bakip bakip dualar ediyordum icimden Allahim bana da en gec 1 yila kadar gelip burda bebegime alisveris yapmayi nasip et dedim :))
Bide guzel guzel bebisler vardi anneleriyle babalariyla,Rabbim bağışlasın bize de nasip etsin dedim surekli :) hele bi tane yakisikli bebisle surekli goz goze geldik ki miss:nazar::nazar::nazar:
:KK15:

Herkese tekrar merhaba :)

Yazdıklarınızı okumak çok keyifli. Ben yeni 40 yaşıma girdim. Aslen Bandırma'lıyım ama uzun süredir İstanbul'da yaşıyorum. Esasında Fizik Mühendisiyim ama 10 yıldır denizcilik sektöründe hasar uzmanlığı yapıyorum. 5 ay önce bu bebek işleri için işten ayrıldım. Evden daha basit işler yapıyorum şimdi, İngilizce çeviri vs yapıyorum.

Eğer İstanbul'a gelme imkanınız olursa sizlerle tanışmaktan mutluluk duyarım.

Sevgiler..
cok mutlu oluyorum ben de yazdiklarinizi okudukca:KK68:

Herkes bir birine yakın yerde yaşıyor tanışma fikri çok iyi:KK31:ama peki ben ne yapacam tek kaldım burda bebeklerimle:KK42:
Ankaradaydin sen degil mı? Ben ara ara is icin geliyorum aslında.

Ama bence topik olarak Eskişehir turu yapsak olur :) gezdirecekler de var aramızda :)

Back
X