Canlarım merhaba, yazamasam da her yazılanı okuyorum muhakkak, kulaklarım da arada bir çınlıyor zaten
Öncelikle
NursELmira
minicik keseyi görmene çok sevindim canım, sen gönlünü ferah tut, minişinle konuş, Allahın izniyle dünyanın en güzel sesini, pıt pıtları duyacak ve bir vücutta iki kalp taşımanın heyecanını yaşayacaksın inşallah.
papyonkilikli
canımcım çok geçmiş olsun minik prensesime. Soğan gerçekten çok etkili. Ben ve eşim grip olmuştuk. Her ne kadar maskeyle dolaşsakta bebişe geçebilirdi. Oturma ve yatak odasına kesilmiş soğan koydum ve daha fazla emzirdim. Çok şükür oğluşa bulaşmadan iyileştik. Çorabının içine soğan koymayı da deneyebilirsin. Rabbim şifa versin miniğime, öpüyor onu teyzesi.
4
4343
Ah canım çok az kaldı. Heyecanlı bekleyişler bir başka güzel. Allahım sağlıcakla kavuştursun kucağına.
R
ravza54
Oh maşallah kocaman olmuşsunuz canım benim. Ay sürekli huy değiltiriyorlar cancağzım. Biz de bugün tam 4 aylık olduk teyzesi.Şapur şupur parmak emiyoruz, kahkahalarla gülmeye başladık, zıplamaya bayılıyoruz, o minicik elleri kullanmaya başlaması yokmu, uzanıp yakalamaya çalışmasına bayılıyorum ve her yeni keşiflere açığız. Allahım, Yüce Rabbim isteyen herkese ve bu topikteki tüm canlarıma bu duyguları yaşatsın inşallah.