Nautilus
ben de yazayim burada kalsin. 0.4luk kullandim biliyorsun halen kullaniyorum. transferle basladim. coraspin degil bebe aspirini kullndim ben ama her transferde benim dr um verdi. biliyorsun kanamam oldu 4 hafta surdu o esnada bee aspirinini biraktik am igne devam etti sonrasinda tahlilin sonucu cikti.
gebelik sonrasi yasannlari biliyorsun o esnada gorustugum dr klp damar cerrahi bana malesef pihtilasma sorunlarinda gebelikle ilgili sorunlar oluyor demisti bos gebeligi ogrenince. yine baska bi dr bu ic hastaliklari (bu ara dr larla kankiyiz biliyorsun)(sukrolsun Allah beyerinden saklasin)pihtilasma gebe kalmayi zorlastirabiliyor demisti. kimbilir belki de su zaaaa kadar ki kayiplarin bunlarla ilgilidir ve bundan sonraki surecte hersey normale doner ve saglikla hayirla evladini kucagina alirsin. ben herseyin cok guzel olavagina inniyorum...
canim o sorunlari herkes yasiyor insaallah en kisa zamanda rahatlarsin opuyorum melegimizi...
canim dusuk riskin mi var? proluton ben de kullandim 1.5 ay her hafta birtane. cok sislik yapiyor cok yagli bir ilac patetes tarlasi gibi olmustu popom :) buz koymustum ben anca izaan gecmisti acisi sisligi.