• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

NursELmira NursELmira
S Sky_sun
papyonkilikli papyonkilikli
sultan1356 sultan1356
aysesahra aysesahra
Nautilus Nautilus
4 4343
dnzderya dnzderya
canlarım o zaman 4444 salatı tefriciye ile dua zincirimizi başlatıyorum.
katılmak isteyen adını göremediğim başka canlar varsa hemen eklerim . haftaya pazartesiye kadar ne kadar alacağınızı bana bildirin kalanını ben tamamlarım herkes için. yeterki çorbada tuzunuz bulunsun birbirimize birer amin diyelim. hepinizi çokkkkkkkkkkk seviyorum:KK200::KK200::KK200:

NursELmira NursELmira
S Sky_sun
sultan1356 sultan1356
aysesahra aysesahra
Nautilus Nautilus
4 4343
dnzderya dnzderya
katılmak isteyen adını göremediğim başka canlar varsa hemen eklerim . haftaya pazartesiye kadar ne kadar alacağınızı bana bildirin kalanını ben tamamlarım herkes için. yeterki çorbada tuzunuz bulunsun birbirimize birer amin diyelim. hepinizi çokkkkkkkkkkk seviyorum:KK200::KK200::KK200:
Canım çok iyi düşünmüşsn Allah razı olsun. Fakat sanırım benden daha önce gidiyrsn tedaviye ben daha kan değerlerimi toparlamak için ilaç kullanıyorum. Temmuz gibi olacak benim tedavim. Önce senden başlayalım bence ya da isteyen başka bi arkadaş varsa..

o
NursELmira NursELmira
S Sky_sun
sultan1356 sultan1356
aysesahra aysesahra
Nautilus Nautilus
4 4343
dnzderya dnzderya
canim simdilik bana 100 yaz. okudukca haber veririm. regl oldum bikac gune biter baslarim insallah. okudukca alirim olur mu?

NursELmira NursELmira
S Sky_sun
sultan1356 sultan1356
aysesahra aysesahra
Nautilus Nautilus
4 4343
dnzderya dnzderya

Canım bana şimdilik bir sayı yazma ben okuyup sana bildiriyim. Bu ara çok yogunum fırsat buldukça okuyup sana sayı söylerim. Son karar kime okunacak? Onun adı ve bebis dileği ile niyet edeyim.

Canım çok iyi düşünmüşsn Allah razı olsun. Fakat sanırım benden daha önce gidiyrsn tedaviye ben daha kan değerlerimi toparlamak için ilaç kullanıyorum. Temmuz gibi olacak benim tedavim. Önce senden başlayalım bence ya da isteyen başka bi arkadaş varsa..
canım benim Allah hepimizden razı olsun benim de transferim Temmuzda olacak ilk sen geçtin kalbimden senle başlayalım benle devam ederiz inşallah

HAYDİ BİSMİLLAH DOLSUN GÖBİŞLER GELSİN BEBİŞLER:anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anne::anne::anne::anne::KK46::KK46::KK46::KK46:

TEMMUZDA TEDAVİYE BAŞLAYACAK NURSELİMİZ İÇİN NİYET ETTİK 4444 SALATI TEFRİCİYE

NursELmira NursELmira
S Sky_sun
papyonkilikli papyonkilikli ....................100+
sultan1356 sultan1356
aysesahra aysesahra ..........................100+
Nautilus Nautilus ............................sayı verecek
4 4343
dnzderya dnzderya ...............................444+

OKUNAN................................644

KALAN...................................2800

Canım ne zamana kadar okuyoruz belli bi tarih var mı yoksa şu zamana kadar ne kadar okuduysak mı? Benim içinde 200 yazalım canm ozaman. Bende okudukça söylerim. Kalan olursa ben dağıtabilirm anneme teyzeme falan

Canım ne zamana kadar okuyoruz belli bi tarih var mı yoksa şu zamana kadar ne kadar okuduysak mı? Benim içinde 200 yazalım canm ozaman. Bende okudukça söylerim. Kalan olursa ben dağıtabilirm anneme teyzeme falan
haftalık bitirsek iyi olur sanki olmazsa 10 günde falan döneriz bakalım duruma kalana da son gün bakar dağıtırız:KK66:

HAYDİ BİSMİLLAH DOLSUN GÖBİŞLER GELSİN BEBİŞLER:anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anne::anne::anne::anne::KK46::KK46::KK46::KK46:

NursELmira NursELmira .......................200+
S Sky_sun
sultan1356 sultan1356
4 4343

OKUNAN................................844

KALAN...................................2600

NursELmira NursELmira .......................200+
S Sky_sun ................................500+
sultan1356 sultan1356
4 4343

OKUNAN................................1.344
KALAN...................................3.100

Back