Bak kuzum benim kizim 3 aylikti basini tartaniodu ellerine bakmiodu hep bi tarafina bakiodu ismine tepku vermiodu temas ii kuruodu hareketliydi dok. Bana senin kizin kafasini tartamio ilerde sorun olur dedi Allah korusun hic takmadim bi fizik ve terapi dok. Gòtúrdùm dedi hep bi tarafa bakio basini bi tarafa sonuna kadar cevirmio ii degil dedi yok tutamion dedi egsersiz yaptik ve emin ol hic dediklerine takmadim her bebek kendine gòre gelisir dedim sabrettim biz bir bucuk ayliktik konusanlara cevap vermeye calisiodu ilginc ama gercek ve 4 ayliktik kafasini kaldirmaya basladi bide tartamiodu diolardi ve dònmeye basladi hatta dok cok sasirdi cok hareketli ii dedi ve 5 aylikti ellerine bakti hatta 4 aylikken birseyleri tutmaya kavramaya baslamisti yani erken yapmasi gereken seyleri hep gec gec yapmasi gereken seyleri erken yapti bak olabilir sen yinede icim rahat etsin diosan bi uzmana cikar kafasindan ama korkma hep takip et findigimi bak biz ne dis cikardik ne emeklioruz tek basinada su 3 haftadir oturuo desteksiz ben onu 5. Ci ayi bitimine dogru kucagimda oturtmaya basladim erken oturtmadim hic bak tskip et kiyaslamadan bebeginin farkli gelisimlerini bulacaksin benimki ayagini agzina hic gòtùrmedi yeni yeni yapio ve biz 7 bucuk ayligiz 22 de tam sekiz olcazCanim benm Allahim evlatlarimiza saglik sihhat versin her doktora gittigimde yeni biset duyuyorum .benim kiz hep sol tarafini bakiyo sag elini hareket ettiriyo ama agzina fln goturmuyo .doktora soyledik oda beyninine ultroson yaptisag tarafinda az bi su var dedi .ama o herkesfe olabilir dedi .doktor oyle soylesede moralim cok bozuldu.tam basini tutamiyo daha .be bileyim bobregiydi kalbiydi beyniydi derken hersey ust uste geliyo.doktor herkesde olabolir diyo ama bilmiyom artik hatta sordu ellerini ortada birlestiriyomu diye bende yok daha yeni yeni agzina goturuyo onuda sol eliyle yapiyo dedim .Allahim herkese saglikla sihhatli nasip etsin .senin bebis nasil kuzum .kac aylik donmeye basladi .Allahim saglikla buyusun insallah
) internetsiz güzelce kafa dağıttım bebeğimi almaya hazırım
sizler nasılsınız