• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Canlarım günaydın hakkınızı helal edin anlaşılmamışım evet dün kan verdim ve sonuç negatif çıktı yani bi değer yok 1,2 den küçük diye belirtmişler yani 0 iki günde yükselmesi de imkansız umudum yok ama çarşamba gün tekrarlayacam testi. iğneye bile devam etme hususunda tereddüt yaşadım ama iki gün daha yapayım dedim dualarınızı desteklerinizi hepinizin güzel yüreğini çok iyi biliyorum Allah hepinizden razı olsun
ümidini kaybetme canım benim her son yeni bir başlangıç
allah yardımcın olsun
sen güçlü kadınsın ilaçlarını bırakma allahtan ümit kesilmez

Canlarım günaydın hakkınızı helal edin anlaşılmamışım evet dün kan verdim ve sonuç negatif çıktı yani bi değer yok 1,2 den küçük diye belirtmişler yani 0 iki günde yükselmesi de imkansız umudum yok ama çarşamba gün tekrarlayacam testi. iğneye bile devam etme hususunda tereddüt yaşadım ama iki gün daha yapayım dedim dualarınızı desteklerinizi hepinizin güzel yüreğini çok iyi biliyorum Allah hepinizden razı olsun
Canim benim sana bakmak ucin girmistim ne deyecegumi bilmiyorum Allahim vakti saati geldiginde muhakkak verir.insallah carsambaya gusel haberler donersin be olur olur Allahin dedihi olur .umudunu yitirme tatlim

Canım sen neler yapyrsn ne zamandr yoksun özletysn kendini. Arada ses ver bize.. Hep dua edyrm Allahım hepimizin yüzünü güldürsn diye
Amin canim insalh hepimizin yuzu gulecek salih ve saliha evlatlarimizla ben calisyorum yogun is temposu herhangi bi tedavi ilac kur kullanmiyorum herseyi oluruna birakmisim varsa nasibimzde olacak elbet diyorum duam bu tesellim bu rabbim neylerse guzel eyler sen nasilsin arkadsim arada bakiyorum canlarim kimler neler yapmis die boyle anliycagin

Amin canim insalh hepimizin yuzu gulecek salih ve saliha evlatlarimizla ben calisyorum yogun is temposu herhangi bi tedavi ilac kur kullanmiyorum herseyi oluruna birakmisim varsa nasibimzde olacak elbet diyorum duam bu tesellim bu rabbim neylerse guzel eyler sen nasilsin arkadsim arada bakiyorum canlarim kimler neler yapmis die boyle anliycagin
Aynen canım mevlam neylerse güzel eyler.. Bizm yumrtalıklar alarmda olduğu için acele etmeliyiz diyır dokotrlar o yüzden bi oluruna bırakamıyoruz:( 3. Tedaviye başladık bizde inşallah hayrlısyla güzel olur bu sefer.. Senden de bi süpriz duyarız inşallahh

Merhabalar. bende temmuzda tüp bebek yaptirdim. 2 tane 5. gün embriyosu koyuldu

10. gün beta hcg 54
13. gün 107 çıktı. artış biraz az. ben gibi olaniniz oldu mu?

10. gün beta hcg 54
Canım benm 10. Gün 57
12.gün 90
14. Gün 198 çıktı doktor tekrarlamaya gerek yok dedi 18. Gün ben bidaha baktrdm >1000 çıktı iki gün sonra pembe kanama oldu acile gittim 1350 çıktı ertesi gün 1780 çıktı kese görüldü ama gelişimini durdurmş 7. Haftanın sonunda düşük yaptım.. Bende senin gibi araştryrdm o dönem değeri başta katlamadğı halde bebişlerini kucağına alanlar var. İçini ferah tut güzel devam eder inşallah.. Birde farklı hastnelerde yaptrdysan test farklı çıkablyor..

Canım benm 10. Gün 57
12.gün 90
14. Gün 198 çıktı doktor tekrarlamaya gerek yok dedi 18. Gün ben bidaha baktrdm >1000 çıktı iki gün sonra pembe kanama oldu acile gittim 1350 çıktı ertesi gün 1780 çıktı kese görüldü ama gelişimini durdurmş 7. Haftanın sonunda düşük yaptım.. Bende senin gibi araştryrdm o dönem değeri başta katlamadğı halde bebişlerini kucağına alanlar var. İçini ferah tut güzel devam eder inşallah.. Birde farklı hastnelerde yaptrdysan test farklı çıkablyor..
Pardon arada 67 var.. 57 den iki gün sonra 67 ydi.

Canım benm 10. Gün 57
12.gün 90
hep ayni yerde yaptirdim. gecmis olsun cnm. benim de cumartesi belli olcak insallah bi mucize olur

Günaydın kızlar... NursELmira NursELmira canım nasıl gidiyor tedavin yumurtaların toplandı mı canım... dnzderya dnzderya canım nasılsın iyisin dimi canım ... kızlar transfer günü de dahil bugün 6. Günüm hiç bir şey hissetmiyorum ne bi belirti ne bi akıntı falan filan bom boş içim sanki :cry: zaten doktorum fazla umutlanma dedi bende öyle yapıyorum. kızlar bişey soracağım kaç gündür topik topik geziyorum benim durum gibi olana denk gelmedim hiç:110: yani 3. Gün 6 ya da 8 hücreye bölünmesi gereken embiryolar 5 . Gün 6 ya 8 bölünmüş ve transferi olan. Bi tek benim mi başıma geldi bu durum :KK48: siz hiç duydunuz mu kızlar :anne:

Günaydın kızlar... NursELmira NursELmira canım nasıl gidiyor tedavin yumurtaların toplandı mı canım... dnzderya dnzderya canım nasılsın iyisin dimi canım ... kızlar transfer günü de dahil bugün 6. Günüm hiç bir şey hissetmiyorum ne bi belirti ne bi akıntı falan filan bom boş içim sanki :cry: zaten doktorum fazla umutlanma dedi bende öyle yapıyorum. kızlar bişey soracağım kaç gündür topik topik geziyorum benim durum gibi olana denk gelmedim hiç:110: yani 3. Gün 6 ya da 8 hücreye bölünmesi gereken embiryolar 5 . Gün 6 ya 8 bölünmüş ve transferi olan. Bi tek benim mi başıma geldi bu durum :KK48: siz hiç duydunuz mu kızlar :anne:
ben de hep 8. gün negatif olup sonra pozitifi gören var mı diye bakınıyorum ama göremedim hiç:KK55: akşam iş çıkışı kan verip adet olmayı bekleyecem sonra da kalan 2 donmuşu transfer ettirip bu yolda nokyayı koyacam olumlu ya da olumsuz hayırlısı Allahtan :işsiz: valla canım senin durumunla ilgili bişey ben de görmeim ama demek ki oluyormuş ilk tutunan senin bebişin olacak belki de sen başkalarına umut olacaksın belli mi olur? :KK39:

CANLARIM RABBİMİN İZNİYLE DUA SIRAMIZ R ravza54 e geldi.
RAVZAMIZIN HER TÜRLÜ HAYIRLI DUASI İÇİN HER TÜRLÜ SIKINTININ DEF İ İÇİN YAVRUSUNU HAYIRLA SAĞLIKLA BOL RIZIKLA BÜYÜTMESİ İÇİN HAYDİ BİSMİLLAH

OKUNACAK ESMALARIMIZ EN AZ 100 ER ADET OLMAK ÜZERE:
YA SELAM
YA REZZAK
YA FETTAH
YA
BASIT
YA HASİB
YA HAYYU YA KAYYUM
YA ŞEKUR

dnzderya dnzderya ........................................200 er adet
S Sky_sun ............................................100 er adet
papyonkilikli papyonkilikli ..................................100 er adet
R ravza54 ...........................................200 er adet
NursELmira NursELmira ....................................100 er adet
4 4343 ...............................................100 er adet

ARKADAŞLAR CUMAYA KADAR RAVZANIN DUASINI TAMAMLAYALIM İNŞALLAH CUMA VAKTİ TESLİM EDERİM HAFTAYA DA DİANTHUS VE NAUTILUS İÇİN DAĞITIM YAPAR BİR DUA ZİNCİRİMİZİ DAHA TAMAMLAMIŞ OLURUZ İNŞALLAH. ÖPÜLDÜNÜZ:KK200::KK200:

Canım bugün kontrolüm var cuma yada cumartesi opu planlıyorum demişti bugün netlşir sanırım.. Buarada senin durumunda olan illaki vardr üzme bebişlerini Rabbim OL desin yeter ki.. 4 gün sonra test günün mü oluyor şimdii hadi inşallahhh dnzderya dnzderya cımla ikinizde süprizlerle gelin :anneadayı::anneadayı:

ben de hep 8. gün negatif olup sonra pozitifi gören var mı diye bakınıyorum ama göremedim hiç:KK55: akşam iş çıkışı kan verip adet olmayı bekleyecem sonra da kalan 2 donmuşu transfer ettirip bu yolda nokyayı koyacam olumlu ya da olumsuz hayırlısı Allahtan :işsiz: valla canım senin durumunla ilgili bişey ben de görmeim ama demek ki oluyormuş ilk tutunan senin bebişin olacak belki de sen başkalarına umut olacaksın belli mi olur? :KK39:
Canım inşaallah değerin yükselmiştir rabbim nasip etmiştir... Amin canım inşaallah tek örneği olurum :KK48: nerde değişik şey varsa beni buluyor zaten inşaallah bi mucize olur ne diyim artık ben de bilemedim olmayacak duaya amin diyorum gibi

Canım bugün kontrolüm var cuma yada cumartesi opu planlıyorum demişti bugün netlşir sanırım.. Buarada senin durumunda olan illaki vardr üzme bebişlerini Rabbim OL desin yeter ki.. 4 gün sonra test günün mü oluyor şimdii hadi inşallahhh dnzderya dnzderya cımla ikinizde süprizlerle gelin :anneadayı::anneadayı:
Canım az kalkmış opu ya inşaallah herşey çok güzel gider sonunda hamile kalırsın... 9 10 agustos test günüm 12 . Gün test yap dediler

10. gün beta hcg 54
Selam canim evet var arkadasimin ayni òyle oldu degeri hep az az ilerledi dok cok úmitlenme dedi ama cok sükür zamanla artti dok olmaz dedigi bebis simdi kucaginda 2 aylik oglu cok sükür sakin stres yapma bol bol konus bebeginle insallah hayirlisiyla artacak canim hayirli olsun insallah
Kuzum yavas ilerleyini duydumda bunu bilmiorum dok. Terim olarak demistir Allah imin vardir bi bildigi disardaki ortamla rahim ici birdegil biliosun zatenn hizla bòlùnùp gelismistir sicagiyla insallah hayirlisiyla umut olursun bircok insan
ARKADAŞLAR CUMAYA KADAR RAVZANIN DUASINI TAMAMLAYALIM İNŞALLAH CUMA VAKTİ TESLİM EDERİM HAFTAYA DA DİANTHUS VE NAUTILUS İÇİN DAĞITIM YAPAR BİR DUA ZİNCİRİMİZİ DAHA TAMAMLAMIŞ OLURUZ İNŞALLAH. ÖPÜLDÜNÜZ:KK200::KK200:
Kuzummm halen benim icin ugrasiorsun Allah im hepinizden razi olsun cok utandimm ya Allah im gönlüne göre versin insallah hayirlisiyla test verdinmo yine insallah hayirli haberlerle gel bitanem
Kızlar kontrolden geliyorum 16-15-13 mm yumrtalarım sanırım cumartesi ya da pazar opu olacak yarın tekrar kontrol var.. Uterusta 10mm olmuş güzel dedi..belki bu ay transfer yapmayablrz progesteron değerine bağlı dedi.. Bende haberler böyle.. dnzderya dnzderya canm naptn sonucun çıktı mı?
Hayirlisiyla insallah canim benim kaliteli en güzel olsun senin olsun canimm az kaldi az gelio bebis

ben de hicbirsey hissetmemistim sadece tahlili verdigim gun ya da bir onceki gun kasiklarimda hafif bir gerilme hissi yasamistim okadar biraz da goguslerim agrimisti ama ben regl olacagim zaman da agrirdi goguslerim.
bak benim ilk hamileligimde 3. gun 9 hucreliydi tuttu ama bos oldu yani cok da belli olmaz ne olacagi ;)

Back
X