- 30 Temmuz 2008
- 1.880
- 3.279
- 683
- 48
Tatlım benimde ilk tüp de yumurtalarım kalitesizdi ve sanırım geçen 15 yılda sebebi bilinmeyenlerden biride buydu..öyle olmasa şimdilerde olduğu gibi o zamanlarda en az bir kere dış boş veya düşük olmuş olurdu..tabiki rabbim bilir ama ben öyle olduğunu sorunun yumurtada olduğunu düşünüyorum..ben ilk tüp de yumurtaların sağlıksız istenildiği gibi bölünmediğini öğrendikten sonra bir çok kürü arka arkaya denedim egzersiz yaptım..en önemlisi amaaan olursa olur deyip stres yapmadım..insülin direnci için ilaç tsh için ilaç kullanmaya başladım ..tatlım dert etme bence artık herşeyi sil kafandan bu olanları yaşamamış gibi sil baştan başla tüp bebek fikrinide unut..nasıl olsa tüp bebekyaparım o tek çare fikrini kafandan silip kendinin doktoru ol (bunu bana söyleyen kendi doktorumdu) böyle davranıp umudunu yitirmedikçe dualarını eksik etmedikçe inanıyorum ki bizimde yüzümüz gülecek..silkelen kolları sıva aç bir oyun havası moralin yerine gelsin..ben bunuda halledeceğim deyip sil baştan başla..roman gibi yazmışım yahu :))papyonkilikli canım bakıyorum arada buralara. bu sefer ki negatif sonuç beni biraz ümitsizliğe düşürdü. Çünkü daha önce ki tedavim ikisi de aynı merkezde olmuştu embiryolarin gelişimlerini imsi tekniği kullanamadıklari için olmuştur diye düşünüp iki yıl boyunca maddi durumumuzu düzeltmeyi bekledik yeni umut vardı çünkü iki yıl geldi çattı heyecan umut herşey Güzel güzel gitti en iyi merkeze gittik mikro çip yöntemi uygulandi ama embiryolar yine aynı şekilde oldu. Anladık ki merkezle alakalı bi durum yok ve çaresi olmayan bi durum ben bundan sonra ne için umut edecem hadi embiryo iyi olur bu sefer tutmadı bi dahakine der umut bağlarız. Ama bizim embiryolar tutunmayi geç normal bi şekilde bolunmuyor bile neye umut edecem ben çok üzgünüm önceden para biriktirip tüp bebek tedavisi hayalimiZ oluyordu onu bile kuramiyoruz çünkü tedavisi yokmuş çok üzgünüm.
nurse51 canım kızın kilo almış maşallah canım inşaallah 3 hafta içinde de daha fazla alır.
umudumu bitkisel kurlere bağladım artık. Çünkü biliyorum ki bitkisel formüller bazen tıbbın bile önüne geçiyor. Yıllar önce doktorun kesin ameliyat olman lazım dediği hastalığı bitkisel kürler sayesinde atlattım ve cok dua ettim inşaallah ağrılarım geçer diye. şimdi de biliyorum bitkisel kürler sayesinde bebeğimize kavuşacagiz inşaallah. Biraz güç moral depoladiktan sonra kolları sıvayip tekrardan normal yolla olması için devam edeceğim artık.