Çok şükür triod değerlerin düzelmiş. Demek ki geçici bir bozulma oldu. Bu verilen hormonlar tsh bozuyor. İnşallah tekrarlamaz. Çoğu kişide bu durum geçici oluyor. Helede senin gibi baştan yakalarsa kısa tedavi ile geçiyor. Nacizane tavsiyem selenyum desteğini araştır. Bir test ile durumuna bak.
Beslenme, uyku dediğin gibi sebebsiz infertilite başlıca sebepler arasında. Bunları duzeltince hamile kalan çok. Bu sürece başlayınca bir iki konuda ciddî dersler çıkardım. Eminim çoğumuz yaşadı. Başta herşeyi paylaşiyordum. Sonra baktım ki ben herkesi kendim gibi bilerek çok yanılmışım. Kırılan ben olmusum. İstemiyorum, düşünmüyorum aman olmuyorsa üzme kendini vardır bir hayır diyenler mersi hamile kalmaya can atıyormuş. Bunda da vardır bir hayır. Hayatımızda yanlış insanlarda çıkıyor. Beslenme içinde valla herşey hormonlu. Onlarda ne kadar fayda sağlıyor bilemiyorum ama elimden geldiğince bende yasantimi değiştirmeye çabalıyorum. Arkada kalan 3-5 kişiyiz umarım buralara artık hamileyiz. Sen ne yapıyorsun, ne ediyorsun yazarız.