• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Soğan yapmıyorum kız onu 2. Tüp bebekta denemiştim incirden rahat içimi..
Ayyy valla degisiksin bakalim simdiki kùrler ne olcak insallahhayirlisiyla tedavisiz olsun ki bende senden cok ümitliyim her defasinda dis olsada hamis kalabiliosun insallah artik yerine yerlessin insallah

Ayyy valla degisiksin bakalim simdiki kùrler ne olcak insallahhayirlisiyla tedavisiz olsun ki bende senden cok ümitliyim her defasinda dis olsada hamis kalabiliosun insallah artik yerine yerlessin insallah
Doktorumda öyle demişti..dış mış kaptın bu işi ümitliyim senden demişti...:)).. Bu kürleri deneme amaçlı yaptım herif şehir dışında ..

Masallah subhanallah ozaman insallah cok sükür Allah ima darasi diger kardescanlarima bak biz burda dualar edioruz kúrler yapioruz okadar grup gezdim burasi gibi bulamadim bide ilk biryerim vardi orasi 2 sene oldu görmeden sevdigim arkadaslarimla tanisali hatta daha fazla git gör keseni kalp atislarini yap takvimini insallah
cnm kesemizi gördük cok şükür,Rabbim herkese nasip etsin..kimse umudunu yitirmesin bn 9yildan sonra mucizeme kavustum:nazar::halay:

Hayrlınolsun canm maşallahh.. Kaçıncı denemende kavuştn canm
sgl cnmm,2. denememiz cnm..ama maddi anlamda zor durumdaydik bide bn de ogrenciydim,ondan pek uzerinde durmadik,yoksa drlar hep iki ay uzerinde dur olur diyordu da kulak arkasi ettik biraz.okul bitti ise girdim oyle basladim...Rabbime bin sukur herkes tatsin bu duyguyu insallah.

Geçen ay normal muayene için gittiğim bir kadın doğum dr bana günde iki defa 5günlük klomen vermişti...sonuç 1 yumurta vardı ama istenilen büyüklükte değildi..bu ay malum kürler ve klomen yaptım ama dr sadece klomen kullandığımı biliyor..sonuç sağda ve solda toplamda 3 tane yumurta gelişmiş..ikisi 14 biri 15... Dr. Da şaşırdı..

Geçen ay normal muayene için gittiğim bir kadın doğum dr bana günde iki defa 5günlük klomen vermişti...sonuç 1 yumurta vardı ama istenilen büyüklükte değildi..bu ay malum kürler ve klomen yaptım ama dr sadece klomen kullandığımı biliyor..sonuç sağda ve solda toplamda 3 tane yumurta gelişmiş..ikisi 14 biri 15... Dr. Da şaşırdı..
Ayyy değerlendirseniz üçüz olur belki :KK46::KK46::KK46:Allahım allahım bi taşla üç kuş :KK76:demekki gerçekten işe yarıyor kürler sevndm buna

Ayyy değerlendirseniz üçüz olur belki :KK46::KK46::KK46:Allahım allahım bi taşla üç kuş :KK76:demekki gerçekten işe yarıyor kürler sevndm buna
Eşim yokkiiiii yetişirse değerlendiririz...bu arada tüp bebek doktorumda çağırdı...şubatta düşündüğümü söyledim..neyse kızlar kür denendi onaylandı sizde başlayın..takılın bana..

gunaydin herkese,
dun dra gittik,kesemizi gorduk kac haftalik oldugunu ne o söyledi ne biz sorduk..heyecandan:nazar::silah:
simdi transferden itibaren mi son adet tarihinden itibaren mi hesapliyoruz?

Back
X