- 9 Nisan 2015
- 898
- 2.419
- 63
- 38
Saol canm teşekkr ederm bende doktrla görüşeym de bakalım artk.. buarada sen tedaviye başladn mı? Histrskopiden hemen sonra başlayalım dedi bana doktr. Belki bi kaç kez toplama yapıp biriktireceğiz embryoları. Bu kez genetiğe gidecekler çünkü. Paylaşmak istyrmsn bilmyrm ama tedavi sürecini de paylaşrsan en azndan 4. Tedavide bişeyler eksik kalsın istmyrm fikir alışverişi olur. Tekrar teşekkr ederimCanım ben devlet Raporu çıkarmak istiyordum. Birde 3 tedavide hep aynı doktora gittim. Doktor arayışına girince rahimde basıklık olduğu ve dış gebelik yüzünden daralma olduğu söylenince karar verdim. 4 doktor ile görüştüm. Hepside reglinin hemen sonra yapılsın rahim kalınlaşma dan daha iyi olur deyince gun konusunda karar vermiş oldum. Hatta bu doktorlardan 3 özeldeydi. Devlet doktoru bana daha mantıklı geldi. Bütün işlemleri ve süreci paylaştı. Reglinin 9. Günü oldum. Genişletme yapıldığı için yaklaşık 1,5 saat sürdü. Çok fazla ağrım, kanamam olmadı. Varsa başka bir sorun seve seve yanıtlarım.